Какво правите ако приятелят/мъжът ви не работи?

• 9 029
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
nelly_dor, гледай позитивно на нещата...може пък да е страхотен ебач, а да не го споменаваш....не всичко е пари на този свят...  Mr. Green
Искаш да кажеш, че ти не си ли? Mr. Green
По темата-ако мъжът ми се разболее, недай боже, ако се случи нещо чрезвичайно-имам психическата нагласа да издържам семейството за колкото е необходимо време.
Във всеки друг случай не бих приела радушно подобно поведение.

Абе почвам да си задавам вече едни грозни въпроси. Чета теми за мъже, които нямат желание за секс, които не желаят да си поемат отговорностите-или бягат от тях при малко по-силен полъх, които се депресират, които явно не искат да работят.....какво става?
В реалността също се сблъсквам с подобни ситуации.

Какво, по дяволите, се случва? Наистина ли има нужда да спасяваме българския мъж и ако да, кой ще помогне? Каменица? newsm78

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 14:49 от L'allumeuse.....

# 46
Много ми е интересно за кой град става въпрос?  newsm78

# 47
Много ми е интересно за кой град става въпрос?  newsm78
За който и да е град .....факт е, че наистина  често започнаха да се появяват такива индивиди!  Mr. Green

# 48
nelly_dor, гледай позитивно на нещата...може пък да е страхотен ебач, а да не го споменаваш....не всичко е пари на този свят...  Mr. Green
Party

# 49
Май тези, които имаме момченца трябва да се потрудим да не станат такива - да не им се работи, все някой да им е виновен за нещо, да ги е страх, да търсят все по-лесното, да бягат от действителността я с алкохол, я с хазарт, я с изневери ... я с нещо друго. Плаша се като чето темите напоследък:
- дъщеря ми да не се влюби в 40 годишен или в приятелката си от училище или да започне да се друса преди да разбере какво е това, да не забременее, да не се ожени рано и т.н.;
- сина ми - да не се залюби с 40 годишна или да му харесва с мъж .... или да чака жена му да го издържа, баща му да го финансира, а майка му да му оправя бакиите
Съжалявам, ама толкова негативизъм изчетох днес, че ми стига за цяла седмица.

# 50
и zа мъжете и zа жените от тоzи сорт, ре6ението е еднакво........6ута в мърzеливия гъzец Mr. Green

# 51
  • София
Човек не си избира родителите, но изборът на партньор в живота е собствен и съзнателен.
От както свят светува съществуват разни хора- умни, глупави, мързеливи и работливи, отговорни и безотговорни- всякакви.
Всеки  си има глава на раменете и преценка за човека, с когото възнамерява да обвърже живота и бъдещето си.
Това е отговорност и разум и в много малка доза късмет, по мое мнение.
Ако се обвържете с мързеливец и безотговорник- ще прекарате живота си в носене на отговорности, които не са само ваши и ще трябва да работите не за двама, а за трима или четирима.
Ако изберете работлив и отговорен човек, в най-лошия случай ще носите споделена отговорност.
При така зададения въпрос от авторката, си позволих лека ирония, защото тя сама си отговаря.
Ще си позволя да цитирам още една съфорумка, от една друга тема с подобна насоченост, която казва, че ако ще отглежда един мъж, предпочита да си го роди, отколкото да се омъжи за него, а аз нямам какво повече да добавя.

# 52
Извън драматизма на ДиС, кое му е лошото да се залюбиш с 40 годишен ? Да знам да си посипвам главата с пепел, или да правя метани, задето Милото все пак работи  Laughing

Добре, че свеки не форумства, иначе можеше да четем и теми "Помощ, синът ми си взе 30 годишна трътка, вместо 18 годишно младо пилешко"  Mr. Green

П.С. По темата- премисли дали състоянието е моментно и длаи има смисъл да влагаш в тази връзка. Все пак животът е смао един и не се връща, а наливането в бездна е уморително.

# 53
Дай да си ги разменим! Моя носи големи пари но два пирона не може да забие в къщи. И яденето ако не му е сервирано няма да си го намери в хладилника, та не да го сготви.

Аз два дена не бих живяла с мъж който работи за 400 лв. и повече не му е нужно, професията си му харесва. Някакъв учител наскоро ми разправяше че си му била супер работата.  Laughing
Този който е безработен защото няма да работи за 400 лв има всичкия нужен на един мъж потенциал и амбиция. Стига разбира се да не са само приказки за замазване на очите, но в твоя случай с мъж със златни ръце просто няма как да е замазване. Малките деца инстинктивно определят готините хора. Но ти явно не го обичаш и си падаш голяма сметкаджийка -остави човека на мира да си открие точната жена! А тя точната знае много добре как да извлече нужните качества на един мъж.

# 54
Много е важно мъжът да е силен и стои зад жената.
Аз имах връзка с един младеж, за който все бях "много отворена", никога не ми помогна в работата за нищо, напротив ревнуваше ме постоянно, дори имам чувство, че го беше яд за успехите ми, защото неговият бизнес се провали. И той така - за 700 лв дори нямало да работи. Това 2000 година. Laughing
И когато го оставих и срещнах мъжа ми - видях колко различно може да бъде - той направо ми даде крила. Ако не беше неговата вяра и подкрепа, във всички аспекти, никога нямаше да мога да осъществя плановете си...
Изборът си е твой, но хората не се променят. Още повече пък ако нямаш силни чувства - домашен любимец не ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт