Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 194
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ева, казаха ми фекалии в 2 контейнерчета + някакво стъкълце с лепенката от дупето. Стъкълцето купих, ама лепенката каква е, незнам? Аз чакам Вики да се изака най-после, че нали сме си все запечени Mr. Green Казала съм на майка ми, като се изака, да слага в контейерчетата и в хладилника, и да ми се обади веднага. Аз съм в строева готовност да се изстрелям до лабораторията...

# 136
  • София
Благодаря за пожеланията ви

ставам, че си пръсна репелент в очите Sick

# 137
Bazel, Eva, stykyltseto e s tikso. ta to se lepva za dupentseto i posle obratno na stykloto. (Pisha syvsem nakratko che e trudno ot telefona.)

# 138
  • Пловдив
Прекрасен РД на Хриси, Бобо,Минчо...и всички,които пропускам!

Rени, въпреки несполуките звучи много приключенски вашия РД!!!! Поне ще го запомните.... Wink Бърза адаптация на Бобо!
Доника, ехххх пожелавам ти по-малко бели от рожденника днес! Hug
Eva78 , моя приятелка др.седмица и идва времето да ражда и аз съм на бебешка вълна... Simple Smile
Марлелка, липсваха ми постовете ти! Чакам скоро да се похвалиш,че облаците над вас са се разсеяли.... Peace
Ирини, аз не видях никъде снимки,но съм сигурна че всичко е било прекрасно! Hug
Alexal, стискам палци и чакам добрата новина....!!!

И ние утре тръгваме по изследвания, защото на 14 е първия ни ден....Сърцето ми се е свило, а по-лошото е че Стенли в последната седмица така се е вкопчил в мен...все едно че има предчуствие....
Иначе и аз днес резервирах детски клуб за предстоящия РД, нашата тема са колите и са надявам да сме здрави и децата да се забавляват много!
Отивам да доготвя вечерята!!! Hug

# 139
Момичета,привет!
Влизам в темата да почерпя,на 04.09. моят слънчев мъж стана на 3 години!
Ирини ,благодаря за поздрава!Радвам се .че си спомни за Мити!
ПОздрави на всички пораснали дечица,да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
Доника,малкият юнак ли е беладжията със спрея?Как се живее с 3-ма мъже? Simple Smile
Лека и спокойна вечер!

# 140
ЧРД на Хриси, Мити, Бобо, Минчо, Иги, макар и на патерица, бъдете много здрави и щастливи!
Ние сме ок, всеки по задачки, еееех пак ще изпуснем общия ни РД.
Аз още не съм ги измислила рождените празници на двете мечета, ама работя по въпроса.
Ирини, а снимки къде?
Целувам ви, тук есента дойде

# 141
Chestito na Mariq, Aleksandra i Hari i  Miti na pateritsa.        Vchera hodihme do d.gradina, haresa ni, дреб4о ne iskashe da si trygva, utre maj shte zapochvame, a na men ne mi se puska, mnogo shte mi lipstva, a i oshte 1-q den gi vzemat za tsql den.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 22:32 от Amaretto

# 142
Здравейте празнуваща компания!

Flowers SunflowerЧестит празник на всичките ни малки и големи приятели!
Нека тези три пълни с любов и щастие години станат 100 и всяка следваща да е още по-прекрасна от изминалата!!!
Flowers Sunflower

Страхотна е тази празнична атмосфера в темичката ни. Обожавам есента с всичките и празници и топли, семейни моменти. Чакаме и ние най-големият семеен празник с голямо нетърпение. Йони - Бонбони все ме пита "Есен ли е вече?....Значи сега ще имам рожден ден!" . Искала шоколадова торта и шапка за парти.  Simple Smile Много обичаме да разглеждаме заедно снимки и клипчета от преди три години....Как сме я къпали, как е сукала, как се е учила да ходи....Знае, че като се е родила е излязла от коремчето на мама и един ден съвсем логично ме попита "А как съм влязла там?"  Mr. Green  От вчера голямото ми момиче е вече на детска градина. Много е щастлива, много и харесва, доста по-разчупената и творческа атмосфера там. Дано е все така.

irinii - снимки що така и аз не успях да видя, но съм убедена, че партито е било страхотно, а Спаси е бил най-щастливият рожденник. Сега ви предстои и празника на порасналото ти момиче, нали? Все така да е у вас - весело и пълно с усмивки! Hug
Rени - ау, какъв комплимент ти е направила госпожата. 30 години и не си мръднала... Mr. Green
Марлела - покрай партита и веселби ви пожелавам да забравите за всички грижи и беди...че даже го и римувах, за по-убедително... Crazy

На всички, малки ученици, на които предстои да поемат по пътя към градината, желая много късмет и бърза адаптация. А на тези на които им предстои среща с нови мънички съкровища - да бъде незабравима и прекрасна!

Чао и до нови срещи! Hug

# 143
Rени - ау, какъв комплимент ти е направила госпожата. 30 години и не си мръднала... Mr. Green
Joy понеже бяхме заедно Йордан и той така ме поФали  Mr. Green
Ама много странно наистина, тази жена си спомни дори къде живея  ooooh!

Браво на Йоанка за градината  Hug

Боян и тази сутрин плака и се дърпа.Вчера иначе през деня си е бил спокоен, ял, спал, похвалиха го, че е много самостоятелен... дано преодолеем сутрешната раздяла по-бързичко.

Марлелка  Hug Имаш виртуалната ми подкрепа  Peace
Чочи  Hug
steli-ssd, дано свикне бързо човечето  Peace

# 144
  • Sofia
Мили момичета, черпим ви виртуално за нашия РД:

# 145
ехааа, ама то много рожденици имаме днес  Hug

ЧРД на Али, Мия и Хари   bouquet да пораснат здрави, щастливи и умни дечицата  Hug

И за майките им  Hug

# 146
Честит рожден ден на Али, Хари и Мия! Да са много здрави, весели щастливи малки човечета и да радват майките си!

Ави, Венуш, Базел, Веси, Рени, Амаретка, Бон Есперанс ще дойдат на парти, значи парти ще има. Ирини май също питаше, а съм сигурна, че и без Меги няма да минем.
Веси, благодаря, че напомни за работния ден. Ще питам за неделята или за 3 октомври. Но тъй като сме си септемврийчета все ми се иска общия ни РД да е през септември.
Ще докладвам подробности тези дни.

# 147
  • София
Честит рожден ден на Мия, Хари и Веси Simple Smile))
Честит и на мама Меги и тате Ангел Hug

# 148
Au, vqrno che sa rodeni na 1 data, dnes li beshe, chestitooo!

# 149
Наистина много са ни рожденничетата...

Честит Рожден ден на всички сладки деичца които са пораснали с още една годинка днес! Да сте живи и здрави!

Ева на нас тук ни искаха фекалии само, че в едно контейнерче, дават ти едно стъкълце и сутринта взимаш отпечатък от дупето на тиксото което е залепено за стъкълчето и едно тампонче с което леко бъркаш в дупето, ова е при нас, аз днес сутринта го правих това!

Общи условия

Активация на акаунт