Има 5 занимателни игри с по три или четири нива на сложност. Значи - да учим буквите, да учим цифрите, да свирим (ноти), да учим думи и да играем (игри). Нивата на сложност са следните: къде е буквата ... еди коя си и лап-топът я произнася, детето трябва да я открие и натисне; лап-топът пише буквата и детето трябва да я натисне на клавиатурата; третото ниво не помня какво беше точно, защото е по-сложно и не играем често на него. Игрите например са три модела - змия, стрелба и нареждане. Някои неща може да не съм описала съвсем точно, но дано съм ти била от полза.

Малейна, не разбирам какви са ти притесененията. Щом не искаш да обидиш личната, не й казвай, че ходите другаде. относно градината - ако детето е отсъствало повече от 10 календарни дни, трябва бележка от личния лекар, че е здраво и не е имало контакт със заразно болни. Ако дадеш бележка от друг лекар, не от личния, сигурна съм, че ще мине, ако това питаш. Никой не се зачита от кого е бележката, още по-малко пък ще вземе да проверява кой е записан за лекар на Марти в здравната книга.
За отсъствия по домашни причини в детската градина не съм чувала и не съм писала бележки досега. Ако отсъствал ден-два-три, че дори и седмица, не мисля, че е необходимо да им давам писмени обяснения. Просто съм си го гледала по-малко от 10 календарни дни и толкова. Няма бележки за това. А ако е отсъствал повече от 10 дни, без значение поради болест или не, наредбата те задължава да занесеш бележка от лекар.

Много да е здравичка, кротка, послушна и щастлива! Страхотно си го описала- раждането мечта за всяка майка