Августинки 2009 - тема № 56

• 12 228
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм +15.от 14 юли до сега съм качила 2 кг. EmbarassedДа се чуди човек от къде се взеха като основно ям домати и праскови.

# 76
И аз толкова тропнах отгоре.

# 77
Аз на пълен стомах, във ваша чест се притеглих ей сега и се оказа че за 2 седмици съм свалила 2 кг, та съм плюс 10кг

# 78
Аз съм +15.от 14 юли до сега съм качила 2 кг. EmbarassedДа се чуди човек от къде се взеха като основно ям домати и праскови.

А пък при мен е точно обратното-ям предимно калорични боклуци,много хляб и почти никакви плодове.

# 79
Дани-д, на мен Михаил ми харесва май повече. Аз съм +12 кг. Аз съм в 39 седмица, вече започвам 40 и още не са ми правили вагинален преглед за разкритие. утре съм на доктор и предполагам товава ще ми напвари вече.
Славенче, браво, че бебчо е добре, не го мисли името ... Мъжа ти не отстъпи, а? Карай, не се ядосвай сега.
Честито на Йанито-ники и на Мо, да са им живи и здрави бебчетата.
Дю, честит рожден ден на теб, много щастие и най-прекрасния подарък, сладко пухкаво бебче.
Нинчо, и моята майчица милата много се шашка, всеки път като и звънна и ме пита - почна ли да раждаш, даже вече майтап си правя с нея. Вчера ходихме на кино излизаме и аз и пиша СМС: На кино сме, не сме тръгнали да раждаме  Joy Joy, че да не ми звъни и да не се чуди, ако не вдигам телефона.
Иринче, и аз още нямам никакви признци за раждане, а термина си ми наближава и така ми се иска да раждам вече.

# 80
  • София
Мами, засрамихте ме Blush
Тази вечер ще хапна само диня smile3518
Сега, обаче нещо друго Simple Smile На  вас подуват ли ви се крайниците. На мен през последните няколко седмица са ми постоянно отекли и не само краката и ръцете и като се събудя сутрин, ако съм си стиснала ръката или пръст4етата в някаква поза, след това като ги разгъвам ме болят ставичките newsm78

# 81
Аз миналата сряда бях на преглед, само на ехограф ме гледа. А този петък ми е термина. Ще видим утре като отида дали ще ме види.
Иначе аз съм качила 12кг. Ивуша, при теб това сваляне да не се окаже предвестник за бебче?
Моята майка пък хич не ми се обажда, ама тя знае, че ще и се обадя, като дойде момента, все пак майката си е майка, и предния път много говорехме по тел докато траеха по-леките контракции и м/у контракциите. Баща ми по-често звъни, а мъжо съвсем се е побъркал  Joy

Дани, на мен не са ми се подували нито един ден през бременността. Само киселините ме мъчат по някога, и основно болките в костите.

# 82
Дани, хапни си мила диня..особено ако ти е наближило..нали знаеш, че се нарежда до простирането, секса,разходките, ананаса, и малините.

# 83
Ей, Цвети, не така, мисля Мишони да дочака до 15, че ще раждам, живот и здраве чак в Пловдив...Просто съм притеснена и любителка на плодовете и зеленчуците и затова слабея..не се оплаквам..че вие ако сте тръгнали от 50, аз от към стоте  Grinning

# 84
  • София
ирина_85, според мен фалшивите контракции подготвят организма за предстоящото раждане и от тях има само ползи в последния месец. Това си е мое мнение, пък и като гледам и останалите майчета са за спиране на магнезия, не искам да се бъркам, ти си прецени...
Hriseto, казаха ли с каква цел им трябва това изследване  Thinking

# 85
  • София
Ивушке и динята ли? Simple Smile
Ами аз си хапвам диничка откакто са излезли (  даже нямаше български, та приятеля ми взимаше някакви гръцки). Май това при мен няма да помогне, не 4е нямам още време до термин, ама все пак не съм искала да предизвиквам съдбата. Макар че, в четвъртък като ида на преглед, ако доки каже, 4е бебо е пораснал много, а аз съм мъничка(по-скоро бях мъничка, сега съм само нисичка:)), ще взема да увелича количеството диня, пък да видим малкото слонче дали ще се накани да излиза newsm68

# 86
Еееее, Ивуша, как към 50-те бе, че то трябва да не сме имали 40 Simple Smile А иначе щом си по-едра може и да е от плодовете и жегите това отслабване. И аз държа от 1м фронта на едни кг. Но аз основно вечерям, и като тебе повече на плодове и шоколад карам.
Ей заваля, дано разхлади, че вече се варя в собствен сос. И да взема да изгладя 2-те перални ли  newsm78

Дани, май нищо не влияе, бебчо като си реши, тогава, и да ядем и да пием каквото и да е, няма да излезе по-рано ми се струва.

Абе аз пък друго съм се сетила. Дали може да се получи разкритие без да е паднала тапата? Даже днес си мислех тая вечер да вляза в банята при мъжо, пък дано да помогне секса, ама ще видим.

# 87
Цвети, Д=, Петя, благодаря за съветите Hug!
Цвети, купихме и тази помпа, но с нея съвсем нищо не успявам да изсмуча.Най-добре се справям с една на Чико, но пак е слаба работа.
Ще продължавам със Стеримар, а пък утре ще питам за една МБ, че да не се окаже, че сме се сдобили с някой стафилокок.Едното оченце й беше със секрет, но още от момента на раждането, но бързо се оправи.
Ако духа топъл вятър извеждате ли децата?Навън духа здраво и се чудя какво да правя, а след малко ще се събуди.
За името- един глас за Димитър Peace.
Ивушке, имай едно на ум с тези кг, че при мен се оказаха точно сигнал за раждане Peace.

# 88
Аз съм +9 засега... Praynig
Момичета, някоя решила ли е да ражда във вода?! Thinking

# 89
ирина_85, според мен фалшивите контракции подготвят организма за предстоящото раждане и от тях има само ползи в последния месец. Това си е мое мнение, пък и като гледам и останалите майчета са за спиране на магнезия, не искам да се бъркам, ти си прецени...

ra_iv,съгласна съм,но пък от друга страна майчетата са на това мнение,защото и техните гинеколози са ги посъветвали същото.Едва ли някой е знаел точно за какво е магнезия,кога се спира и т.н.,преди да забременее.Но си мисля,че това е практика само в БГ-като чета,виждам че почти за всичко докторите съветват по един и същ начин,изписват едни и същи лекарства,спират ги по едно и също време...Ми честно казано,аз от форума по-добре да се информирам,отколкото да отида на лекар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт