Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 298
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Моля за отговор, защото съм притеснена!

Няма вероятност да си бременна.Успокой се!  Peace

# 211
...Хубавото в случая е, че момичето мисли и се предпазва.
За разлика от някои, които уж всичко знаят, а накрая кацват тук и: "Бременна ли съм или не съм?".

Peace
наистина вероятността да си ременна е нулева

# 212
Blagodarq na vsi4ki. Spok sum ve4e:)

# 213
В 17 седмица съм и от 2 дни имам леки болки много ниско вляво-изчезвт появяват се-аз досега през цялата бременност си имах тук-таме слаби болки и знам че са нормални.Но тази е от 2 дни и все в ляво-иначе е много слаба.Аз съм в Англия и тук и да звънна на лекар няма д ми обърнат внимание щом  е лека болката и нямам други проблеми.Иначе имам газове и подуване та си мислех че може и да е от това.От 1 седмица усещам и бебето вече-незнам дали може да има връзка че ми е 1-ва бременност

# 214
iskam da popitam izvinqvaite 4e pi6a na kirilica ama taka mi e po lesno ina4e tarsq edna bukva 5 minuti Whistling.ta vaprosa mi e normalno li e da me boli i iztrapva otdolo ot lqvata strana i da me stqga i korema mi e malko tvard?6te se radvam ako nqkoi moje da mi kaje dali e normalno i mai mi e poduto tam Rolling Eyes

# 215
PETIA_ ,стягането и втвърдяването на корема са всъщност контракции.За болката и изтръпването отдолу не знам дали е нормално, добре е  да се консултираш с гинеколога си.
victorita , почивай си повече,ако имаш възможност.

# 216
Виктория мен от време на време също ме наболява.Бях се притеснила но ми казаха,че е нормално нали матката расте.Дано и при теб не е нещо сериозно!
Петя ти си към края-възможно е и контракции да са,иди на преглед.

# 217
  • ул. "Мечтание"
iskam da popitam izvinqvaite 4e pi6a na kirilica ama taka mi e po lesno ina4e tarsq edna bukva 5 minuti Whistling.ta vaprosa mi e normalno li e da me boli i iztrapva otdolo ot lqvata strana i da me stqga i korema mi e malko tvard?6te se radvam ako nqkoi moje da mi kaje dali e normalno i mai mi e poduto tam Rolling Eyes

Като ти гледам лентичката, не ти остава много. Може би скоро ще започне раждане. Това стягане ми прилича на контракции, а болката може да е от разтварянето на таза. Не знам от кога си така, но ако продължава повече от едно денонощие или се засилват и болките и стягането отиди на лекар.

# 218

Нормално е.Организма ти се подготвя за това,което предстои.
По описаното от теб,мисля,че са контракции,а и е време.  Peace

# 219
малко ми е притеснено че утре ще летим за испания-отдавна планувана почивка,но дано там да релаксирам и да успокоя малко стресирания си мозък-моя мъж ми вика стига си се наблюдавала под лупа...
Мерси на всички за бързите отговори...

# 220
Момичета,утре пак съм на преглед да видим дали водите са намалели още,дано всичко е наред,но май май ще ме пускат утре на системи да измъкват бебчето вече.Стискайте палци всичко да мине добре.

# 221
  • ул. "Мечтание"
Кристина, успех утре! Дано всичко мине добре!  Praynig

# 222
Момичета,утре пак съм на преглед да видим дали водите са намалели още,дано всичко е наред,но май май ще ме пускат утре на системи да измъкват бебчето вече.Стискайте палци всичко да мине добре.

kristina стискам палци мила.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Желая ти успех и леко раждане.

# 223
Благодаря момичета!Ще пиша веднага щом имам възможност! Hug

# 224
Криси,имаш и моите стиснати палци.

Общи условия

Активация на акаунт