Цветна бременност

• 4 185
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Отговорът е в теста за бременност.

абсолютно вярно!!! Laughing

# 16
  • София
ако има цветна бременност, да за притеснение е.
1 цветната бременност по правио е застрашена бременност, 2 може да е извънматочна например и от това да е кървенето.
върви на лекар, даже с тестове няма защо да се занимаваш.

# 17
Здравейте момичета,направо съм отчаяна.Вчера ходих на личния лекар с оплаквания, че ми идва цикъла през три дена и вчера пак прокървих.Той изрази съмнение за цветна бременност и ме прати на гинеколог,но понеже часът ми бе за днес направих си тест за бременност,който се окоза положителен.Днес гинеколога ми прави ехография и ми каза, че не вижда плод, да си направя тест утре сутринта и да му се обадя ако е положителен.Преди малко се прибрах и нямах търпение и си взех два различни тестта от аптеката,престо и суер чек и двата бяха положителни.Незнам какво да правя, страх ме е ,а така искам това бебче на 31 г съм  и няма за кога да чакам

# 18
  • София
най-вероятно просто е още мн в началото и не се вижа още...но с толкова положителни тестове....
ако искаш си пусни и кръвен, най-точно ще ти покаже.

# 19
Дано нещата се подредят така, както искаш. Но няма какво да се отчайваш. Защо? Наистина кървенето е хубаво да се види от какво е, да се преотврати евентуален проблем. Съгласна съм с Нана, че цветна бременност няма, а си има причина за кървенето просто. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Посъветвай се с читав лекар, той ще ти предпише хапчета и си гледай спокойствието и  бременността. Честито! Пожелавам ти здраво бебче на финала. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 20
Благодаря момичета, малко  се успокоих.Утре ще си правя изследвания и мисля да посетя друг специалист.Стискайте палци EFN

# 21
bugi.st,как така ти идва цикъла през 3 дни?Колко време е кървенето,само процапване ли е и каква е кръвта,ярка,кафеникава...?Дай малко повече инфо.
Възможно е просто да е твърде рано,за да се види точицата на ехограф,при мен така се случи!Успех! Praynig

# 22
Здравейте момичета,направо съм отчаяна.Вчера ходих на личния лекар с оплаквания, че ми идва цикъла през три дена и вчера пак прокървих.Той изрази съмнение за цветна бременност и ме прати на гинеколог,но понеже часът ми бе за днес направих си тест за бременност,който се окоза положителен.Днес гинеколога ми прави ехография и ми каза, че не вижда плод, да си направя тест утре сутринта и да му се обадя ако е положителен.Преди малко се прибрах и нямах търпение и си взех два различни тестта от аптеката,престо и суер чек и двата бяха положителни.Незнам какво да правя, страх ме е ,а така искам това бебче на 31 г съм  и няма за кога да чакам

Най- вероятно е твърде рано, за да се види на ехограф. Съветвам те да не чакаш, а възможно най- бързо да отидеш на лекар. Кървенето при бременност не е шега работа. Стискам палци всичко да е наред.

# 23
  • Пловдив
И аз те съветвам да идеш при лекар.

# 24
bugi.st дано да си бременна и да няма други проблеми, но това което пишеш си е страшно
стискам палци

# 25
Благодаря момичета за отговорите.Преди малко си направих чхг тест но резултатите, ще са готови в понеделник.Сутринта си правих пак тест, отново е положителен.Търсих добър гинеколог в Пазарджик, но всички или са в отпуска или трябва да чакам две седмици за час.А за цикъла през три дена за първи път ми се случва,кръвта в началото беше ярка, но на следващия ден като за нормален цикъл. В момента не кървя, само след сутрешното пишкане имам  бледо кафеникаво зацапване и после цял ден нищо.В понеделник ще взема резултата от чхг,и ще ходя при моя гинеколог, а във вторник ще търся специалист в Пловдив.Ще ви пиша пак да кажа какво  ми е

# 26
  • София
най-добре намери наистина добър лекар, д ти изпише нещо за тези зацапвания и кървенета....

# 27
Момичета,съжалявам, че не писах, какво стана с мен но просто нямах сили.Минах през ада.На 23. 08 вечерта прокървих обилно и изхвърлих  плода,около 3 см беше, на сутринта ми направиха кюртаж.Но ада тепърва предстоеше.На  03. 09 бях на контролен преглед,казах на лекаря че още кървя и само предишната вечер имах болки в кръста.При прегледа установи че  стомаха ми се пълни с кръв, оказа  се че имам и извънматочна.Веднага ме откараха в  Пловдив в клиника Торакс и ми беше направена лапароскопия,отстраниха ми лявата тръба.Сега съм си вкъщи,но много бавно се възстановявам, физически и психически.Утре съм на контролен преглед,дано всичко е наред,че вече нямам сили

# 28
Стискам ти палци оттук нататък всичко да е наред!!! Praynig

# 29
  • Пловдив
Бъги - много съжалявам за това, което ти се е случило. Пожелавам ти бързо физическо и психическо възстановяване, за да намериш сили за нови опита, където ти пожелавам от сърце всичко да е наред.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт