Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 009
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе, аз накрая в 38-ма оставях локвички по столовете... Joy Мисля, че бяха водите, ама не съм сигурна. Родих 38-ма.

# 256
  • Пловдив
Възможно е да е течение.При много жени ,то се увеличава по време на бременността,особено накрая.

Ако все пак се притесняваш,че са води,си има реактиви,чрез които може да се провери дали са те наистина.

А пък иначе е нормално част от каспулите да изтича след време(на сутринта напр.)

# 257
Здравейте мами!И аз преди седмица си направих тест и се оказа EFPТова ми е втора бременост.И не протича никак леко.Много ми се гати,не се издържа чак. Whistling
Някъде четох,че джинджифилов чай сутрин помага против гадене,Вие чували ли сте за някъкви подобни билки?
Благодаря.  bouquet

# 258
http://www.mamaibebe.com/?id=98
Това би ти било от полза WinkПрегледай го.

# 259
Пий фанта лимон WinkВърху доста приятелки и познати  имаше положителен ефект.

# 260
seika, аз лично не бих пила газирани напитки по време на бременност и те съветвам, ако можеш, да ги избягваш.  Peace
Срещу гаденето ми помагаше много да пия вода с резенчета лимон или джинджифил, смученето на захаросан джинджифил и зелените
ябълки.

# 261
Не се шашкай. Това, което е добре да правиш, е да хапваш по малко, начесто, здравословно и разнообразно. И се радвай, че ни си станала на слон  Laughing( все още)(не че е задължително да станеш...)

Да вее, ще учудя света - 64 кг. забременях, 64 кг. ще вляза в родилния дом Grinning
Но иначе с беба всичко е ок. - даже е по-едричка Simple Smile

# 262
За гаденето това, което ме спасяваше само и единствено беше фреш от портокал + грейпфрут. Опитай  Peace аз без него не можех и всяка сутрин изцеждах цитруси и си носех сока на работа. Дано и на теб помогне!

# 263
Благодаря на всички за отговорите.Ще опитам от всичко NaughtyВсе някое ще помогне.

# 264
  • Лондон
моя приятелка,която в момента е бременна,ми е казвала че единственото нещо,което й помага срещу гаденето е фреш от някакъв цитрусов плод

# 265
  • Пловдив
Здравейте пак, искам да попитам сега - Подути крака в 8 месец - какво да правя, на лекар съм на 21.09. Ще съм благодарна за отговори.

# 266
Здравейте пак, искам да попитам сега - Подути крака в 8 месец - какво да правя, на лекар съм на 21.09. Ще съм благодарна за отговори.

Едва ли има какво да направиш освен да си почиваш.Аз изкарах целия 9 месец с адски подути крака.Обувките не ми ставаха,а обуех ли ги,после пък едвам ги събувах...И всичко това в комплект със страхотни сърбежи.От бременноста е.
Хубавото е,че след раждането всичко минава.Търпение!  Peace Hug

# 267
xelita,Вдигай краката на възглавница докато лежиш.Облекчава поне малко напрежението.Неприятно е ама,още малко остава.
Ако е прекалено много подуването се обади на лекарката да ти пусне урина.При албумин също се надуват краката.

# 268
xelita, сигурно си прочела на много места разни съвети, виждам, че са ти отговорили, но може да погледнеш и тук.  Peace
Дано да успееш да намериш поне малко облекчение. Желая ти леко раждане и здраво бебе.  Hug

# 269
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, днес ще отида да пусна за всеки случй една урина.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт