Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 065
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, реших да пиша защото ми е притеснено бременна сам 14г.с и все още  не ми личи кои знае колко и се притеснявам да няма нещо на бебето Cry Cry
Ами рано е Winkбебчо сигурно няма и 100г в момента, а и зависи от твоята физика и телосложение Wink

# 106
  • София
момичета, по колко хапчета фолиева киселина пиете дневно?

# 107
Аз в началото пих по 1 на ден.

# 108
За фолиевата киселина- пила съм и по 1 табл. дневно и по 3 таблетки.Зависи каква е разфасовката и по колко мкг (май така се пишеше).За най-сигурно четете листовката Peace

# 109
По една таблетка дневно.

# 110
  • Пловдив
една от 400микрограма

# 111
Въпросът ми е малко смешен,ама на мен вечер не ми е до смях едва заспивам.Много ме боли седалището и то от дясната страна,особено вечер и то като лежа,трябва все седнала да стоя.Не съм питала доки,че да не ме помисли за глезла,ама вече не се издържа.
Някой имал ли е същия проблем,моля за съвет? hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:57 от malvina82

# 112
  • ул. "Мечтание"

За бременни и кърмещи жени стандартната доза е 1 таблетка от 400 микрограма. При прценка на лекаря може да е повече. Peace

# 113

И аз по една таблетка дневно съм пила. Peace

# 114
  • Пловдив
Въпросът ми е малко смешен,ама на мен вечер не ми е до смях едва заспивам.Много ме боли седалището и то от дясната страна,особено вечер и то като лежа,трябва все седнала да стоя.Не съм питала доки,че да не ме помисли за глезла,ама вече не се издържа.

Ами аз имах и още имам. Може и нерв да ти се е прехапал. Лошото е, че по време на бременността моят лекар ми каза, че нищо не може да се направи и масаж не можело даже. Просто ми каза, че трябва да потърпя. Все пак те съветвам да попиташ и твоя лекар.

# 115
По една таблетка дневно.

# 116
  • ул. "Мечтание"

Ами аз имах и още имам. Може и нерв да ти се е прехапал. Лошото е, че по време на бременността моят лекар ми каза, че нищо не може да се направи и масаж не можело даже. Просто ми каза, че трябва да потърпя. Все пак те съветвам да попиташ и твоя лекар.

Може да се прави масаж, но трябва да се отиде при физиотерапевт, който работи с бременни. Масажа на бременни си има някои специфики.

# 117
Ами и мен много ме болеше,но като седях,даже ми излязоха синки newsm78 и след около 2 седмици ми мина. Peace
аз пия само витамини и в тях има и фолиева киселина

# 118
здравейте мили дами вчера ходих на лекар и ми казаха че съм в 3 седмица бременна а аз си мислих че съм 6-7 тъй като имам нередовен цикъл  и лекаря каза че уволацията  мие била по късно но ми каза че може и да не го задържа  защото съм забременяла почти 40 дни след последния цикъл много ме е страх моля ви дайте ми съвет

# 119
Как видя нещо в трета седмица този доктор newsm78
Тогава още нищо не се вижда.Явно е феномен.

Общи условия

Активация на акаунт