Май 2005- Тема 128

• 25 113
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Хелоу, предполагам вече всички, който възнамевряват да дойдат на срещата, са гласували.
Имаме 10 гласа.

Ето резулт … 0;те:

с една корекция за датата - за 10.10 са 3 гласа, а не два (бях направила една грешка). Така за датата 10.10 и 17.10 имаме равен брой гласове.

Какво правим в случая? Нека тези, които са гласували за едната или другата дата да кажат, с оглед на сегашната им ситуация и евентуално променили се планове, дали продълважат да са за първоначално избраната от тях дата.

# 376
Аз бях гласувала за 10ти, но ми е все едно.
Без деца ли остава срещата? Надявам се няма да е проблем, ако е без деца, да доведа Теа в случай, че няма кой да я гледа.

# 377
  • София
Аз бях гласувала за 10ти, но ми е все едно.
Без деца ли остава срещата? Надявам се няма да е проблем, ако е без деца, да доведа Теа в случай, че няма кой да я гледа.

Супер, значи може и аз да взема Ема, да си играят  Grinning

# 378
и аз бях гласувала за 10ти, и все още предпочитам, защото на 17ти любимият е нa Стройко и няма как да щъкна, а ми се ще без децата да съм.  Crazy Но ако решитe на 17ти, ще опитам с баби да се уговоря...
           И да ви се похваля, че от утре до 18ти в Кауфланд Миникото ще е на промоция - освен по-добрата цена, ще се предлага на по-хубаво място, надявам се някъде по централната алея. Утре ще отида да проверя къде са ги сложили  Grinning

Пожелавам ви усмихната и спорна седмица!  Hug

# 379
Аз поддържам каквото решите  Hug.

Пфу неделя! А Мартеа ти си герой... без почивен ден.... аз с два една издържам  Laughing.

# 380
Теа пак плака тази нощ от крачета. Сърцето ми се скъса. Мисля да настоявам за някакви адекватни изследвания. Малейна, благодаря за информацията. Успех с Миникото.

Тиа, да, уморен герой с тиквен медал...

# 381
И аз съм за 10ти, с деца,без ми е все едно,заведение също.Гуш така и така ти си се заела избирай -ние сме с тебе.

# 382
Добро утро!

Ава дне с е на градина след дъълга отпуска. Обаче сутринта пак се разкашля Confused Нещо му става на това дете...

Мартеа, ужасно! Наистина трябва да направите някакви изследвания. Дано всичко е наред!

Малейна, успех!

Дано всички сте здрави Heart Eyes

# 383
Говорих с лекарката, ще ни назначи гърлен секрет, пълна кръвна картина (в която даден титър дава светлина за завишен ревматоиден фактор) и консултация с ревматолог. Ще ги правим в четвъртък. Дано всичко е наред Praynig

# 384
Здравейте!
И аз бях за 10-ти, но няма проблем и за 17-ти. Каквото решите  Hug
Мартеа, много неприятно е това с крачетата на Теичка. Дано изследването даде някакъв резултат и да се оправи милата  Hug.
Малейна, успех с Миникото  Wink.
Кате, дано да не се разболява повече Авичка. Ти си трайкаш нещо, ама няма ли да се разходите до София-за срещата, евентуално  Laughing
Аз днес се успах и не заведох Маги на градина  Embarassed. Бяхме на рожден ден снощи и откарахме до никое време. Е, Маги си е станала сутринта, но като я попитах защо не ме е събудила да я заведа на градина ми каза, че ме оставила да се наспя  Laughing.
Лек ден и болничките да оздравяват   bouquet

# 385
Здравейте Майчета, вие обсъждате срещата, а аз се надявам до тогава да съм родила. Да ви кажа какво ми се случи в събота - имах т.нар. "лъжливо раждане", аз не бях чувала за такова нещо и очаквах сценария да е като при първото ми раждане. Та приеха ме 6 дни преди термин с регулярни контракции и 3 см. разкритие. Обаче аз отидох към болницата с абсолютно нежелание, полежах близо 20 часа в предродилно. контракциите ми постепенно намаляха и спряха, а разкритието стигна 4 см. Изплаках си очите цял ден от толкова раждания, на които се нагледах, и на финала ме качиха в патологията да се наспя. Вчера ме пуснаха да се прибера, а днес ме изписват вместо родила - 2 в 1. Сега ми е много смешно, защото си приготвям багажа за родилното втори път и слетобед отивам за второ направление за раждане, но явно и на малката калпазанка не и се излиза още от коремчето.
Извинавам се, че ви занимавам с неактуални теми, но на човек всичко се случва и нещата не винаги са по "книга" както аз си мислех.
Много се смях на Теа и нейния коментар за движенията на сцената Wink
Успех на Миникото!

# 386
Благодаря ви за положителната енергия! Да ви се връща!  Hug
Криси, много интересно прeживяване си имала!  Shocked Но поне на докторите евала, че са те изписали, а не са ти дали система и да предизвикат раждане, както е масовата практика, поне по мои впечатления. То бебче си знае най-добре кога да излезе. Стискам палци вторият опит да е бързо и лесно!  Grinning

# 387
  • София
Криси и аз чувам за пръв път за такова чудо  Crazy Чудесно, че не са те сложили на системи. Леко раждане!

Мартеа, много добре сте се насочили за изследванията. Пожелавам ви да се разбере със сигурност от какво са болките.

Аз няма повече да коментирам срещата- все едно ми е като дата. Само кажете с или без деца.

Любака е на ДГ от днес, милият беше ужасно щастлив Simple Smile

# 388
  • София

Аз няма повече да коментирам срещата- все едно ми е като дата. Само кажете с или без деца.

За децата казахме, че дори и да изберем вариант без деца, ако някой няма вариант за гледане от друг, ще си вземе детето.

Предлагам 10-ти да се видим, за да може и Малейна да дойде. За заведението ще го уточним утре-другиден.

# 389
  • София
Питам за децата, защото и аз по принцип нямам вариант за гледане от друг, но ще помъча някоя баба ...да си отложи ангажиментите. Ако знам, че ще има още деца няма да си гърмя патроните напразно . И без това ги взимат само няколко пъти годишно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт