Май 2005- Тема 128

• 25 118
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Ние пък днес цял ден нямаме вода. Без предупреждение, без нищо. В нета я нямаше нашата улица, но за др. улици в квартала пишеше, че до 18ч. няма да има. Е още нямаме, а за някаква др. улица сега пък са написали до 21ч. Въобще съм бясна, а и нищо не съм свършила в къщи. Е.аси колко сме зависими от всякакви такива работи  #2gunfire   

Адри, един ден кирливи нищо няма да ви стане  Laughing

# 361
  • София
Мойто чаве и то в групата на болните. От снощи я усетих и веднага взех мерки, но в момента вече едвам диша хайвана, много е запушен носа. Слагам капки от клеева тинктура и стеримар, като преди това изчиствам добре със стеримара. ХИч не ги обича капките с клеева тинктура...и я разбирам, аз вднъж си ги слагах, имах чувството, че ще ми изгорят лигавицата. Давам и Умкалор и вит.Ц.

КОфти, че ще пропусне екскурзията - утре от градинката ще ги водят на Витоша.  Tired

Гуш, аз скоро си правих капки с клеева тинктура, но бяха 5мл сребърна вода и 5 капки клеева тинкт. не беше толкова зле. Да не си объркала пропорцията нещо? Ако е само хрема що не я пуснеш утре на Витоша тъкмо да смени въздуха?

ами даже по-слаб ми е разтвора и пак пари доста.
Не бих я пуснала - ще се влоши, гаранция, няма да може да си приеме лековете, и кой ще се грижи да не и духа и т.н., пък и ще изпозарази останалите.  Бих я завела на чист въздух, ако имах възможност индивидуално. 

# 362
Гуш, три-четири капвания и нослето ще се оправи. На Наско поне толкова бързо му действат. И той не ги обича тези капки, че му лютяли. Ако много мрънка, се правя на маймуна и му показвам, че и аз си слагам, та да се съгласи  Laughing

Иии да го похваля - тази нощ спа сам  в неговата стая!
Снощи майсторът, дето му правеше детското, приключи. Обаче беше късничко, докато хапнем, да го изпратим, накрая имах време само да пусна прахосмукачка. За днес оставих функцията с парцала. Да, ама не. Като изкъпах Наско и като каза "искам да спя в моята стая, в новото легло"... Обяснявам аз "Насе, не сме избърсали праха, нослето ще ти се напълни тази нощ, нямаш матраче, утре ще ми помагаш да избършем , да наредим шкафчетата, гардеробчето, ...". Ее, като каза "мамо, моля те, искам! Ще ми вземеш това чаршафче и ще ми постелеш". И какво да го правя, избърсах му леглото, сложихме матрака от кошарата  Laughing и го настаних. Спазарихме се да оставим светнато в коридора, за да не го е страх, понеже нямаме ключове и контакти още сложени (купени, де). Мислех, че ще се дотътри по някое време през нощта, пък и питаше снощи "ако дойда при вас нали няма да ми се карате?". Но не дойде  Simple Smile Сутринта като го събудих, каза, че много хубаво се спинкало в новото легло. Не му се ставаше даже.
Та такива работи при нас.

Болните куклички и кукльовци бързо да се оправят  Hug

# 363
Здравейте майчета и добро утро.
Болничките бързо да се оправят  Peace
Рени я пусни някоя снимка да видим детското, че нали и ние сме на тази вълна, само където след 5-ти октомври ще чакаме да видим какво сме сътворили с майсторите/дизайнерите от фирмата.
И дано Насето си спи вече в неговата стая  Peace
Ние сме добре, Веси е на градинка и тази година я записахме да учи английски и е много доволна от първия урок.
При нас няма друго ново освен, че още се моткаме с ремонта, остава на Веси стаята да се добоядиса и да се изчисти, а и коридора влезна в проект с нова боя да видим кога ще финишираме.
Лек ден от мен   bouquet

# 364
Болните да се оправят бързо! 
food010 kaffeetrmker_2 за събуждане...

# 365
Ренка, много се радвам за вас - браво на Наско! Дано всяка нощ да е така! Марти все още отказва да спи сам в детската стая, но той от малък нещо си има страх да е сам. Казва, че иска да спи с жив човек, играчка не го устройва  Heart Eyes
Гуш, бързо да оздравява Емичка!  Hug

# 366
  • Варна
Гуш, бързо оздравяване на Емичка. Голяма е сладурана с тоя халат.
Рени, браво на Наско. Дано все така спокойно да си спи в новата стая.
Докато бяхме в Русе мъжът ми махна детските легла и като се прибрахме аз се притеснявах как ще станат нещата със спането. Нямаше проблеми легнаха и заспаха все едно винаги са спали там.
Креми, чудесен Спортакус си имаш. Стискам  ти палци то не останало.
И моите са фенове на Лейзи таун.
Аз се каня да идвам в София тази събота и неделя. Дано да не ми мине котка път.

# 367
Ренка, много се радвам за вас - браво на Наско! Дано всяка нощ да е така! Марти все още отказва да спи сам в детската стая, но той от малък нещо си има страх да е сам. Казва, че иска да спи с жив човек, играчка не го устройва  Heart Eyes

Малейна, и Миша е така. Беше се научила за малко, може би 20-тина дни спеше сама, двамата с Косето в детската стая, и беше супер, тя самата много се радваше. Обаче тогава Косето започна да се буди и да плаче нощем и аз започнах да го взимам при мен в леглото и приключихчме със самостоятелното спане Laughing Сега Косето спи при мен в спалнята, а Миша с татко си в детската стая. Така ще е явно, докато не отбия Кос. Crazy

# 368
Деспинке всичко ще е наред..

# 369
Привет, нещо никакви ни няма.
Аз съм на бачкане днес и утре. След миналата единствена неделя за почивка, много добре ще ми дойде. А преди това, точно преди почивните дни пак бачкахме събота и неделя. Но нейсе. Решила съм да си взема отпуск поне един ден, въпреки че "нямаме право", но ще тегля една майна и това е. Да му се не види, хора сме, не роботи.

Иначе - и Теа прави от време на време големи плачове от нищо - точно както го описва Феъри - със сълзи, с някаква вътрешна драма. Мисля, всъщност - надявам се, че е период.

Също така от време на време прави нощни кризи с болки в краката - събуждам ес от тихо хлипане  - хлипа насън от болка, като я питам какво става, започва да плаче, виждам, че не си измисля - и казва, че я болят крачетата. Обикновено разтривам със спирт и давам Нурофен, след което заспива, но последния път се събуди по-късно пак с плач. Не мога да хвана от какво се получава, тя наистина е съвсем бясна напоследък - тича, скача, танцува, мятайки се по пода. Не показва конкретно място, казва, че я болят целите крачета. Аз имам разширени вени и в пубертета съм умирала от болка в краката, когато прекарам цял ден на крак, но чак в пубертета. Не знам, водих я на ортопод, тогава каза, че не е нищо страшно, но все пак ме безпокоят тези кризи.

Като казах танцуване - Теа нали е върл фен на Майкъл Джексън, усвоила му е движенията, пее, крещейки имитирайки го, та вчера ми обяснава - Майкъл Джексън нали има едно специфично движение с хващане за чатала - та вика ми тя - мамо, на него сигурно му се пишка като излезе на сцената, но се стиска, да не се изложи Laughing

# 370
сигурно му се пишка като излезе на сцената, но се стиска, да не се изложи Laughing

Joy

Мартеа
да не би да е с нисък свод и от това да я болят краката? (идея просто). Свързано ли е с промяната на времето? Като бях по-малка (но може би в училище все пак) ме боляха краката отпред от коляното надолу - все едно костите ме болят - лекарското мнение беше че е от растежа.

Пък аз ходя на акопунктура....  Sick както мразя игли.... но не остана друго, което да опитам за моите болежки.

# 371
Tia, успех с иглите - аз много имам вяра на такива методи, хилядолетно знание е все пак!  Hug
Мартеа, и Надето така от време на време нощем я болят краката - показва ту едното, ту другото, ту коляно, ту глезен, нали още не може да си каже, та с показване. Минава от само себе си, до следващия път, но досега се е случвало може би 3-4 пъти. Не знам от какво е. Правиха й изследване за някакви буби (кръв от вена) и беше отрицателно. Много са й сладки коментарите на артистичната Теа!  Heart Eyes И не мога да си представя какво е да работиш без почивни дни!!!  #2gunfire

# 372
Тиа, водихме я на ортопед, каза, че всичко й е наред.
Малейна, а кой ви препоръча това изследване? Педиатърката ли? Можеш ли да си спомниш за какво беше?

# 373
Добро утро и от мене..
Ники също от време на време плаче за нищо,но бързо и минава ,явно е от възраста.
Мартеа консултирай се с някой- не е добре това.

# 374
Мартеа, ще проверя какво точно беше (трябва да намеря резултатът), а ни го препоръча хомеопатката. Струваше десетина лева. Само неприятното беше, че се взима кръв от вена. Ще ти пиша в скaйпа или ФБ.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт