Май 2005- Тема 128

• 25 095
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Августа  Hug Радвам се, че при вас всичко е наред, надявам се скоро да кажеш, че е съвсем наред Wink
На мен ми липсваш, да знаеш. Намирай повече настроение и време за писане  Hug

За срещата съм ОК да е някъде на открито...в следобедните часове за да не е мокро. Изобщо с всякакви идеи съм съгласна Simple Smile .

# 436
на открито е чудесно, но привечер ще е хладно, вие решете. Марти от днес е с Т, така че идванeто ми, за съжаление, е малко под въпрос (а сменихте датата заради мен  Sick), но няма как да се предвидят такива неща. Ще следя темата и ще реша в посл. момент.  Hug

# 437
  • София
на открито е чудесно, но привечер ще е хладно, вие решете. Марти от днес е с Т, така че идванeто ми, за съжаление, е малко под въпрос (а сменихте датата заради мен  Sick), но няма как да се предвидят такива неща. Ще следя темата и ще реша в посл. момент.  Hug

Ако решим за пикник ще изтеглим малко за по-отранко срещата.
Дано Марти се оправи!

# 438
Здравейте!
Аз за съжаление ще пропусна срещата, защото Маги от днес е с бронхит  Sad. Не е нещо сериозно де и за сега е само на проклетите инхалации с вентолин и сироп. Препоръчаха ми обаче да я кача малко на планина, та ще гледаме уикенда да я разходим на Златните мостове.
Августа, браво за смелото решение. Ние толкова сме свикнали с лудницата и мръсотията, че сме от тези дето им се иска, но не им стиска  Hug. Никола как е? А в района, където сте има ли градини, училища и пр. екстри  Heart Eyes. Целувки от нас, по-бързо да се наредите и да се включваш по-честичко  Heart Eyes.
Деспина, в нашата градина продължават да учат по с-мата "Ръка за ръка". На родителската казаха, че щяли да учат - български, математика с цифрите до 5, посоките, форми - разпознаване и рисуване ..., природа-сезоните, с какво се характеризират, времената и пр. и общество-празници, обичаи и т.н. Въобще като за предучилищна ми прозвуча, но заниманията щяли да бъдат под формата на игра. Допълнително предлагат - английски, танци и приложни изкуства, като Маги пожела да ходи на всичко  Crazy
Лек ден от мен и весело изкарване на срещата, пък дано другия път е по-скоро и да сме здрави   bouquet

# 439
  • София
Така, ето какво предлагам - ако утре времето е хубаво да си направим пикник в Борисовата - Мерка ще обясни точно къде. Ще го направим малко по-рано - да речем към 14-14.30.

Ако времето е кофти - към 16-16.30 ще отидем или в Токороро или в Доброто в Лозенец /с еднакъв брой гласове са/. Утре ще го доизясним.

# 440
  • София
Ели спи следобед и няма да можем да дойдем в 14. Тя горе-долу тогава ляга.
Дали не може да се организираме преди обяд или към 17ч.

# 441
  • София
Ели спи следобед и няма да можем да дойдем в 14. Тя горе-долу тогава ляга.
Дали не може да се организираме преди обяд или към 17ч.

гласували сме го още миналата седмица да е следобяд приципно събитието - днес покрай идеята за пикника решихме да го направим една идея по-рано. Ако сме навън 17 е късно вече.
Ако сме навън ако искаш ела без нея.

# 442
Красони, в едно село сме до Стара Загора, на 4 км-така хем сме близо до града, хем сме си на село Grinning
Дианка, тук съм вече, ще се включвам честичко, и вие ми липсвахте много, ама аз почитах де Heart Eyes
Адри, много съжалявам, че малката русалка е болничка Confused Вземайте някакви мерки с имунистимулация отсега...Последното ми откритие в тази насока засега е Септилин-сиропче на Хималая, има противоалергично действие и като имуностимулант, ето го. Все още не съм му потвърдила 100% действието, но мисля, че може да се опита Hug
Та значи за селото-ами ние сега стигаме по-близо до всяка точка на града, отколкото преди в Пловдив. Ники ще ходи на градина в Стара Загора, харесахме му една в края на града, на много тихо място, сега чакаме отговор дали ще го приемат. С две думи, нареждат се нещата, полека-лека Wink
Малейна, съжалявам, че Марти е с Т. Установихте ли от какво е?

# 443
Като решите пишете,ако е хубаво е добре за парка,с децата нали?
Нама ли някой да пусне нова тема,аз незнам как.
Болните да се оправят.

# 444
Аз ще ви следя какво ще решите. Принципно 14 не ми е час с дете, защото тогава ляга, но пък ако не е кисел и според сутрешното ставане - понася и да не спи следобед. За късен следобед също ще видя. Имах отвратителна седмица и нещо всеки ден от сутринта не болеше глава и май и кръвно вдигах. Та като цяло ако утре не съм така.... че иначе не съм приятна компания  Laughing.

# 445
  • София
Хора, гласувахме го да е без деца, със забележката, че който иска/му се налага, може да си вземе детето.

Оставам с впечатлението, че някои са разбрали, че е задължително с деца.

Ето сега едно обощение:

Утре според времето ще решим къде и кога да бъде срещата - ако е хубаво времето сме на пикник от около 14 часа в Борисовата, ако е кофти времето сме на заведение от 16-16.30 (допълнително ще го уточним). Уговорката, според резултатите от анкетета, е за *без деца*, но който иска/му се налага си води детето.

надявам се да е ясно.

# 446
Августа, мерси мила  Hug.
Ще го проверим и Септолина. За сега се въздържам обаче, защото като оздравее Маги ще я водя на алерголог. За целта не трябва да е пила противоалергични.
Кате, изчезна нещо  Wink. Авичка как е?
Лека вечер и болничките да оздравяват  Hug

# 447
Адри, Септилинът е билково, не е лекарство. Виж линка на Августа  Peace Аз съм го пила на таблетки. Бързо да се оправяте!  Hug
Марти вчера цял ден беше с висока Т, ние не я сваляме,де, вечерта стигна ужасните 40, тогава направихме малко кърпи по тялото, оцетени чорапки и свали до 39.5,после 39.1. Прeз нощта пак е имал, но около 39. Днес е по-бодър, може пак да вдигне, но се надявам, че най-лошото е вече зад гърба ни.

Тази внезапна Т без хрема и пр. може да е само вирус, така че с прискърбие няма да дойда на срещата, много ми се идваше, но няма да сея вируси наляво-надясно. Следващият път  Heart Eyes Пожелавам ви приятно прекарване, снимайте да гледаме после  Wink

Августа, дано ви приемат в градината  Grinning

# 448
  • София
Малейна, много съжалявам, че няма да се видим  Sad
Дано наистина сте задминали лошото и Марти се оправи бързо.

Очертава се супер врем … 85;ес - така че, както предложи Мерка, срещата ще я направим на пикник в Борисовата - между езерото с Лилиите и паметника горе, там, където бяха стълбите към паметника. За час - от 14 нататък. Който иска да носи нещо за хапване.
Предполагам повечето ми имате тел., който го няма - да пише ЛС да му го дам.

Ема сега отива на Витоша с баща си и едни приятели, но ще се върнат до 14 ч..
Аз оставам вкъщи, че имам един проект за довършване.  Tired

# 449
Аз ще дойда с Никол, ивади ми душата че иска с мене.

Общи условия

Активация на акаунт