Май 2005- Тема 128

• 25 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Аз лично предпочитам да е с деца, и без това малко време прекарвам с Теа, а пък и вече са във възраст, в която ще им е интересно. На мен пък от друга гледан точка ми е неудобно да питам някой да я гледа - бабите така и така по цяла седмица са вързани с нея, голямо разкарване им причинявам, че и в събота да ги връзвам...
Също така, ако нямате против, нека да е някъде в центъра, за да ни е удобно на всички...

# 391
Здравейте милички, пожелавам ви приятна среща  Wink
Аз съм добре, Бебо и Веси също, само където нещо подкашля и тя та се моля да се размине с каквото и да е било.
Ремонта го докарахме почти до финала, чакаме мебелите в края на седмицата и остава боядисване на коридор, а другото ще чака някой слънчев ден  Simple Smile
Криси, много неприятно наистина, но дано втория път наистина всичко да е наред  Hug
Мартеа, дано да се установи от какво страда детето и да се облекчи най - вече  Hug
Лек ден на всички   bouquet

# 392
Криси, леко и безпроблемно раждане ти пожелавам  Hug.
За срещата, на мен лично ще ми бъде мнооооого приятно да се запозная и с малчовците  Hug. Имам на кого да оставя Маги, но знам че и тя много ще се радва да се запознае и поиграе с децата. С две думи - както прецените  Heart Eyes

# 393
Предлагам 10-ти да се видим, за да може и Малейна да дойде. За заведението ще го уточним утре-другиден.
дълбок поклон за вниманието, голяма съм фръцла, че всички с мен се съобразяват  Heart Eyes
някъде в център-широк център би било супер, но понеже аз не съм по заведенията, предложение не мога да дам  Embarassed

Днес бях в КауфландЪТ да търся къде са бучнали Миникото и останах маалко разочарована, че не е на баш централната алея с най-големите промоции, а си е почти на старото място, в една алейка при бидоните, големите тави и други домакински пособия, но поне е на по-голям рафт, та се вижда по-отдалеч (преди с лупа и куче-следотърсач трябваше човек да го търси).

Красони, Веси да оздравява тутакси!  Hug
Слънчева седмица на всички   bouquet

# 394
Аз вероятно ще дойда без дете, ще го оставя на таткото, но пък ако масово го организирате  деца - взимам си го. Наистина вече са големи и са приятна компания  Laughingл

Мартеа стискам палци за изследванията. Дано стане ясно какво е.

Катка какви са тия ваште от едно в друго боледуване  ooooh!. Да запиете нещо имуно? Гадна работа.

Криси не бях чувала за лъжливо раждане. Успех следващия път.

Малейна ако съдя по себе си  нещо като е на брошура, ако ще и в дъното на магазина да е си питам къде е. Иначе в такива големи магазини нищо не намирам, ако не го търся целево.

Уф. МразИм търчането.... а с тия процедури съм през целия град, баш в качамака дет се вика... в час пик при това  Tired.

Хубава вечер!   bouquet

# 395
  • Варна
Криси, дано вторият път всичко да е наред. Твоята девойка много си харесва мястото, където е. Wink
Катка, дано да се оправи вече Ава. Аман от тия гадни болести. Hug
Жалко, че не беше срещата за 3 или 4.
Аз се помотах из София. Намокри ме дъжда, на два пъти пробвах да се загубя и тази сутрин се прибрах.
Питах преди време, но никой нищо не каза. Какво учат вашите деца в градината? Иво има да стои у дома поне още месец и половина. Ще ми се да го занимавам нещо, доколкото се съглася да стои, но не знам с какво.

# 396
Криси  Hug
Ники в градината е записана на английски, имат и учебници по който учат.Ходи и на танци и гимнастика.

# 397
Добро утро!

Криси, втория път ще стане, няма начин Wink
Красони, май точно навреме ще приключите с ремонта Grinning
Деси, в нашата градина учат по системата "Моливко". Продава се в книжарниците Peace
Ава държи фронта, само често си прочиства гърлото, пак има някакви храчки Rolling Eyes Не знам дали искам да и давам нещо имуностимулиращо, защото на година изпива по 4-5 шишенца Умкалор. Смятам, че е достатъчно.

Записах я на английски. Тя и без това си въобразява, че го знае, дори го упражнява по улиците ooooh! Някакъв арабски диалект й се получава, и аз като Мерка се зачудих какво ще си помислят съседите.
Адри, какво е това да те оставят да се наспиш newsm78 Май са те разглезили нещо Wink

За срещата съм пас Whistling
Абе, къде е тая Августина!

# 398
Здравейте Майчета, вие обсъждате срещата, а аз се надявам до тогава да съм родила. Да ви кажа какво ми се случи в събота - имах т.нар. "лъжливо раждане", аз не бях чувала за такова нещо и очаквах сценария да е като при първото ми раждане. Та приеха ме 6 дни преди термин с регулярни контракции и 3 см. разкритие. Обаче аз отидох към болницата с абсолютно нежелание, полежах близо 20 часа в предродилно. контракциите ми постепенно намаляха и спряха, а разкритието стигна 4 см. Изплаках си очите цял ден от толкова раждания, на които се нагледах, и на финала ме качиха в патологията да се наспя. Вчера ме пуснаха да се прибера, а днес ме изписват вместо родила - 2 в 1. Сега ми е много смешно, защото си приготвям багажа за родилното втори път и слетобед отивам за второ направление за раждане, но явно и на малката калпазанка не и се излиза още от коремчето.

Криси, дано следващия път е вече "истинското" раждане. Да мине без проблемно и бързо.

На мен днес ми е термина, но сутринта, като ходих на запис ми казаха, че и днес няма да е. Ще чакаме тези дни, пък когато реши да излиза дребосъка или дребосъчката.

За детската градина, в Бургас май всички са по една система, най-вероятно е като на Ава, аз не обърнах внимание как се казва. Марти ще учи английски и още не знам, какви ще са другите извънкласни.

Хайде лек ден от нас. Ние отиваме на разходка, че е супер време в Сливен, а Марти нали е във ваканция и трябва да се разходи.

# 399
На мен днес ми е термина, но сутринта, като ходих на запис ми казаха, че и днес няма да е. Ще чакаме тези дни, пък когато реши да излиза дребосъка или дребосъчката.
Мила стискам палци всичко да е ОК  Hug
Катка, с ремонта ще приключим навреме наистина и след това се почва приготвянето за бебето  Party
Августина наистина липсва нещо  newsm78

# 400
Благодаря за подкрепата момичета! Kremenchen, и на теб много леко раждане!
Тази учебна година я почнахме без имуностимулатори, но без Умкалора сме за никъде. При първия сопол Димитър почва да подкашля, така че и ние като Каткини си го даваме през цялата година при нужда.
В нашата градина ще "учат" по поредицата "Ръка за ръка" на изд. Просвета. Но още не са купени и са на "свободни занимания" в момента.
Да ви питам във вашите детски градини предлага ли се някакъв спорт като допълнителна дейност или са обичайните танци и английски?

# 401
Криси, в нашатa градина миналата година нямаха никакви, абсолютно никакви допълнителни занимания, така че танци и английски ми се вижда голямо разнообразие  Mr. Green утре сме на родителска среща, да видим тази година как ще е...

# 402
Съвсем забравих да кажа, че в нашата градина имат допълнителни занимания всяка година, плуване, английски, балет, Сладурче (танци и песни в едно) и бойни изкуства.
Веси миналата година беше на плуване и Сладурче, а тази година е на английски и Сладурче като от всичко съм много доволна наистина ги учат добре.
Лека вечер

# 403
И при нас са по някаква система, не сме купили още материалите. Иначе имат музика в петък, а като допълнителни са танци, английски, приложни изкуства и футбол.

# 404
В градината на Миша също са поредицата "Ръка за ръка". Допълнителни занимания се предлагат само хоро и английски, казах им да я запишат и на двете, пък ще видим, ако не й интересно на някое, ще я отпиша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт