Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 070
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Ама жената не пише, че го е видял, а че й е казал. Има разлика. Може според календара да си е правил разни негови си изчисления, знам ли...

# 136
Е добре и да  не го е видяла,тогава защо е казала,че има бременност.Просто е непрофесионално това изказване на лекарката,без да види гестационен сак или да се направи кръвен тест.
Надявам се Влади да получи отговор на въпросите си и да износи едно здраво бебче!

# 137
здравейте днес ходих на друг док и ми каза че съм в 6г.с това много ме успокои благодаря ви за подкрепата

# 138
  • Пловдив
Браво Влади - желая ти само хубави емоции от тук нататък  Hug

# 139
здравейте днес ходих на друг док и ми каза че съм в 6г.с това много ме успокои благодаря ви за подкрепата
Ааа,това вече е друго.В шеста седмица е възможно да се види бебе.
Лека бременност и никакви притеснения до края Hug

# 140
до nana77 , може ли да се консултирам с теб за още нещо? Онзи ден , както и днес, забелязвам съвсем бледо кафеникаво зацапване, освен това вече от 3 дена някъде имам наболявания долу ниско като яйчниците, това какво ще рече, дали не е ранен признак на бременност или нещо друго? Защото като чета тук форумите , доста вече забременели жени казват че има някакво имплантиране на яйцеклетката и благодарение на това се получава някакво подобно зацапване. А сега на 23 ще си направя първия тест , за ранна диагностика и ще видя резултата и вече ако не ми дойде до 29-ти правя и втория. Ще се радвам да ми отговориш, че съм много развълнувана!:)

# 141
Добре, ако я няма nana77, бих искала от някой да получа отговор, да допълня, че от последния ми полов акт са изминали 6 дни, а най-вероятно ако съм заченала ни беше на 15-ти август. Благодаря ви предварително. Очаквам вашите отговори и мнения, мили дами!  Hug

# 142
  • София
Направи си кръвен тест-най-сигурно е за толкова ранна бременност!

# 143
мерси! Относно тези признаци , имат ли общо с признаците на бременност, които ви споменах? Да знам дали да си правя кръвен тест освен уринарния!

# 144
  • София
Ами аз например имах болки в начална бременност. Болките са като при ПМС, но с разликата, че цикъл няма. Не съм имала зацапване.
С дъщеря ми лежах за задържане във 2ри месец.

# 145
до nana77 , може ли да се консултирам с теб за още нещо? Онзи ден , както и днес, забелязвам съвсем бледо кафеникаво зацапване, освен това вече от 3 дена някъде имам наболявания долу ниско като яйчниците, това какво ще рече, дали не е ранен признак на бременност или нещо друго? Защото като чета тук форумите , доста вече забременели жени казват че има някакво имплантиране на яйцеклетката и благодарение на това се получава някакво подобно зацапване. А сега на 23 ще си направя първия тест , за ранна диагностика и ще видя резултата и вече ако не ми дойде до 29-ти правя и втория. Ще се радвам да ми отговориш, че съм много развълнувана!:)
Аз имах такова зацапване 4 дена преди цикъла и не последва цикъл, а бременност; така че може да е бременност и при теб, но няма гаранция, може само да се гадае. Изчакай датата ти на цикъла и направи обикновен тест.  Peace

# 146
Благодаря tini-mini , това исках да разбера! Така и ще направя пък да видим какво ще е. Непременно ще ви пиша какъв е резултата до 29-ти със сигурност!

# 147
  • Пловдив
radeni чакаме да се похвалиш с хубави новини. аз имах зацапване и си мислех, че е от едно джакузи за Св. Валентин ама разбрах после, че не е било. Успех  Hug

# 148
  • Варна
Онзи ден , както и днес, забелязвам съвсем бледо кафеникаво зацапване, освен това вече от 3 дена някъде имам наболявания долу ниско като яйчниците, това какво ще рече, дали не е ранен признак на бременност или нещо друго? Защото като чета тук форумите , доста вече забременели жени казват че има някакво имплантиране на яйцеклетката и благодарение на това се получава някакво подобно зацапване. А сега на 23 ще си направя първия тест , за ранна диагностика и ще видя резултата и вече ако не ми дойде до 29-ти правя и втория. Ще се радвам да ми отговориш, че съм много развълнувана!:)
През всичките си бременности имах зацапване в следствие имплантиране.
За съжаление не помня точно на кой ден след акта, може би 7-8 ден  newsm78

# 149
Здравейте момичета,от няколко часа усещам тъпа болка ниско долу подобна на тази преди цикъл.Нормално ли е или да се притеснявам? В седнало положение всичко е ок,но като се изправя я усещам.

Общи условия

Активация на акаунт