Отговори
# 60
Най-сърдечно благодаря за истипосания ми тумбак на първа страничка Mr. Green

Мами, тия дни реших да си шия СЛИНГ - една моя приятелка горещо ми го препоръча да го ползвам. Цените за купуване на такъв са от 55 до 75 лв. - малко множко за парче плат с две халки. Та....въпроса ми е, някоя от вас дали има такова нещо, за да открадна точно  модела. Ако стане сполучлив може да спретна мини производство като излезна в отпуска.

Днес много се огледах в едни миниатюрни дрешки, но се въздържах от покупки, а така ми се иска.....сигурно ще изтрещя на финала и ще охарча две заплати накуп. Нещо след случката с Комикс се спекох...

ЗА споровете - това да са ни проблемите момичета......значи няма по-големи драми щом това се обсъжда...което всъщност е добре  Grinning

ГОСПОДИ КАКВИ ЯГОДИИИИИИИ

# 61
Моля ви недейте така, недейте да спорите повече за такива неща. Пуснах темата, понеже старата беше вече на 21 стр, а никой не беше казал, че готви нова. Пуснах я от общата регистрация, за да може, който иска да прави редакции, понеже както вече казах не си падам творческа натура, но не предполагах, че ще се разрази такъв спор  Sad По-късно щях да вляза да направя корекции относно бройките и да сложа линк към старата тема, но Мия каза, че се е заела с поправките.

Ком, вярвам, че инатливата лъвица ще се пребори. Моля се бързо да укрепне, да няма повече усложнения и скоро да се гушкате  Hug
sunflower, най-добре се консултирай с някой юрист. Щях да питам нашата юристка, но тя е отпуска сега. Има разлика между временен договор и договор с изпитателен срок. Според моята логика неби трябвало да могат да те уволнят (да нети продължат договора) докато си в болничен  newsm78
П.С. а как така 1 година си на изпитателен срок? Максималното небеше ли 6 месеца?

За мануалния преглед - последно ме гледаха в 16 г.с. Тази седмица съм на ЖК и ще помоля докторката да ме погледне. Ще я питам и за микробиология, но мисля, че тя неправи  Sad а последно такава ми е правеня през есента.

# 62
Комикс - стискам палци. Ти бъди смела и не се предавай. Знам че всичко ще е наред. Бебка е силна.

# 63
Е момичета радвам се че заровихте томахавките fight. моля това да не се повтаря.
Радвам се че малката Борислава е добре. Все пак щом са казали че са минали няколко от по-страшните неща, но има и нещо малко притеснително - все пак мисля че е в добри ръце и че всичко ще се оправи. Знам че малката е много слабичка сега но продължавам да се моля за нея и тя ще успее. Господ е с нея. Комикс благодаря че все пак споделяш как е малката. Praynig
А моята малка принцеса от сутринта не е спряла да ме рита. Е спря за известно време около обяд и следобяда пак започна дори в момента продължава.

# 64
Васи, договорът ми е точно на изпитателен срок. Мисля, че такъв също се води временен, защото продължава най-много шест месеца. Не познавам добре трудовото право ... Затова ще се консултирам утре с адвокат и ще потърся Асоциация "Да съхраним жената" (тук, във варна си имаме една такава с идеална цел и мисля да се възползвам от услугите й). Пък да видим кой е по- по- !?  Twisted Evil

Миа, ягодке, ти май се отказа тази вечер да четеш повече в темата? Разбирам те, защото и аз сега съм афектирана, пък и от бременните ми хормони съвсем ставам огън и жупел. Но ... както казваш ти -
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СЕ УСМИХВАТЕ!

http://www.youtube.com/watch?v=3nHLJP5hFRA

http://www.youtube.com/watch?v=IH2Uh91B2GU

# 65
Комикс, според закона може да е аборт, но мисля че за всички нас си е раждане. Хубаво е, че част от проблемите са овладяни. Наистина е борбена малката Борислава (нали може да използваме името, макар че официално не е записана?). Дано скоро преодолее и останалите трудности. Всички тук ви мислим и се молим за вас.

аз искам да питам майките от пловдив да ми дадат препоръки за някой доктор в селена или за самата клиника.
radostta82, преди една тема коментирахме Селена.

# 66
Позволявам си само да се запиша.....извинявам се....Благодаря за новата тема на хората, които полагат труд за пускането им.

# 67
Да, Яничка, максимумът е шест месеца, после се подновява с постоянен или изпитателен. Изпитателният е по-изгоден, защото при такъв договор работодателят е в силата си да те отстрани, когато реши. Моите работодатели са ... как да кажа ... лоши хора. Не защото аз съм от другата страна в момента. Имам много примери от колежки, но никога не съм предполагала, че може да ми се случи. Нали знаеш, че понякога човек си мисли, че е имунизиран срещу неприятни случки. Няма как всичко да е розово за съжаление. Старая се да приема нещата философски. Това е урок за мен, защото направих грешка при постъпването си на работа тук. Всички около мен ми го казаваха, но аз съм доста упорит овен и сега си патя ... Приемам ситуацията като житейска и, че това ми дава шанс за нещо по-добро ... Единственото, което не е малко, е че трудовият ми стаж няма да върви. След като ме осовбодят, майчинските ми, които ще плащат социалните, не се считат за трудов стаж, и един ден, живот и здраве, когато дойде време за пенсиониране, ще се наложи да поработя по-дълго, за да набавя точки ... Хамава работа ... Иначе (не помня кой беше вметнал - вече съвесм се обърках) докато съм в болнични никой няма да ме уволнява. Най-културно ще изчакат да изтече договорът, да минат болничните ми и ще ми пожелаят с най-лицемерна усмивка "Леко раждане"! Такива са те - цинични и нагли.

УСМИВКА!

# 68
Комикс радвам се, че бебка е добре, и пожелавам да е жива и здрава. Много се гордеем с първото родено Ноемврийче. Борислава е ГЕРОЙ!!!

А колкото до прегледите, аз лично не съм позволявала мануален преглед. Изпитвам ужас от тези прегледи. Едва издържах да ми вземат цито на маска. Просто съм си такава. Но пък като ме гледа на 3д и 4д докторката казва, че всичко е наред. То нали най-важното е да сме спокойни. Пък другото е БОЖА РАБОТА.

# 69
sunflower-mv - виж какво открих тука за теб
Докато си в болнични те немогат да ти прекратят договора посмъртно  Mr. Green Mr. Green защото няма как да ти го връчат ... така че докато ти плащат болнични за бременност и раждане, намогат да те бутнат с пръст дори и да им се иска ... така че не се връщай на работа ами си карай докрай с болничните  Wink
http://209.85.135.132/search?q=cache:J8XT8bTxpY0J:www.odit.info/ … ct=clnk&gl=bg
http://209.85.135.132/search?q=cache:XPQs7tikmm4J:forum.rozali.c … ct=clnk&gl=bg

# 70
Кло, Бог да те поживи! Много ценна информация ми даде!  smile3525

БЛГОДАРЯ ТИ!

# 71
Няма нищо нали за това са приятелите  Simple Smile да си помагат когато има нужда  Heart Eyes  sunflower-mv

# 72
Ама и двете сме кибритлийки и палим и така. Радвам се, че не живеем под един покрив  Laughing

Васи не съм такъв човек повярвай ми WinkМисля че за времето което съм във форумчето не съм се показала като кибритлийка...просто на всеки му се случва понякога да му избушат бушоните нали? Rolling Eyes Mr. Green Ако някой ден имаме удоволствието да се запознаем лично,ще разбереш че с мен може да се живее под един покрив в мир и спокойствие Hug

Слънчогледче  Hug благодаря за снимката с ягодката(аз едно време клато си избрах аватарчето с ягодата исках точно тази снимка дето си пуснала ама е много голяма Wink ) и благодаря за клипчетата,усмихнаха ме  bouquet

Мария и аз тези дни съм се замислиа за ушиването на слинг.И точно мислех че някъде имаше нещо като кройка...хайде ще потърся и ще ти кажа резултата Wink

Комиксче благодаря ти че ни информираш за буболечката Hug защото и ние се притесняваме и молиме всеки дан за здравето й Praynig Wink

И даааам не забравяйте да се УСМИХВАТЕ!!!!

# 73
  • Пловдив Белащица
Сънфлауйр, има разлика между договор със срок за изпитване и срочен/временен договор. Това което е намерила Кло, не бях се сетила. Наистина докато си в болничен или отпуск по принцип не могат да ти връчат заповед за уволнение, но не съм сигурна дали не могат да го връчат в момент, в който си носиш новия болничен или с нотариална покана. Другото е погледни какво пише на договора, дали при изтичане се подновява или не. Защото ако е второто, дори да си в болничен няма да те спаси. Но наистина се консултирай с добри юристи по трудово право. Но за всеки случай вземи се разрови и за някой познат, който би се съгласил да те назначи в неговата фирма.

mia_aurora, всичко е на майтап  Wink. На живо и аз не съм такава, поне повечето време. Но заради невъздържаността ми се случва да кажа нещо, което не съм го премислила и да обидя някой. Хем уж се понаучих да броя до 10. Даже не съм и толкова приказлива, поне така си мисля. Иначе с едно момиче, с което много се дъвкахме едно време в един чат после станахме приятелки Mr. Green. Тя си помни сдъвкванията ни, аз не помня (защото не ги правя умишлено).

# 74
  • Пловдив Белащица
И ако утре ви се види ужасен градския транспорт, погледнете това клипче http://www.wimp.com/realbad/

Общи условия

Активация на акаунт