По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 632
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • На края на вселената!
Малко снимки и от нас - РД на Кати l … 77;то
Ели, как да не му изям на Ивчо къдриците Simple Smile

# 76
Привет,

Ето ме пак. Mr. Green

Мими, много весели снимки. Ах, моретооо!
Доротея е голяма чаровница. Heart Eyes
Честито на Ани!  bouquet
Ани_С, ужасна случка. Славо Богу с добър завършек! Praynig
Мими, моля се и аз за болничкото бебенце, дано родителите му вземат добро решение и за него и за тях! Всичко е на кантар и не би трябвало да ги съдим какво и решение да вземат. Peace

За протокола - Коцето е с поредния вирус. Изкара ни акълите вторник през нощта - не спря да повръща. Сега е на диета, малко е отпаднал, иначе Т не е вдигал и мисля, че страшното се размина. Днес и утре ще се гледат със свеки. Малко съм на нокти, но до този момент разбрах, че се слушкат двамата. Да видим. Иначе другата седмица смятам да го пратя на селска почивка с майка ми и баща ми в родопското село (Малево се казва, отбива се в дясно от пътя за Чепеларе - това за Уинкс го пояснявам Laughing).

За играчките - Коцето продължава да се заиграва с играчки, по които може да се човърка - да има вратички, колелца, някаква заигравка. Има си и едно пиано със запаметени мелодии и животински звуци, на него също се задържа от време на време. На вън не излизаме с играчки - играе си с подръчни материали, фен е на камъчетата - всеки ден се прибира с по едно две (алпинеум ще правя Simple Smile)

Толкова от мен, че съм на работа.
Спокоен ден на всички!

# 77
само минавам за един бърз привет  Hug
не съм ви чела, кой какво е писал - по-късно се надявам да мога, че съм се здухала от работа днес  #Crazy
Хубав и спокоен ден на всички   bouquet

# 78
Силве, голяма сладурана Доротея, лелеееее  Heart Eyes
Мими, страхотни снимки със много настроение в тях. Многе ме кефят как се кискат двете госпожици  Heart Eyes
Ани, неприятна случка. Добре, че и мъж ти е бил, че си представям аз ако бях сама.... Confused
Бърз привет и на теб Веси  Hug  Laughing

# 79
Да добре, че беше той, че аз се панирам. Сега ще видя в нета за  такава тротинетка, че съм още на работа и не мога да я снимам.

# 80
Честито малка принцеса на Ани .  bouquet

# 81
Честита втора принцеска на Ани, много здарве и късмет, и не на последно място полсушна кака  Wink   bouquet
Силве, много е хубава дъщеря ти (има на кой да се метне де)  Hug
Аз съм с някакъв летен вирус,през ноща повърнах един път и имам рядко щастие.Едва работих днес Tired Кажете как да предпазя Ева да не й лепна вируса  Praynig

# 82
Мими, много са сладки Лина и Кати! Видях и на Ивчо къдриците Wink. Имаше едно анимационно филмче "малчовците" Simple Smile.

Хриси, и ние долу горе тогава (+/-) трябва да се приберем...

Ани, ужас с тая кост.
Доротея пък вчера я хванах с откопчана безопасна игла в устата, щях удар да получа. Идея нямам как я е докопала.

И мерси за отзивите Simple Smile.

а това е от днес

# 83
много хубаво малкото Силве  Grinning а къде е тази хубава и чиста площадка?

Мими много са ти хубави дъщерите, на Кати страшно много й е пораснала косата, къдрокосият кавалер голям сладур  Wink

Бубе, моля се  Praynig за успокоение да ти кажа, че баба му на Десо успешно я оперираха от рак на дебелото черво, а е на 80 години и има съпътстващи болести. Всичко ще е наред Hug

Мими, ако не гледат детенцето вкъщи, в дом ли ще го оставят? това е още по-тъжно...но и аз никого не съдя, това е много лично решение, съвети за такова нещо не бива да се дават

На сестра ми са й казали вчера, че ще има момченце, в 14-та гс  Laughing

Герка, всичко да е наред при Софи и бързо да си тръгвате от Пирогов

# 84
Марти, честито и за племенника Simple Smile. А за теб знае ли се вече?
Площадката е в Северния парк, и на мен много ми хареса, те са няколко всъщност, беше празно, а всичките катерушки - подходящи за малки дечица, с мека настилка отдолу... въобще, попадение си беше днешната разходка, стигнахме за 10тина минути от Левски до Свобода през бул. Сливница (явно няма задръстване следобяд)... много хубаво Simple Smile

# 85
  • На края на вселената!
Марти, благодаря за комплиментите! Пожелавам ти и ти да връзваш опашки  Hug Браво на сестра ти  Grinning
А за детенцето - да, за съжаление мислят за оставяне в дом. Говорих и ги свързах с майка оставила си детето в дом (също с Даун), която каза, че във филма за Могилино е песен, в сравнение с това, което е тук. Няма избор къде да е детето, социалните го настяняват по преценка.

# 86
ох ужас  Cry

Силве, рано ми е още, аз се моля за момченце, но имам предчувствие за момиченце...да е живо и здраво само

Никола си намери един приятел на морето, около двайсет и няколко годишен, немец, със синдром на Даун. Беше с майка си и сестра си, която беше с някакво умствено изоставяне. Та това момче беше много мило, страшно се радваше на Никола, Никола също много го хареса...беше много добре облечен, обгрижван, играеше бинго, радваше се като малко дете на шоу програмите, абе изобщо беше щастлив. И си мисля, колко по-различно се гледат такива деца в по-нормални държави

# 87
  • На края на вселената!
много по-различно е, Марти. Моята позната има бременна приятелка в Щатите. Бременната българка там я попитали иска ли изследване за Даун. Тя казала: "НЕ. Тук държавата ми осигурява всичко - рехабилитации, психологическа, медицинска консултация, логопеди, и всичко друго необходимо, за да мога да гледам дете с Даун." Същата бременна в БГ би махнала плода, ако е с Даун.

# 88
Марти,това е прекрасно и голяма радост в къщи-двете със сестра ти бременни,децата ще са набори.Страхотно!Пу-пу!  Hug
Страхотни слънчеви снимки на Кати и Лина,слънчеви като усмивката на Кати!  Heart Eyes
Видях и момичетата на Десс,сладурани големи!
Ивчо е като Сънчо,само за гушкане!
И аз гледах филм за децата с Даун в чужбина,там родителите са задължени да посещават специализираните места.Всичко са измислили хората за да намалят тази болка.Но там нямат право д аги оставят в дом доколкото знам,а дали има домове дори за сираци вече в Европа.

# 89
  • USA
Привет и от мен! Много сладка е Доротея, голяма дяволитка.  Laughing На Мими момичетата и те са чудесни госпожици.

Елче, с теб ще се окажем братовчедки, на мен родът ми е от Хвойна.  Laughing Hug

Ани, ужасно е това с костта, добре че е е свършило добре! Рокси, това се казва движение на Хаймлих, ама за такова засядане не може да помогне според мен.

В САЩ наистина има много програми за подпомагане на деца с проблеми. Имам приятелка българка с детенце с ДЦП и тя ми е казвала, че и помагат много с рехабилитация, специални грижи и т.н. Тя въобще не иска да си идва в БГ дори за ваканцията, защото тук е много тежко за тези родители, не че там животът им е цветя и рози, но е различно отношението. Абе, само здраве да е! За сетен път се убеждавам, че е истински късмет да е здраво детето.

Общи условия

Активация на акаунт