Май 2005- Тема 128

• 25 121
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Марти е голям сладур..
  food010 kaffeetrmker_2 от мене.

# 346
Иначе преди време се беше случила една смешка. Пускам аз компютъра и трябва да се логна. Но нямаме парола - така си остана, откакто го взехме и нещо се бъзикахме. Само му даваш ОК и се включва. Обаче имах някаква работа в кухнята и викам на Наско "кажи му ОК" - демек да цъкне с мишката върху ОК - това също го може вече, но тогава му беше сравнително ново упражнение. И го слушам, като в този момент и го поглеждам, той застанал пред монитора, разбира се, без да е хванал мишката, блещи се насреща му и му говори "окей, де, ти не чуваш ли какво ти казвам, окей!"  Joy 

Ей този Наси голям сладур  Wink

Креми Марти е страхотен в това костюмче Heart Eyes, успех с раждането ти желая Hug

При нас нищо ново завъртя ни колелото, баткото-училището, Криси-градинката  Hug Crazy

# 347
Привет,
ние минахме на антибиотик, сега пък гърлото...В оченцата капем Тобрекс.Леля Доктор каза, че по това време децата боледуват повече, отколкото през зимата.
Баща и е виновен, вече го навиках.

Кременхен, страхотен мини Спортакус!
Биренка, ми послушно ти е детето. Каквото му кажеш това прави Laughing

# 348
Момичета, благодаря ви за отговорите Grinning

Дианка, специално по твой съвет сега използвам всеки удобен момент да подмятам колко е хубаво, че е голяма и можем да се разбираме и как Косето е толкова малък и все не знам за какво плаче Laughing

Ето, пресен пример, вчера се разхождаме и Миша изведнъж започва съвсем тъжно да цупи устата и да рони крокодилски сълзи. Ама истински, разбирате ли, гледаш я и сърцето ти се къса защо така жално плаче. Питам я какво има, а тя през сълзи ми обяснява колко й е мъчно, защото никога няма да се ожени за Косето, а той й е най-добрият приятел Joy Понеже преди време искаше да се жени за него, й обясних, че братята и сестрите не се женят помежду си и тя сега се сетила да страда за това Laughing Успокои се едва, когато я питах аз женена ли съм за вуйчо й и тя взе да се хили.
Подозирам, че проблемът е комплексен - бебе+особености на възрастта+нейната свръхчувствителност ooooh! Да се надявам, че поне първите две ще отминат Simple Smile

Ренка, голям смях Joy Давай нареждания по-точно следващия път hahaha

Катка, бързо оздравяване Grinning

# 349
  • София
Кате, навикването го правя профилактично вече, без конкретен повод, за да е винаги нащрек. Дано се прави бързо Ава.

Креми, много е сладък и доволен Марти  Heart Eyes

Споделям една изключително смешна проекто-домакиня по халат. Миналата седмица и го купих това изключително меко халатче, сега сутрин като става си го облича върху пижамата и сяда да гледа телевизия докато ние станем. Много ми е смешна с него, но е много удобно и топли.

# 350
  • София
Кате, ама вие се завъртате в кръговрата...дано излезнете бързо. И аз така, като Гушлева...навиквам профилактично и без особени заслуги. И се сещам преди години как двама дядовци с бастуни водеха разговор "Жената трябва да се бие всеки ден...просто така по 2-3 шамара, че да си знае мястото"  Crazy

Феъри, с примерът вече и аз мисля като теб...просто явно е доста артистична и ранима Simple Smile

Ренка, изпълнителен е Наси Simple Smile

Креми, много готин костюм  Grinning А ти къде точно държиш бебето?!? Като се сетя какъв хипопотам бях в 9-ти месец...тук да съм някъде 6-7-ми  Crazy

# 351
Креми, много е готин малкия Спортакус  Hug. Липсва му само мини Стефани  Heart Eyes.
Гушче, проекто-домакинята е много сладка  Heart Eyes.
Кате, бързо да се оправя Авичка  Heart Eyes.  
Ха-ха Ренка да не сте и вие в отбора на блондините  Joy. Маги така викаше асансьора  Laughing

# 352
  • Bristol
Олее, само аз ли съм й изтървала края на моята относно компютъра 
Не само ти и аз съм в тази групичка  Laughing Но май всяко дете си е различно. Синът на тази възраст без проблем се зомбираше на компютъра и все трябваше да измислям нещо, за да го разсейвам. Докато Ели включи, поиграе 15-20 мин и сама изключва. Има дни, когато въобще не се сеща за него. Не е да няма нищо интересно, пълни сме с какви ли не готини игрички за деца, още от баткото пазим някои.
Fairy, разбирам те, но не мога да помогна и Ели е така, въпреки че не й се случва често. Започва да рони сълзи тихо и не казва защо, като партизанин на разпит, така ли се казваше  Laughing
Kremenchen, на Лейзи Таун ли сте фенове. И аз харесвам това филмче  Flutter
Гуш, малка госпожичка си имаш  Wink

Моята Ели тръгна на уроци по плуване, вчера й беше първия ден. Много щастлива и превъзбудена беше. Каза, че много й харесвало училището и плуването след това. Само ми е трудно да обясня, че не всеки ден след училище ще има плуване  Crazy

# 353
Kaте, дано Ава се оправи бързо!  Hug
Феъри, предложението на Дианка ми звучи много разумно, дано даде рeзултат!
И на Мери коментарът за игрите и кога да спрем детето от нещо, с което се занимава, много ми хареса Hug  (досега не се бях замисляла над товa, но ще го имам пред вид)
Гуш, много ти е сладка щерката по халатче! А Марти-Спортакус не можах да го видя  Sad нещо не ми се отвори, но сега интернетът куца, имаше авария, ще опитам по-късно пак. ОО, видях го, много е сладък, милия! И Креми, наистина - коремчето ти е много сладко!  Heart Eyes
А Наско и Маги ми напълниха душата с ок-я и викането на асансьора! Ние на компютър още не учим. Рано ми се вижда. Марти има свой детски лаптоп и на него нещо щракa - има игри за букви, цифри и други. Но не се сеща често.

Ние сме добре вече, Марти от утре е на градина. Още имаме малко сополи, още ден-два сироп за кашлица. Аз отделно давам водорасли на Марти, а на Надето - имуностимулиращо сиропче Фор кидс. Засега нещата вървят добре, дано зимата е лека откъм здраве! Пожелавaм го на всички ви!  Heart Eyes Тези дни, докaто е хубаво времето, все нещо ровим в градината - то не бе местене на храсти, садене на нови, луковици, цветарници от стари турски керемиди - всеки ден по нещо. Някой ден може да покажа какво сме сътворили, но все време не достига.

Лек и усмихнат ден на всички  Grinning

# 354
Здравейте!

Креми, мини Спортакус е невероятен чаровник! Heart Eyes
Кате, бързо оздравяване на Авичка! Praynig Hug
Гуш, Емичка е много сладка с това халатче! Crazy Heart Eyes

# 355
Здравейте, аз съм пак по нощите, но не ме хваща сън. Накъдето и да се обърна яко се подават крака и ръце. Днес ходих на лекар и ме зарадваха, че на бебока му е добре и няма да е скоро появата му на бял свят.

Благодаря ви много за комлиментите отправени към Марти. С този екип, сега голям го ям. От вчера по улиците се разхожда Спортакус. Направо ме разбива, не става дума за други дрехи. Добре, че поне спи с пижама, а не по екип....

Олее, Креми, добре че погледнах снинките на работа, не у нас, че Наско щеше да ме изяде за този костюм... От бг ли сте го купили? Да му търся и аз такъв, затова питам. Голям е сладурко Марти  Heart Eyes

Ренка, за жалост ми се наложи да го поръчам по интернет от ебей. Дойде от Англия, но за една седмица, без проблеми, хем маратонките и екипа бяха от различни търговци.

Мери, феноме сме на Лейзи Таун и още как. Пожелавам на Ели да стане на добрата плувкиня. Аз много се ядосвам, че в морския град няма басейн за такива фъстъци, то не че има нещо по принцип, но като си има море, какви претенции да имам за басейн  newsm78 Crazy

Ренката и Адри, браво на окейчовците  Joy

Кате, на Ава да и минава бързо! Случват се и такива неща.

Хайде лека нощ от мен

# 356
Гуш много е сладка Ема!
Ава да се оправя бързо..
Ники се е запалила по едни кученца и котенца с памперси,като ги намокриш и си сменят цвеата на памперса- син за момче и розов за момиче.Голяма мания Grinning

# 357
  • София
Мойто чаве и то в групата на болните. От снощи я усетих и веднага взех мерки, но в момента вече едвам диша хайвана, много е запушен носа. Слагам капки от клеева тинктура и стеримар, като преди това изчиствам добре със стеримара. ХИч не ги обича капките с клеева тинктура...и я разбирам, аз вднъж си ги слагах, имах чувството, че ще ми изгорят лигавицата. Давам и Умкалор и вит.Ц.

КОфти, че ще пропусне екскурзията - утре от градинката ще ги водят на Витоша.  Tired

# 358
Гуш, бързичко да се оправя Ема  Hug. Наистина е много гадно капането с клеева тинктура в носа, но пък е много ефикасно.
Ние пък днес цял ден нямаме вода. Без предупреждение, без нищо. В нета я нямаше нашата улица, но за др. улици в квартала пишеше, че до 18ч. няма да има. Е още нямаме, а за някаква др. улица сега пък са написали до 21ч. Въобще съм бясна, а и нищо не съм свършила в къщи. Е.аси колко сме зависими от всякакви такива работи  #2gunfire   

# 359
Мойто чаве и то в групата на болните. От снощи я усетих и веднага взех мерки, но в момента вече едвам диша хайвана, много е запушен носа. Слагам капки от клеева тинктура и стеримар, като преди това изчиствам добре със стеримара. ХИч не ги обича капките с клеева тинктура...и я разбирам, аз вднъж си ги слагах, имах чувството, че ще ми изгорят лигавицата. Давам и Умкалор и вит.Ц.

КОфти, че ще пропусне екскурзията - утре от градинката ще ги водят на Витоша.  Tired

Гуш, аз скоро си правих капки с клеева тинктура, но бяха 5мл сребърна вода и 5 капки клеева тинкт. не беше толкова зле. Да не си объркала пропорцията нещо? Ако е само хрема що не я пуснеш утре на Витоша тъкмо да смени въздуха?

Общи условия

Активация на акаунт