Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 059
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,аз още съм тук и още съм бременна Tired. Явно на нашето дребосъче му е добре вътре.Преди 2 дена както си стоях вечерта кротко изведнъж бебока ''слезна'' чак под пъпа,започна да ме боли кръста,а като реших да се изправя не успях-останах сгъната като катма защото наистина болеше и така ме опъваше корема ниско долу, че едва си намирах място,но след около 30-тина минути всичко мина и бебчо си се ''качи'' пак горе.Дали това е поредния знак че деня е съвсем близо?Знам че вече станах досадна с тъпите си въпроси,но това ми е първа бременност и всяко ново чувство(особено сега на края) ме шашка.Все пак благодаря Ви че ме търпите и досега никой не ми е ''теглил майните''.  bouquet
Като гледам подписа ти имаш още малко време.След тази слу4ка,ходи ли на лекар?

# 76
Ами не,не съм ходила,защото от тогава всичко си е както преди-нямам никакви болки или неразположения.

# 77
  Helita i zuki, ходих на лекар.Док.нищо не ми обясни от какво е зацапването,но ми предписа но-шпа и магнерот.Каза да не мърдам от леглото иначе ще ме вземе на болница.Зацапв Hugането ми спря още другия ден,но сега ме притеснява,че снощи дъщеря ми като се разболя и трябваше да я водим на док получих болка в корема,поточно в кръста ниско в дясно.премина ми бързо,но беше доста силна и се чудя дали не беше контракция,може би от притеснение или от по рязкото излизане от колата.Само да припомня,че съм в 27 седмица.
А на Kristina да я успокоя,че в последните седмици бебето слиза надолу и се намества,като наместването може да стане и последния ден. Hug Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 19:41 от slav4e

# 78
Здравейте, понеже съм нова в този форум незнам дали запитването ми ще е подходщо за тези теми. Искам да разбера дали температурата ми (като си измервам в ануса, която е 37,7 градуса) е признак на бременност? Имах полови контакти от 12 до 16 август включително без да се предпазваме , но и без да свършва в мен партньора ми, а за тест все още е рано, затова питам дали някой знае дали е нормално да имам повишена температура като си я измервам или е начален признак на бременност? предварително ви благодаря!

# 79
Нормално е да имаш повишена температура след като ти мине овулацията и това не е предпоставка за бременност.Може да се счита за бременност ако температурата се запази висока след датата на менструацията ти,ако тя не ти е дошла.Малка е вероятноста да си забременяла цлед като партньорът ти не е свършвал в теб. Simple Smile

# 80
Благодаря за информацията! Предварително си купих тест за ранна бременност и 7 дни след половия акт, ще разбера резултата, т.е. и 7 дни някъде след овулацията, отделно има и 2-ра касета за тестване вече 1 ден след закъснението. Ще чакам и това е. Naughty

# 81
Здравейте момичета бременна съм в 25 седмица от 4-5 дена имам болки долу в дясно на корема съвсем ниско ..болката е като при бързо вървене или бягане ..на някой случвало ли се е такова нещо?

# 82
  • Mediterraneo
Лекарят ти какво мисли по въпроса?

# 83
  • София
Благодаря за информацията! Предварително си купих тест за ранна бременност и 7 дни след половия акт, ще разбера резултата, т.е. и 7 дни някъде след овулацията, отделно има и 2-ра касета за тестване вече 1 ден след закъснението. Ще чакам и това е. Naughty

Не разчитай на уринарен тест да хване толкова ранна бременност, въпреки това, което пише на кутийката. Единственият сигурен начин е кръвният тест.

# 84
  • София
Извинявай,но казваш,че партньора ти не е свършвал в теб...

# 85
  • София
Извинявай,но казваш,че партньора ти не е свършвал в теб...

Въпреки това е възможно да има бременност, тъй като преди същинската еякулация от пениса се отделят капчици сперма  Wink

# 86
  • София
Здравейте момичета бременна съм в 25 седмица от 4-5 дена имам болки долу в дясно на корема съвсем ниско ..болката е като при бързо вървене или бягане ..на някой случвало ли се е такова нещо?

Отиваш на лекар. И то по-бързо.

# 87
  • София
А аз пък искам да питам дали на някоя от вас са и изтръпвали ръцете. Предполагам, че е нормално тъй като спя само на страни и ги притискам може би но усещам изстръпване по върховете на пръстите ми през деня, особено на дясната ръка. АГ ми каза, че е нормално и ми предложи нуробекс, но на мен не ми се пият хапчета. Не е силно изтръпване, но все пак има ли преживели същото?  Hug Party

# 88
  • София
Да аз имах подобна болка пак горе долу около 22-25 седмица. Засилваше се като вървя и спираше като спра да почина. Една мед. сестра ми беше казала, че бебето може би притиска жлъчката и затова ме боли. АГ каза, че зависи от това къде е бебето, какво съм яла, имам ли газове и не обърна особено внимание на това мое оплакване. Справих се като се научих да вървя по бавничко. Но всичко това отмина някъде след 27-28 седмица. Не се сещам да ме е боляло оттогава.  Все пак си попитай твоят лекар какво мисли. Peace

# 89
  • Русе
Възможно ли е тест за бременност да е положителен 4 месеца след раждане а де факто бременност да няма ? newsm78
Разбъркани хормони?

Общи условия

Активация на акаунт