''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 716
  • 516
  •   1
Отговори
# 15
Незнам как ще изтърпя до четвъртък за този Wish. А и ако ми се обадят утре да ми кажат, че е свършил вече ще ги гръмна...
Някоя от вас скоро ще ходи ли до БЗ?

# 16
  • Варна
Почти не познавам Готие. Скоро си взех реплика на класическия от фрагранса - много ми е сладникаво-тежък.

А днес в обедната почивка пак ходих да се опознавам с Либерте на Кашарел. Прлича ми много на Лолита и това е  Crossing Arms, в базисните нотки. Разбира се не е толкова сладък, няма я и виолетката.

Засега се отказвам и от Нина-та. И на мен ми замириса много на ябълка.

п.п. Жаки много съжалявам за Уиш-а. Като знам как го чакаш.... Но, ей сега ще дойде четвъртък.

# 17
И аз си мислех точно за SEA&SUN IN CADAQUES на Salvador Dali. 50мл с доставката влизат точно в бюджета. Или пък другият вариант е I LOVE LOVE на Moschino (малко несериозно ми изглежда опаковката)
Другите варианти са AZZARO NOW
Trussardi Skin (от всички изброени само този познавам и ми харесва)
EAU DE RUBY LIPS на Salvador Dali
PURPLELIGHT на Salvador Dali
ECHO на Davidoff
Моля ви дайте си мнението за тези или предложете други.

дезодорант за 70лв, това никой няма да го оцени а 30мл ми се виждат много малко Sad
Друг подарък не ми се търси а и няма време, не сме толкова близки и ми е много трудно да избирам Cry

Извинявам се за нервния тон но ми е писнало от хора правещи рожденни дни и сватби заради подаръците които ще получат, за мен те никога не са били от значение. А започнат ли да си искат пари направо ми кипва.

# 18
Aз имам Жадор 30мл....за 7 месеца не съм изхабила и половината, парфюма е уникално траен. Да липсват най-много 5-10мл

# 19
И аз си мислех точно за SEA&SUN IN CADAQUES на Salvador Dali. 50мл с доставката влизат точно в бюджета. Или пък другият вариант е I LOVE LOVE на Moschino (малко несериозно ми изглежда опаковката)
Другите варианти са AZZARO NOW
Trussardi Skin (от всички изброени само този познавам и ми харесва)
EAU DE RUBY LIPS на Salvador Dali
PURPLELIGHT на Salvador Dali
ECHO на Davidoff
Моля ви дайте си мнението за тези или предложете други.

дезодорант за 70лв, това никой няма да го оцени а 30мл ми се виждат много малко Sad
Друг подарък не ми се търси а и няма време, не сме толкова близки и ми е много трудно да избирам Cry

Извинявам се за нервния тон но ми е писнало от хора правещи рожденни дни и сватби заради подаръците които ще получат, за мен те никога не са били от значение. А започнат ли да си искат пари направо ми кипва.

Малко офф, ама неизбежен ли е този рожден ден? Като чета колко ти е неприятно, по-добре не ходи, ако има такъв вариант.

А в мегашоп го няма 30 мл. Като щракнеш да го купиш и в кошницата се появява автоматично 50 мл.

# 20

А днес в обедната почивка пак ходих да се опознавам с Либерте на Кашарел. Прлича ми много на Лолита и това е  Crossing Arms, в базисните нотки. Разбира се не е толкова сладък, няма я и виолетката.

И на мен ми прилича на нещо много познато, но още не мога да разгадая точно какво... Като че ли леко по острата нотка се доближава до Коко Мадмоазел ЕДП (при все че мадмоазелката си остава класи нагоре).  Поръчах го юни месец от FragranceX и така и не пристигна. Миналата седмица пуснах поръчка с него и от FragranceDirect. Надявам се поне оттам да пристигне...  Praynig

# 21
А сега видях, че не сте и близки....аз на някой "просто познат" също не бих купила скъп парфюм от сорта на Жадор....
Едно C-thru и толкова Mr. Green (много съм гадна обаче)  Blush Blush

# 22
И аз си мисля, че щом толкова и се дразниш е по -добре изобщо да си спестиш празненството. Разбира се това е твое решение. С моите приятели понякога обсъждаме кой какво иска за рожденния си ден и ако е скъпо си разпределяме сумата за подаръка между няколко души, та на мен това не ми е никак странно. Зависи вече дали между вас това е прието, как го е казала тя и пр., но това е съвсем друга тема. Щом харесва парфюми от класа на Жадор обаче, тези които си споменала не вярвам да и допаднат, струва ми се че за тези пари можеш да и избереш нещо друго Peace

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 15:18 от Tess d`Urberville

# 23
И аз си мисля, че щом толкова и се дразниш е по -добре изобщо да си спестиш празненството. Разбира се това е твое решение. С моите приятели понякога обсъждаме кой какво иска за рожденния си ден и ако е скъпо си разпределяме сумата за подаръка между няколко души, та на мен това не ми е никак странно. Зависи вече дали между вас това е прието, как го е казала тя и пр., но това е съвсем друга тема. Щом харесва парфюми от класа на Жадор обаче, тези които си споменала не вярвам да и допаднат, струва ми се че за тези пари можеш да и избереш нещо друго Peace
Напълно подкрепям  Peace

# 24
Пак да досадя с моя Уиш....Grinning Сигурно се мотат 2 дена, защото ще го търсят от кой знае какви складове. В сайта прочетох, че взимали стоките от различни доставчици

Миши твоя от къде е купен, ако може да попитам  Blush

# 25
  • Sofia
А сега видях, че не сте и близки....аз на някой "просто познат" също не бих купила скъп парфюм от сорта на Жадор....
Едно C-thru и толкова Mr. Green (много съм гадна обаче)  Blush Blush

Или една Галерия Жадор (ако има) .   tooth

# 26
mbss дезодоранта J`adore е 47,разбира се избора е твой.Лично аз също смятам,че ако наистина има намек за този парфюм-друг и да подариш,най-вероятно ще замине в друга посока.Заслужава ли си?
Жаки,аз не притежавам Wish,,a една мила съфорумка ми изпрати пробичка.Добре,че беше тя и се спрях от покупка./а бях на косъм от поръчка/.

# 27
Aaa ясно. А защо не ти хареса? защото не харесваш и този My Queen ли?

# 28
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, моля ви за съвет  Praynig - може ли да се има доверие на магазини pretty shop, купувала ли е някоя от вас от тях?

# 29
Аз да. Абсолютно са оригинални. 2-3 пъти съм купувала. Последно от Pretty Shop си купих Хипнотичната Отрова

Общи условия

Активация на акаунт