Май 2005- Тема 128

• 25 098
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
И аз гласувах, Токороро – тъй като ми е най-удобно, но ако няма друг глас за него, гласът ми е за Добро в Лозенец, 16 ч.

# 421
Добро утро!

И нашата родителска среща мина.Децата ще учат по "Приказни пътечки" на издателство Булвест.Като допълнителни занимания тази година градината предлага само рисуване и английски език.Записах Вали на английски.Той, обаче е доста разочарован, че тази година няма да имат Лего. Tired

Криси, Кременхен, стискам палци всичко да мине по вода и скоро да се похвалите с нови попълнения! Praynig

Хубав и успешен ден! Heart Eyes

# 422
изгласих се и аз за Токороро, понеже ми е удобно, ако ли не, съм за Фъни, НДК също е доста централно. 16-16.30 кaто нач. час, но ако решите друго, пак става Simple Smile

# 423
Абе, къде е тая Августина!
Ей я на bowuu Черен гологан се не губи, нали знаете Hug
Много време се загубих  този път, верно Blush Много исках да ви се появя с новина, ама не става засега, затуй се появявам с полуновина...за тези, които не знаят, де, щото на някои се похвалих Mr. Green
Та значи, в търсене на идеалната цел, както казва Мартеа Heart Eyes, напуснахме Пловдив.
Оказа се, че сбъднатата мечта вече не е мечта, а за мен лично се оказа невъзможно вече да живея в голям град. Софиянки, искрено ви съчувствам. Големите градове вече не стават за живеене, само за шопинг, разходка, и обратно в къщичката на село бррррррр Laughing
Та по този повод оставихме апартамента в Пловдив да се продава и се върнахме, ама не в Стара Загора, ами на една вила край града и сега се опитваме да постегнем първия етаж, правим бани и тоалетни, пренареждаме...та затова съм малко ангажирана, ама вече му се вижда края.
Лятото бяхме извън Пловдив-на море, по селата, не сме се спирали. Затова и нетът ми беше кът. Особено откакто ми отвъртяха една сметка 100 лв. за мобилен нет, хептен угаснах. Сега вече е по-добре, тук има един местен интернет (мнооооо  дОбър, между другото), ама и него още не сме донагласили. С две думи-добре сме, не ни мислете, скоро ще се явим за по-редовно Hug

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 14:26 от Avgusta

# 424
Ето я Августа, беее  Simple Smile Браво за смелостта и възможността да се махнете от големия град! Аз това лято установих , че не ми се живее вече в София, а някъде по -към морето примерно, в малко градче  Flutter Ама няма как...

За срещата не съм гласувала за място, защото не знам дали ще дойдем - имам една срещичка тогава, а и Момчил нещо смърка и кашля  Tired

# 425
Пателинке, всичко е възможно, стига само да го иска човек (и да му стиска, де Whistling)

# 426
мaйчета, а ако срещата ни е в детско клубче, дали няма да са заети с рождени дни? нали е събота, а в почивните дни те май са пълни с партита?  Thinking

# 427
Августа браво,аз не мога да живея никаде другаде,харесвам лудницата,шума емоцията на голямия град.

# 428
ЕЕЕ Августа появи се  Hug
Ако не е тайна къде сте сега???
Аз днес бях на зъбар и контролен преглед, всичко е наред с бебо, а със зъба ми се оказа отлепена металокерамика правена преди 5 години и бързо се оправи.
Много готина екстра има вече тук, бутони нагоре и надолу, може да не си ползваме вече скроловете на мишките  Simple Smile
Лека вечер на всички

# 429
  • София
Момичета, ще почакам до следобяд 14-15 часа да видя резултате от гласуването за час и място за срещата утре и в зависимост от това ще се обадя на съответното заведение да питам как стоят нещата за утре. Така че, който има да гласува, да гласува  Grinning

# 430
Чакаме:)

# 431
Понеже дават хубаво време за утре, пак надигам глас за пикник в парка. Да се насладим на последните слънчеви лъчи, вместо да се набутаме на закрито?

# 432
  • София
Понеже дават хубаво време за утре, пак надигам глас за пикник в парка. Да се насладим на последните слънчеви лъчи, вместо да се набутаме на закрито?

И аз съм много "за" стига да е хубаво времето  Grinning
Според Синоптик ще е слънчево, според Времето щяло да е "Предимно облачно със слънчеви периоди, възможни са гръмотевици".  Laughing

# 433
  • София
Пикник в парка е чудесна идея. През зимата ще имаме време (надявам се) за срещи на закрито.

Иначе, за заведенията гласувах с "няма значение", защото не ги знам. "Добро" на бул. Гоце Делчев не е подходящ за деца - няма къде да играят.

# 434
  • София
Пикник в парка е чудесна идея. През зимата ще имаме време (надявам се) за срещи на закрито.

Иначе, за заведенията гласувах с "няма значение", защото не ги знам. "Добро" на бул. Гоце Делчев не е подходящ за деца - няма къде да играят.

в анкетата се има предвид Добро в Лозенец  Grinning - него обсъждахме преди това.

Общи условия

Активация на акаунт