Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 063
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Възможно ли е тест за бременност да е положителен 4 месеца след раждане а де факто бременност да няма ? newsm78
Разбъркани хормони?
Ели, на мен ми се вижда невъзможно и едва ли има такъв случай. Направи нов, а може и кръвен. И при гинеколог.

# 91
А аз пък искам да питам дали на някоя от вас са и изтръпвали ръцете. Предполагам, че е нормално тъй като спя само на страни и ги притискам може би но усещам изстръпване по върховете на пръстите ми през деня, особено на дясната ръка. АГ ми каза, че е нормално и ми предложи нуробекс, но на мен не ми се пият хапчета. Не е силно изтръпване, но все пак има ли преживели същото?  Hug Party
И на мен ми изтръпваха  ръцете,но не само пръстите ами целите ръце...особено като стана вечер от сън..Най-вече ми изтръпваше дясната ръка...Мина след раждането...

# 92
  • след Околовръстното
Възможно ли е тест за бременност да е положителен 4 месеца след раждане а де факто бременност да няма ? newsm78
Разбъркани хормони?
Знам, че известно време след раждането показва положителен, но чак 4 месеца?

# 93
Разбъркани хормони?
A сигурна ли си че няма бременност? Wink
Положителен тест без бременност е рядко явление.

# 94
  • ул. "Мечтание"
Разбъркани хормони?

Принципно е възможно, но ми се струва доста време иможе да е сигнал за проблем... или наистина да си бременна. Мисля, че теста е положителен най-много два месеца след раждането. Може би е добре да направиш кръвен тест и отиди при гинеколог.

# 95
Не разчитай на уринарен тест да хване толкова ранна бременност, въпреки това, което пише на кутийката. Единственият сигурен начин е кръвният тест.
И все пак мисля да си направя ранния тест, знам че има съвсем малка вероятност да съм забременяла,просто искам от любопитство поне. Мерси за съвета все пак ! Simple Smile

# 96
Репликата ми е до nana77 Simple Smile. Като си направя първия тест сега след 7 дни ще ви пиша какъв е резултата Simple Smile. После ако ми закъснее правя и втория! Независимо какъв ще е, ще се радвам! Ако имам въпроси относно всичко около бременността ще питам. Чао засега и успехи на всички Simple Smile Stop Grinning

# 97
  • София
Не разчитай на уринарен тест да хване толкова ранна бременност, въпреки това, което пише на кутийката. Единственият сигурен начин е кръвният тест.
И все пак мисля да си направя ранния тест, знам че има съвсем малка вероятност да съм забременяла,просто искам от любопитство поне. Мерси за съвета все пак ! Simple Smile

Да де аз разбрах, че от любопитство, но уринарният тест няма да хване бременност на този етап, дори да си бременна. Та е безсмислено да му вярваш, това исках да кажа.

# 98
Здравейте, реших да пиша защото ми е притеснено бременна сам 14г.с и все още  не ми личи кои знае колко и се притеснявам да няма нещо на бебето Cry Cry

# 99
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, реших да пиша защото ми е притеснено бременна сам 14г.с и все още  не ми личи кои знае колко и се притеснявам да няма нещо на бебето Cry Cry

Това е доста индивидуално и няма какво да се притесняваш. Знам доста случаи при които както не расте коремчето и изведнъж все едно си глътнала топка!  Wink На мен например започна да ми личи чак в седми месец!
Ходиш ли си напрегледи?

На този етап бебето е толкова миниатюрно, че няма общо взето какво да ти личи.

# 100
Цитат
Здравейте, реших да пиша защото ми е притеснено бременна сам 14г.с и все още  не ми личи кои знае колко и се притеснявам да няма нещо на бебето
На мен ми пролича към 23-24 г.с.Преди това бях леко издута Mr. Green

# 101
Еми сега в понеделник сам на преглед да видим какво ще каже доктора

# 102
Няма от какво да се притесняваш...И на мен започна да ми личи късно-може би към 18-19г.с...Дотагава все още минавах за попреяла... Laughing

# 103
На мен също грам не ми личи още,така че според мен няма от какво да се притесняваш!

# 104
до nana77: Добре, а кръвният тест ще даде ли точни резултати само след 5 дни след половия акт например? Мисля че и този тест няма да даде резултати , но аз искам за всеки случай да си проверя , пък ще изчакам на 29 трябва да ми дойде ,даже малко преди датата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт