Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 013
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета.Днес цял ден съм с много кофти болки в кръста(по-точно малко над кръста,където ''свършват'' ребрата).Какво да правя?Не смятам че са контракции защото не ме боли друго....а може и да са......ох,не знам.Ако някой има идея да сподели,че е много неприятно.

Да не би болката да е в бъбреците newsm78

# 31
Ами не вярвам,боляли са ме бъбреци(имала съм бъбречна криза) и сега болката няма нищо общо с другата.Може би е от тежестта.

# 32
Здравейте момичета.Днес цял ден съм с много кофти болки в кръста(по-точно малко над кръста,където ''свършват'' ребрата).Какво да правя?Не смятам че са контракции защото не ме боли друго....а може и да са......ох,не знам.Ако някой има идея да сподели,че е много неприятно.
Мен така започна да ме боли няколко дни преди раждането....

# 33
Мен така започна да ме боли няколко дни преди раждането....

Е,това вече е приказка която да ми хареса....дано да се видим скоро с бебешока. Praynig

# 34
  • ул. "Мечтание"
Стискам палци!  Praynig

Ако не се лъжа в предната тема беше писала, че ти е паднала тапата. Объркала съм се лекинко с друга потребителка!  Mr. Green Whistling

Нищо чудно скоро да се срещнете с малкото човече! Успех! Дано всичко мине гладко при теб!   bouquet

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 00:11 от Lady Frost

# 35
Кристина, точно! Стягай си багажа Joy
И да се хвалиш после, успех и здраве ти желая!

# 36
Eeeeee,ама защо не каза,че и тапата е паднала.Явно няма да дочакаш термина ,мамче.Леко раждане. Hug

# 37
Благодаря ви момичета  Hug!Непременно ще се похваля,само вече да се свършва,че ми е малко тежичко и горещо. Tired

# 38
Миличка,да ти кажа аз съм в края на трети месец и вече ми е тежко и горещо.Съчувствам ти,но поне скоро ще гушкаш малкото човече.А пък аз-как ти се вижда 19 февруари 2010г.Далеч е нали?Иде ми да завия очакване Joy

# 39
Благодаря ви момичета  Hug!Непременно ще се похваля,само вече да се свършва,че ми е малко тежичко и горещо. Tired

Не бързай, имаш достатъчно време.
Вярно, тежко е, ама все пак бебчо е на "дневен ред" в момента, а чак после ти.
  Wink

# 40
  • ул. "Мечтание"
То малко не е за тук, но да си питам. Замъчили са ме някакви болки, подозирам от спиралата и ако не отминат тая нощ сутринта отлитам към някой доктор. Но моята лекаркае в отпуска в моменат и се чудех тия спешни кабинети в АГ-тата само бременни ли приемат?  newsm78 И ако някой може да ми каже в Тина Киркова къде е спешния кабинет (че тя ми е току под носа).

# 41
Миличка,да ти кажа аз съм в края на трети месец и вече ми е тежко и горещо.Съчувствам ти,но поне скоро ще гушкаш малкото човече.А пък аз-как ти се вижда 19 февруари 2010г.Далеч е нали?Иде ми да завия очакване Joy

Много се радвам за теб! Навремето много плаках с теб Желая ти лека и безпроблемна бременност и най-сладкото здраво бебче на финала!   bouquet Hug

# 42
        Здравейте и от мен момичета!
Все още не съм си потвърдила бременността на 100% , но цялата симптоматика за щастливото събитие е налице ! Тези дни възнамерявам да си направя тест .
       Но по скоро питането ми е към вас имащите опит относно следното :
 Живея в София , но постоянният ми адрес е в гр. Ловеч. Оказа се и ,че нямам личен лекар - този към когото съм била записана е починал около преди година и тъй като , не ми се е налагало да го ползвам сега попадам е една ситуация малко неловка и срамна за мен ! Какво ще ме посъветвате да предприема , да си направя ли временна регистрация тук в София ? И как стоят въпросите с придобиването на личен лекар - нали все пак някой трябва да ми издаде направление за женска консултация . Помагайте със съвети !
Предварително благодаря на всички Ви .

# 43
На днешния преглед се оказа,че Бебо е с ускорен пулс. Освен да лежа, да почивам повече и да мисля позитивно - нещо вие от ваш опит ще ми препоръчате ли?

# 44
  • София
На днешния преглед се оказа,че Бебо е с ускорен пулс. Освен да лежа, да почивам повече и да мисля позитивно - нещо вие от ваш опит ще ми препоръчате ли?

Маме, колко ускорен!?

Общи условия

Активация на акаунт