Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 656
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Бъдещи мамчета, имате ли болки в кръстта? Какво правите в този случай? Помагат ли коланите за бременни?

Аз съм в 5-ти месец и отсега ме боли кръстта като лежа по гръб, дори понякога и когато съм легнала настрани  ooooh!

# 271
  • Пловдив
ohlalaa,колана за поддържане на корема помага.Масаж на кръста също.

# 272
Здравейте, и аз да се оплача от няколко дни имам болки от ляво в областа на кръста, ако трябва да съм точна, нещо като чуство на тежест или по скоро дърпане на долу и аз не знам как точно да го обясня искам да попитам някой чуствал ли е нещо подобно и дали според вас е нормално, забравих да спомена, че влязох скоро в 6 месец. Благодаря предварително за отговорите  Rolling Eyes

# 273
ohlalaa,колана за поддържане на корема помага.Масаж на кръста също.

поръчах си един колан онлайн, утре ще ми го доставят... дано помогне  Confused

# 274
здравейте, искам да попитам за мамите който са правили тестове за бременност.направих един за ранно установяване на бременност и ми показа две черти ,но едната е по бледа от другата.Ясна е вижда се мн добре ,но е по бледа. Дали ще си имам бебче? Praynig

# 275
здравейте, искам да попитам за мамите който са правили тестове за бременност.направих един за ранно установяване на бременност и ми показа две черти ,но едната е по бледа от другата.Ясна е вижда се мн добре ,но е по бледа. Дали ще си имам бебче? Praynig

Щом има втора черта,макар и по-бледа вероятноста да си бременна е много голяма.Моят първи тест (ранен) беше с такава бледа и тънка черта и резултата се вижда.  Simple Smile
Стискам ти палци!

# 276
Бледа-небледа,щом я има теста е положителен Simple Smile
То в началото май все показват бледи чертички.След няколко дни ще е по-ясна.

# 277
Щом я има втората черта,значи  е положителен теста...

# 278
да, 4естито, бременна си Simple Smile

# 279
  bouquet Благодаря на всички отговорили .Ако знаете само как ме зарадвахте  love001
мммм.... не мога да си намеря място, толкова е радвам

# 280

Щом има втора черта,макар и по-бледа вероятноста да си бременна е много голяма.Моят първи тест (ранен) беше с такава бледа и тънка черта и резултата се вижда.  Simple Smile
Стискам ти палци!

Резултата ти определено е мноооого сладък  newsm53
Благодаря за вниманието.

# 281

Щом има втора черта,макар и по-бледа вероятноста да си бременна е много голяма.Моят първи тест (ранен) беше с такава бледа и тънка черта и резултата се вижда.  Simple Smile
Стискам ти палци!

Резултата ти определено е мноооого сладък  newsm53
Благодаря за вниманието.

Много ти благодаря.  Hug

# 282
  • Пловдив

бременна си честито   bouquet

# 283
Както са ти казали момичетата теста е положителен.Честито!

# 284
ДАНО сте прави!! EFP!Отново благодарности на всички ви  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт