По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 405
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
На мен и ми е ''забранено'' да купувам играчки,освен че и аз избягвам.Питам точно затова,защото искам да съм много прецизна в покупката на играчка вече и като ме питат какво да ми вземат.
Последния път в Джъмбо поставихме някакъв личен рекорд-36 лв. само за бельо.Имаме напредък някакъв.  Mr. Green
Гелдам цените на Легото в Май тойс и направо не ми се вярва,че са такива.Нямам кредитна карта и се чудя на кой да поръчам.

# 61
честито, Ани!  Heart Eyes

Ние сме добре, в София сме малко... ще кача снимки, ама да видим кога  Embarassed. Доротея всеки ден се удря някъде, голяма беля е, ама нищо сериозно. Ядем от всичко по много, още не е стигнала 11те кг, ама и това ще стане Wink. Памперса сме го махнали общо взето, само през нощта й слагам и понякога на следобедния сън щото стават инциденти, иначе си казва... сега гледа с баба си сапунки и ми разказва после Wink. Та това е общо взето... растем, пък аз чета от време на време тук, ама не мога да сколасам да пиша. На плаж почти не сме ходили, ама като се върнем във Варна ще спретна една агитацийка сред варненските мами ако имат желание за съвместно тичане след дечица  Joy. Иначе при последното ходене Доротея си поигра на пясъка, влезе малко във водата и ме подбра да си ходим с "мамо, набличай се" и "на колата". Ще пусна снимки, обещавам Simple Smile

# 62
Ани, честито! Да ти е жива и здрава малката кукла, а голяма да ти е много послушна  Heart Eyes
Мариян няма много играчки. Всичко до сега каквото съм купила се посреща с думите "Поредния боклук"  Twisted Evil  Ако се поразхвърлят играчките се почва мърморене, абе тегава работа...  Confused
Аз нали похвалих Мариян, е на следващата вечер беше мокър, после и на последващия следобед пак свърши работата докато спи и реших, че явно не е готов. Аз може би и малко под влияние на свеки избързах, нали беше тук и виждаше сух памперс, и...така.
Уинкс, остригахме го щото му порасна косичката и почва да се поти в повече.Пък и до есента ще му порасне. И лично аз не искам да се чудя дали да му вържа опашка, за да му е комфортно.  Също така не харесвам ако видя момченце на 2-3-4 год. с обица. Но това си е ЛМ както се казва Simple Smile

# 63
  • София
Здравейте, момичета  Grinning

Честита принцеса на Ани. Да й е жива и здрава и чаровна като кака си. А кака Вая да й се радвам много.  Heart Eyes   bouquet

Ние със Софи сме за рехабилитация в Пирогов. Приеха ни в понеделник, свалиха гипса и иглите. Всичко е наред. Ръчичката е зарастнала.   Grinning Сега ни предстои възстановяване и доста упражнения, но рехабилитаторката каза, че се старае и се справя много добре и е разгънала доста ръчичката.  Heart Eyes Кофтито е, че в стаята, в която сме не се хваща уаерлес, но ви изчетох по други линии.  Wink

# 64
Герка, желая ви по-бързо възстановяване  Hug

# 65
Герка, ръчичка ли е счупила Софи? Милото...  Heart Eyes. Бързо да оздравява!

ето малко снимки... (не мога да измисля как да махна паролата на албума, но ако ви я иска - същата е като на общия ни потребител)

# 66
  • София
Силве, много ти е сладка и чаровна Доротеята.  Heart Eyes Прилича на теб. Организирай се да пишеш по-често.  Hug Софи беше със счупен десен лакът, но Слава Богу, лошото е зад гърба ни.

За играчките Ири има почти всички изброени от кака си и предимно играе с нейните неща, не с тези, които са си "лично" нейни. Най-много играе с касовия апарат на кака, фотоапарата на кака, количката за кукли и разни кукли, пианото и кубчета. А, да,  страшно много обича топки. Направо са й страст.  Grinning Вече имаме 4 нови, плюс останалите от кака.  Crazy
Бубе, много добра майка си.  Heart Eyes Блазе му на Дели.

Мими /Томасе/, много ми стана мъчно за бебчето.  Cry На теб поздравления за реакцията. Ама ще мислят да го оставят ли или аз нещо не съм разбрала?  Cry И аз да кажа, че съм насреща за каквото е необходимо.

# 67
  • Асеновград
Честито , Ани !Да ти е живо и здраво малкото момиче и послушно голямото.
Силве , много е хубава Доротея.
Гери , бързо възстановяване на Софи.

# 68
Силве,страхотна хармония лъха всеки път от снимките ви с Доротея!Вие сте като две приятелки някак!Много е хубава!Пиши по-честно,а и дано се видим по някоя сбирка!  Hug
Герка,бързо да минава престоя ви там и да е успешно всичко!  Peace
Мойте и двамата вече започнаха да се заиграват  с едни и същи неща,което е малко притеснително че всеки си иска неговото.Сега модата е да ходят из къщи с по една чанта пълна с играчки и да говорят по телефон,а после на компа и касовия апарат(детските) да продават,пазарската количка я строшиха слава богу,щото у нас е като паркинг.Навън ги извеждам задължително я с трутинетка,колело,за Никола кола за яздене,топка и др.Само и само да се уморят.Живея за миговете в които спат.

# 69
  • На края на вселената!
Доротея е чаровница, а и позира за снимките  Hug

Гери, мислят дали могат да го гледат в къщи. Защото майката няма да може да работи. За бебето ще са нужни рехабилитации, процедури, лечение. На квартира са и всичко им е много объркано. Дано след консултациите с генетик, психолог и 3 майки на деца с Даун да вземат правилно за тях решение.

За играчки при нас - Кати играе много с кукли. Постоянно ги съблича, храни, изпишква, бърше ги, изхвърля им гърнето. И добре, че е така. Всичко друго се хвърля и блъска веднага, докато стане на парчета. Кати много чупи играчки, преди да играе с нещо иска да го чупи. А кака й пък реве за играчките, защото много си ги пази. Иначе са й интересни пералнята, музикалния гардероб за кукленски дрехи, микровълновата, но са на високо, докато не се научи, че не са за еднократна употреба. Често играят с обръч и въже за скачане. Едната се хваща отпред, другата отзад и викат дий-дий, обикаляйки къщата.

# 70
Ани, честита принцеса!  bouquet Да ви е жива и здрава!
Борянче, Praynig се всичко да мине добре.
Гери, бързо възстановяване на Софи. Hug
Доротея е много сладка и нежничка! Heart Eyes
Мими,много мъчно ми стана за бебенцето Cry,много сили на семейството.
Цвети от вчера е на ясла, госпожите много я похвалиха,че си е хапнала,играла и не е плакала,но днес като я заведохме и се разрева за мен,дано не е ревала много и се е заиграла с децата

# 71
  • София
Ани, честита ви втора малка сладка принцеска Савелия! ДА е много здрава, да е послушна а на теб бързо въстановяване!

Силве, Доротея е тоооолкова порастнала от послендите снимки, които съм гледала, направо малка мадамка Simple Smile Радвам се че пусна снимки да ви видим двенките  Hug

Герка, браво на Софи за ръчичката, дай Боже скоро да се възстанови!

Дес, браво на Цвети за вчера, а мисля че няма да е плакала дълго, не се притеснявай, те бързо се "отказват", защото им е интересно с другите деца  Hug

# 72
Честита принцеска на адашката.
На мен от РД на Дени най-много ми допадна една тротинетка, а и той се научи да я кара много бързо и й се кефи.
Вчера ми се скъси живота с 5 г. Дени ядеше пилешко бутче и си глозга кокълчето и изведнъж отчупи голямо парче от кокъла, което му заседна на гърлото и не можеше да мръдне. Тръсках го, бутах го и накрая Любо му бръкна в гърлото и го навря навътре. Няма такъв ужас...

# 73
Леле,Ани ужас!
Дай снимка на тая трутинетка,ако можеш.
Десс,после кажи за Цвети дали бързо се е успокоила както казва Ели и аз така мисля,че се разсейват там.
Ками ето от 20 мин. неможем да излезем защото Надина иска да излиза с чехли в локвите.Уж е голяма,а неможем да се разберем,Никола ни чака седнал в количката.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 10:34 от Ianamama

# 74
Ани, ужасна случка ! Слава богу, че всичко е зад гърба ви.
В такива случаи на курса на първа помощ са ме учили следното- заставаш зад човека ( неговия гръб към твоето лице), хващаш си двете ръце в юмрук пред корема му и натискаш отдолу под мечовидния хрущял ( под гърдите) силно, рязко и нагоре. Но това, разбира се, е само теория, няколко пъти съм била в критична ситуация и обикновено толкова се панирам, че едвам се сещам кое ми е ръката, кое ми е крака, камо ли нещо по адекватно Embarassed все пак дано е полезно някому.

Силве, Доротея е страшно пораснала и голяма красавица Heart Eyes Ние ще сме във Варна след 15-16 август и ще звъннем за плаж.

Общи условия

Активация на акаунт