Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 304
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Криси и аз стискам палци.

# 226
Криси,и от мен едни стиснати палчета имаш.
Леко раждане и здраво бебче на финала.

# 227
Криси успех!И аз ще стискам палци!

# 228
  • Mediterraneo
Успех и леко раждане!

# 229
blagodarq vi,sigurno sa kontrakci Rolling Eyes Rolling Eyes

# 230
  • Пловдив
Криси,стискам палци всичко да мине по вода и да си гушнеш най-накрая бебчето Hug

# 231
Криси, леко раждане и от мен!

# 232
  bouquet Здравейте бг-мами Аз съм на 19 годинки и  се казвам Мими

Претърпях аборт преди 6 месеца и ми беше много тежко,казаха ми че 2-рата бременност ще бъде нормална.Но мен ме е страх Бременна съм във 2-ра седмица и няколко дни, и ми потече кръв ..Много малко дори нее червена съвсем леко тече!!!

CryМоля ви кажете ми че всичко е наред,
кажете ми че няма да направя аборт отново ,Нали е нормално да има маркиране или леко зацапване ...И после изчезвало  Cryмоля да ми кажете много ми е нервно и неспокойно !!!!Благодаря предварително  Peace

# 233
Мимилота,тук никой не може да ти каже сьс сигурност дали всичко е наред,разбира се ти го пожелавам от сьрце Hug
Непременно отиди на лекар,само той може да установи причината за кьрвенето.

# 234
А колко дни ти закъснява?Това,че си във втора седмица ми е малко странно.Тогава някъде би трябвало да се закрепва плода,и е възможно да се получи леко кървене.Когато забременя с дъщеря ми,на датата когато трябваше да ми дойде видях леко розово на бикините.До вечерта вече нямаше нищо.Може би ще е така и при теб.

# 235
mimiLota   и аз имах прокървяване вначалото,след 2 седмици закъснение и отидох на лекар и всичко беше ок!Отиди на лекар!Успех!

# 236
mimiLota, никое кървене по време на бременност не е нормално. Посети лекар и успех  Peace

# 237
  • Варна
mimiLota и да ти кажем ,че всичко ще е ок докато не те види лекар
ти самата няма да се успокоиш. Пази се лежи и почивай. Не е задължително
да пометнеш. Възможно да е вгнездяване http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=11
Успех  Peace

# 238
Zdraveite ,  bih iskala da vi popitam ,. tai kato mi zakasnqva ve4e s  1 den i ot 5 dni nqkade me boli tazat ,korema no nqmam temperatura ili drugi priznaci no koremat me boli po na4in koito mi idva vinagi no ve4e dosta vreme me boli i ne mi iddva. Praveh si test shuer check  v denq v koito trqbva da mi doide i be6e  otricatelen, moje bi sam podranila s testa . Ta iskam da popitam ako mojete da mi pomognete ,dali e vazmojno da sa bremenna?  Confused Thinking
Molq pi6ete mnogo 6te sam vi blagodarna?????? baby_neutral

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 23:36 от Дивиана

# 239
Направи си втори тест и ако пак е отрицателен и до седмица не ти доиде иди на лекар - тук няма кои да ти каже дали си бременна или не. Това което описваш като симптоми може и да е настинка, може да е и преумора, може да са много неща.....за бременност не ми изглеждат симптоми.

Късмет!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт