Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 067
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • ул. "Мечтание"
здравейте мили дами вчера ходих на лекар и ми казаха че съм в 3 седмица бременна а аз си мислих че съм 6-7 тъй като имам нередовен цикъл  и лекаря каза че уволацията  мие била по късно но ми каза че може и да не го задържа  защото съм забременяла почти 40 дни след последния цикъл много ме е страх моля ви дайте ми съвет

Оф, да се смея ли да плача ли?! Тоя доктор бая тъпотии ти е наговорил. Направо ме изуми!  Shocked
Успокой се и иди при читав лекар.

# 121
  • Пловдив
Да какъв е тоя лекар с тия щуротии. Иди наистина при някой друг лекар.

# 122
Не стига че е видял плод на 3 седмици ами и ти е казал че няма да можеш да го задържиш.Какъв е този лекар?Отиди при истински!

# 123
  • София
Ха! Невежи доктори колкото щеш. Първата АГ, при която се записах за следене на бременността ми каза в 7 седмица, че не вижда нищо или по-скоро, че много слабо се виждало(ембриона). Така два пъти. Последният път бях и болна малко и ми каза да отида 3-ти път да види по-добре, ако все още има нещо тогава(бебе),тъй като съм била болна  Shocked, а болните често помятали, което е пълна глупост. САмо искаше да ме остърже за още пари за ехограф. Веднага я смених, така те съветвам и теб! Hug

# 124
Някой да има повече информация - най-вече от личен опит - за седловидна матка?

# 125
благодаря ви много за подкрепата и съветите утре ще ида на друг док и ще видим  защото вече се побърквам

# 126
Цитат
момичета, по колко хапчета фолиева киселина пиете дневно?
1х1

# 127
Привет днес и от мен.
Аз имам питане, кога за първи път се чува сърчицето на мъника?

# 128
  • Пловдив
Привет днес и от мен.

На мен го чуха 7 - 8г.с

# 129
Наистина ли? Аз тази седмица, като бях при доктора ми каза, че съм към 6г.с. Значи при следващия преглед, който е след около 2 седмици, трябва да се чуе, ако всичко е наред.

# 130
Наистина ли? Аз тази седмица, като бях при доктора ми каза, че съм към 6г.с. Значи при следващия преглед, който е след около 2 седмици, трябва да се чуе, ако всичко е наред.

Да.И при мен се видя в 8 г.с

# 131
  • Пловдив

Ами да мисля до 10 най - късно беше, защото нещо и от ехографа зависеше май. Но при мен 100% го чухме между 7 и 8г.с.

# 132
Благодаря ви   Simple Smile

# 133
Привет днес и от мен.

В 8г.с. го чухме за пръв път.  Heart Eyes

# 134
здравейте мили дами вчера ходих на лекар и ми казаха че съм в 3 седмица бременна а аз си мислих че съм 6-7 тъй като имам нередовен цикъл  и лекаря каза че уволацията  мие била по късно но ми каза че може и да не го задържа  защото съм забременяла почти 40 дни след последния цикъл много ме е страх моля ви дайте ми съвет
Ама как може да каже,че си в трета седмица,че и да го види newsm78
Ти мереше ли базална температура или да си правила тестове за овулация или фоликулометрия,че да се твърди,че в този ти цикъл О е била късна?
Бързо при друг лекар!!!

Общи условия

Активация на акаунт