Май 2005- Тема 128

• 25 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!

Аз си стоя в къщи и чакам, чакам, чакам бебето да се появи на бял свят, но няма още нищо. Дано да е тия дни, че е готино времето и после ще можем малко да походим на разходка под слънцето преди да започне да вали.

Марти е с мен във ваканция и по цял ден не влиза в къщи, стои по двора или е на разходка. Хич не му се връща на детска градина, като го слушам.

Криси, докъде стигна с истинското раждане?

Приятен ден от нас.

# 406
Добрутру!
Криси и Кременхен, стис на палците  до края на седмицата да се похвалите с техни височества бебочества  Heart Eyes

И аз да кажа - в нашата градина предлагат плуване, английски, приложни изкуства, футбол, вероятно и танци. Имаше и карате миналата година, но сега няма, а Момчил реши че сега иска да е каратист  Crazy Навива се и за плуване, та сега имам задача да търся хавлии, шапки и пр. Не знам по коя система ще учат, но днес имаме РС , та ще видим какво, що, как ...

# 407
Ние в градината сме по системата Моливко. Допълнително имаме само английски.

# 408
Цитат

Предлагам 10-ти да се видим, за да може и Малейна да дойде. За заведението ще го уточним утре-другиден.

Да се включа и аз с голямо закъснение: на 10-ти е ОК. Аз мога да дойда, но задължително с деца (само малките; баткото вероятно няма да се съгласи на "детско парти"). Само да уточните часа ...

Мартеа, подобни оплаквания от болките в крачетата обикновено са признак на бърз растеж и липса на калций. Но изследванията не са излишни, разбира се.

# 409
Още съм си вкъщи без признаци за почващо раждане.
Имаше и карате миналата година, но сега няма, а Момчил реши че сега иска да е каратист  Crazy Навива се и за плуване, та сега имам задача да търся хавлии, шапки и пр.
Аз като питах Митко иска ли Английски и танци, той ме затапи че иска пиано и плуване..Засега ще се задоволи с народните танци, пък след нова година може да измислим и едно плуване.
Иначе ходи на градина с голям мерак, вечер все последни си тръгваме понеже не му стига играта, не че после не висим по 1-2 часа и на площадката. Мислех сега покрай бебето да го спрем за известно време, но вкъщи му е много скучно, а и аз не съм адекватна да му обръщам необходимото внимание.

# 410
Не е ли време да даваме идеи за заведение/детски център?

# 411
Аз се порових и открих тези
http://tocororo-bg.com/center.htm
http://www.magnitobar.com/indexGrande.html
второто е доста по-скъпо - почти двойно.
Особено скъпо ще излезе на майките, които ще дойдат с две дечица, така че ако искате да помислим и за сладкарница, в която децата са си при нас. Или пък за ресторантче с дворче. Хайде, давайте идеи, че то днес е 7ми...
Щеше да е супер, ако даваха хубаво време със сигурност, да си направим пикник - много подходяща за случая е полянката между езерото с Лилиите и паметника в Борисовата градина. И децата щяха да се натичат, можехме да донесем различни домашни неща... но го дават с превалявания и вероятно няма смисъл да рискуваме...

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 15:21 от мартеа

# 412
  • София
Това Токороро изглежда добре, а и цените са много добри.

Моите предложения са за ресторант Добро в Лозенец и за кафене/ресторант/детски център Funny до НДК.

Детския кът в Добро е 4.80 за първия час и 4.20 лв. всеки следващ час.
Във Funny (където можем да сме или в ресторант или в кафене) цените са 5 лв. за 1 час и 8 лв за 2 часа.

# 413
Моите предложения са за ресторант Добро в Лоз … 85;ец

Четох страхотни отзиви за това Добро. Само дано няма някое мероприятие в събота... Гуш, ако си правиш проучване - аз съм или за Добро или за Токороро.

Ей разбиха ме Добро - направили са диетично меню, което си е по Дюкан, както и да го погледнеш http://www.dobro-bg.com/?action=document-menu

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 16:05 от мартеа

# 414

"Добро": един глас "за" от мен. Ако има мероприятие, може да проверим в другия ресторант - на "Г. Делчев"Simple Smile

# 415
  • София

Моите предложения са за ресторант Добро в Лоз … 85;ец и за кафене/рес … 098;р Funny до НДК.

"Добро": един глас "за" от мен. Ако има мероприятие, може да проверим в другия ресторант - на "Г. Делчев"Simple Smile

Там няма детски кът.

Ето анкета и за мястото и за часа.

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 21:22 от Гуш

# 416
Мария, пък е и бая далеч на Гоце Делчев...
Гуш, не се отваря newsm78
Стиснете по един палец, утре сме на изследвания - микробиология гърлен секрет, ПКК - от вената, а на всичкото отгоре и дупен секрет - от градината го искат. Милото, много ще му дойде всичкото това преди закуска.

# 417
  • София
Мария, пък е и бая далеч на Гоце Делчев...
Гуш, не се отваря newsm78
Стиснете по един палец, утре сме на изследвания - микробиология гърлен секрет, ПКК - от вената, а на всичкото отгоре и дупен секрет - от градината го искат. Милото, много ще му дойде всичкото това преди закуска.

сега трябва да става ето пак

Силен палцестис от мен!

# 418
Гласувах,Добро сле 17 ,но по принцип ми е все тая,ако взимате децата ще взаема и аз мойто.

# 419
  • Bristol
Despina, Ичво обича ли да рисува и оцветява? В училището на Ели много често им дават прозрачна хартия. Копират картинки, после оцветяват. В къщи тя и букви копира с тази хартия. Много добро упражнение е това за финната моторика.

Криси, Kremenchen, то не останало  Flutter Чакаме новите бебешки попълнения Wink

Общи условия

Активация на акаунт