Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 174
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Alexal, честит рожден ден на порасналото ти момче! Да бъде здрав, щастлив и засмян за радост на всички!  Hug

Ренка, поздрави за празника и на твоя пораснал малчуган! Да бъде прекрасна - слънчева и усмихната, следващата година! От здраве да не се отърве! Hug

# 121
  • София
ЧЕСТИТ 3 РОЖДЕН ДЕН na Mincho i Bobo. Da ste veseli, zdravi  i usmihnati deca! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН na paterica na bebe dundi i DZbouquet

# 122
Привет момичета  Hug
Честит 3ти рожден ден на всички дечица... Много весели игри, здрави и щастиливи

Ние се завърнахме в Белгия, след едномесечна ваканция, насъбрали слънце и емоции. Пътувахме много, амааа много. Навъртяли сме към 6000 км, бяхме във Враца, на село, на басейни, на море на Царево, а на плаж на Арапя. В София бяхме само за 2 нощи, за концерта на Мадона /за това не се свързах за среща/
През цялото време бяхме с всичките 4 деца и лудницата беше пълна, но се забавлявахме и радвахме че сме заедно

На връщане изживяхме огромна температурна  разлика - преди 2 дни в Сърбия на обяд беше 39 градуса, а вчера сутринта в Германия беше 8 градуса. В резултат всички кихаме, кашляме, с главоболие от път и умора. Но сега сме у дома, и ще почиваме до следващото пътешествие

# 123
  • Sofia
Честит 3ти рожден ден на Минчо и Боян!!! Здраве, късмет и безгрижно детство!!!

# 124
  • София
Честит рожден на Минчо Simple Smile С пожелание мама да му поднесе най - хубавия подарък тия дни - малко братче, което да му е другар в игрите Hug
На Боби празника го честитихме лично Wink
Честит рожден ден и на септемврийските ни мами  bouquet
Тия дни Хриси явно е в Сатурнова дупка, подплатена с опитите на брат му за зъбоникнене и...в нас е весело. При нас тортата ще е Маккуин Mr. Green Ако ми остане време ще направя утре и Франклин - видях в едно списание как да я направя, но с двамата...може да остане за друг повод Confused
Мария Ф, големи пътешественици сте. То и тук се получи температурна разлика - вчера 34 градуса - днес 14...

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИНЧО! да бъдеш все така забавен, любвеобвилен, сладък мил любим син!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БОБО /БОРИМЕЧКОВ/! Здрав, палав, весел и щастлив за радост на семейството си!

МарияФ, добре завърнала се в твоя дом. Чакаме те приятното ти присъствие и винаги интересен снимков материал!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:50 от irinii

# 126
Добро, утро...!

ЧРД НА МИНЧО И БОБО! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!
Боже такъв вятър духа тук при нас... Направо ужас, изведнъж си отиде слънчицето... А, аз трябва да отивам до детската градина за да взема медицинско на Даная за да започваме да правим изследванията, а как ще я водя в този вятър незнам... То поне да духа по леко, ама то си е направо като ураган, много силен вятър.

irinii такава голяма прилика между деца (брат и сестра), рядко съм виждала... Спаси и Джинджи страшно много си приличат, все едно гледам Спаси на нейната възраст! Големи са сладурчета, а тържеството и снимките са чудесни. Личи си, че сте се забавлявали много.  Wink

MariaF, сега се отдавате на почивка и релакс и това е. Наистина каква е тази температурна разлика, чак немога да повярвам в Германия 8 градуса, че то направо си е за зимни якета...

Това е за сега от мен, ставам да закуся докато Дани още не се е събудила, после и тя да закуси и да тръгваме... Само да не я разболея в този вятър и  студ дето настана изведнъж!!! Лек ден на всички! Hug

# 127
Привет от мен и Иги!

Много целувки и пожелания за здраве и палави игри на рожденничетата ни  Hug  bouquet
Няма да ги назовавам поименно, че са много.

Престоят на морето беше дълъг и много разтоварващ. Имахме и малко поразболяване, но вече всичко е зад гърба ни, надявам се.

Мацки, тези дни ще ходя до нашето клубче да питам за общия ни РД.
Казвайте кой ще идва със сигурност, да се преброим, за да имам някакъв ориентир за резервацията.
Засега имам "да" от Ави и Амаретка.
Предложението ми за дата е събота, 26 септември, но ще трябва да видим и дали има възможност за тогава на съответното място.
Сега нямам време да пиша надълго и широко, само ще ви споделя, че партито ни за РД мина страхотно, такава игра и дивеене не бях виждала скоро. Ще пусна снимки...скоро.
Целувки от нас.

# 128

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на ХРИСИ!
Да расте здрав и уснихнат, да радва мама и тати и от време на време да прави мааалки белички!
 Честито и тук на Бобо, честито и на Минчо!

# 129
  • София
Честит 3ти рожден ден на Хриси! Heart Eyes Да расте щастлив, да помага на братчето си и мама!

Вени, брой ни и нас за партито.
Ирини, освен страхотния празник, който видях, роклята ти е зашеметяваща Hug

# 130
Честит рожден ден на Хриси!Да бъде здрав и послушен,а мама да не се мотае,време е за девойка в семейството! Mr. Green Hug

Благодаря на всички за пожеланията,при нас партито беше чудесно,Минчо беше спайдърмен,децата много се забавляваха,а и ние покрай тях!Ще пусна снимки скоро Mr. GreenЗа общия рожден ден едва ли ще успея,не знам изобщо какво ще се случи и как Wink,но ако има макар и минимална възможност,ще се включа с удоволствие.

# 131
  • Sofia
Вени, бройте и нас за партито, но 26ти е работен ден, не забравяйте - по-добре да е неделя, 27ми септември.

# 132
ехооо

ЧРД на Хриси  Hug
ЧРД на всички дечица, на които съм пропуснала празниците, да са здравички и много да радват мама и татко   bouquet
ЧРД и на мамите ни   bouquet
Благодаря на всички за поздравите към нас вчера, много ме трогнахте  Heart Eyes

Нашия празник... ами мина  Wink На обяд събрахме бабите и дядовците, и тукашните братовчеди, настана голяма олелия и разтуриха къщата за отрицателно време  Laughing А после купона с приятелчетата протече малко лудо заради дъжда, а това пък заради невъзможността да намеря място където и вътре, и вън да е достатъчно просторно (при необходимост като вчера) и да посрещнем гостите спокойно, а те почти половината не успяха да дойдат... абеее няма такава дезорганизация ... все пак покрай цялата тази суматоха, ако не друго, то поне не ни беше скучно  Mr. Green Боян беше в две фази при приемането на подаръците или взима и директно отваря, или изобщо не взима  Laughing Като цяло много срамежливо го раздаваше. При нас тема нямаше... влиянието на брат му влива многостранни интереси и примерно тортата трябваше да е с Костенурките Нинджа, за подарък искаше Рейнжър, после пък подкокоросан от брат си Покемон... ей, такива непрестанно. ГРЕШКА: Тема имаше "Оранжево небето'  Mr. Green Вечерта продължи дълго с отваряне на подаръци, а те всички страхотни, интересни, изискващи сглобяване и внимание... цяла нощ можехме да изкараме, но от днес градина и работа ни зовът и оставихме половината за днес. Снимки, слаба работа, ама ще пусна по-късно.

В градината мина много драматично, много плака, не искаше да влиза... А учителката му се оказа, че е работила в градината, в която аз съм ходила и ме помни, и много ми се зарадва (дори тя ме позна) от преди 30години, а дори не ми е била учителка... усещането е страхотно и някак ме успокои при създалата се напрегната обстановка  Confused Надявам се после да се е успокоил и като цяло да свикне бързо... пууу една година на ясла и сега пак рев... а знам, че ще му е хубаво там  Wink

Друго какво, Боян само се чуди къде, каква да я свърши, преди РД-то му се оказа, че се въртим в омагьосан кръг. Аз се чудя как да оправя и да си помогна за следващия ден, а този ме бойкотираше с какво ли не. Размазал едно яйце в хола, съответно изпрах каквото се сетите (извадил си го е сам от хладилника разбира се  Twisted Evil). Забъркал си един разтворим Витамин и ме гледа хитро и си го пийва, а уж го бяхме скрили. Намерил си в играчките едно желирано мече и ми го показва, казвам му да го изхвърли, а той ми вика, добре, ама излез от стаята Joy

Вени  Peace само ако излезе нещо непредвидено, но съм на линия и очаквам подробности  Hug

еййй, ама добре се разписах  Laughing

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 15:32 от Rени

# 133
Хриси, честит празник, мило дете! Бъди винаги усмихнат, здрав, щастлив и послушен (колкото-толкова)!
Да поздравиш мама и малкия разбойник!
  newsm67

Ириниииии, цвете същинско си!  Heart Eyes Децата са прекрасни малки госпожичка и господин. А партито изглежда невероятно. Разкош!

Ренка, и вашето звучи "нескучно". Важно е, че децата са се забавлявали. Стискам палци Бобо да се адаптира бързо. И се смях с глас с това "добре, ама излез от стаята".  Joy

Мария, оздравявайте! Завидях благородно за ваканцията.  Blush

Ставам, допих си кафето, ще имаме гости за обяд, трябва да ошетам. Simple Smile
Весел ден!

# 134
Приветки ... аххх че празнично е тук  Party ,

Първо да честитя рожденните дни на всички малчугани ... на Хриси, Минчо, Спаси, Бобо и всички, които имаха рожданни дни и миналата седмица ... ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И БУДНИ ДЕЧИЦА, ПАЛАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ МАМА, ТАТИ И БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА  Hug

И Софи вече всеки ден говори за рождения си ден и ми е поръчала обувки с токчета  Crazy представяте ли си, та мама ще търси  Wink

Иначе макар и мрачното и студено време мен са ме обзели весели и много топли мисли, грижи и мечти  Heart Eyes

С София утре ще ходим и ние да пускаме изследвания за детската градина, че време не остана  ooooh! , а и една питанка освен кръв и урина какво е третото изследване, което искат, сектрет от дупенцето или от изпражнение???

Бях и на консултация и се порадвах на малката ми палавница в корема, немога да ви опиша какъв купон е нон стоп, не спира да се върти и да рита и ми разпъва корема та чак до болка   #Crazy  иначе девоиката върви с една седмица напред за сега като размери ... голямка и също като Софи си смуче палеца в корема и се вижда  hahaha много се смяхме!

Само дето пак желязото яко ми пада и силичките пак намаляват, нооо да ми е жив и здрав любимия, че с вкъшната работа все повече изоставам  ooooh!
А иначе за разходки ние както обикновено не се спираме, но сега времето май ще ни помогне да се поизлежаваме  Laughing

Хайде пак ще наминем, поздрави и гушки от нас, а за общия РД на септемврийчетата и ние може да се пробваме да дойдем, живот и здраве, аз и без това се изпускам тези мероприятия  Embarassed

Чао и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт