Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 164
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Честит рожден ден на Спаси! Мило, слънчево дете, бъди винаги много, много щастливо  Hug
Амарето , ще му мине на детенце, те са по-издържливи от нас  Wink
Алекса, да не празнувате 2 рожденни дни наведнъж  Heart Eyes  Тежко е последните дни, на мен лично при втората бременност доста по - трудно ми беше, нямах търпение да се отърва от шкембето  Twisted Evil
Марлелка   най-тъмно е преди зазоряване, нали знаеш  Hug

Днес подадох документите за ДГ на Мария в специализирана логопедична група. Не очаквах, че освен, че няма наплив, дори си търсят деца  Rolling Eyes А са между 4 и 8 деца с две учителки, логопед и лелка за групата. Дано наистина да и се отрази добре и да напредне в говора  Praynig
В голяма чуденка съм какво ще правим с детегледачката и - много се обичат двете, страхотен тандем са. Но ако почне градина...не мога да я държа ей, така , да плащам само. А не ми се ще да се разделяме  Simple Smile
Но предполагам ,че нещата ще се наместят независимо от моите мисли и планове  Simple Smile
Прегръдки на всички  Hug

# 106
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РД НА СЛАДКИЯ СПАСИ!!!

Честит РД и на всички  прекрасни рожденници,които пропуснах! Hug

# 107
Ирини, честит празник на порасналия Спаси и на цялото ви семейство! Бъдете безкрайно щастливи!  Hug

Разкажи вица, не го знам.  Laughing

Амаретке, да минава бързо! Връщам прегръдките!  Hug

Алина, ще се наместят нещата, и още как. Мерси!  Hug

Чочи, Алексал, Ирини, мерси и на вас за подкрепата! Този път мъж ми приема нещата по-зле, та затова ми е толкова криво. Ще отмине и този период, знам. Гледам по-оптимистично предвид рождения ден на дребното. Станало е неузнаваемо - устата му не млъква, философства, само забележки ми прави (сакън да не се объркам нещо), ама с какво ли ви изненадвам.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 23:56 от Марлела

# 108
Ирини, да ти е жив и здрав малкия мъж, пожелавам му прекрасно детство и многооо здраве  Hug
Марлела  Hug
Амарето и на вас прегръдки и да ви минава бързо.
Ева и на теб пращам виртуална подкрепа, да се справите по - лесно с този така тежък момент.
Алексал, стискам палци всичко да мине колкото е възможно по - леко.
Кузманка, оправихте ли се, готови ли сте вече за градината?

# 109
  • София
Minavam za malko.

4estit rojden den na vsi4ki, koito propusnahme. Da ste zdravi i zasmeni ciala godina!
4estiti 3 godinki i na dneshnia ni rojdennik Spasi!

Eto snimki ot nashia 3-ti rojden den na 27.8.
http://bazel.snimka.bg/family/viki-na-3-godini.416734

Marlelka, 4udesno usmihnato momi4e si imash. Kato 4e li kosata i e po-svetla ot predi.
Fibi, i tvoite snimki sa mnogo valnuvashti. Tolkova mesta ste obhodili...

# 110
Chestit rojden den na DZ i Bebe Dundi, mnogo lubov i shtastie vi jelaq!

# 111
Честит рожден ден,bebe dundi!Пожелавам здраве и успехи на теб и цялото семейство!
Разкажи повече за новата принцеска!
Хей,много рожденници,направо го обичам този септември!Аз стискам Mr. Green,че утре сме ние!Вчера дечко ме пита,кога вече ще се роди бебето ,аз му обяснявам,а той възкликва-аз пък искам да ми вика "батко" Laughing!

# 112

Да почерпя за рожденния си ден  Hug
Амарето Благодаря ти Hug  bouquet

Бебе Дунди -Честит рожден ден   bouquet

# 113
Честито на астралната ми близначка  Hug и почерпка от мен  Wink

ох нещо ми се скапа монитора, после ще пиша, че така е мъка

# 114
 Whistling

Честити ни рожденнички DZ и bebe_dundi! Много щастие, здраве, любов и бъднати мечти!  bouquet

# 115
Пак хубави поводи. Simple Smile

Момичета, DZ, bebe_dundi, да са ви честити рождените дни! Желая ви безгранично щастие с любимите хора! Много усмивки през следващата година от вашия живот! Прегръдки!

bazel, супер торта, супер сладко къдрокосо момиче видях. Simple Smile

Аз имам големи терзания с подаръците на Мими, че и с тортата.  Дайте идеи, не се интересува от кукли, вчера рече на баща си, че искала количка. Тази година тя си избра торта с Мики Маус, но се чуди и за Мечо Пух, демек с предпочитания сме и не можем да се решим.  Mr. Green

# 116
Благодаря за пожеланията момичета  Hug

Марлела ние също мислим м/у спайдърмен,ренджъри,спортакус ,Маккуйн и мечо Пух  Crazy

# 117
Привет момичета!
Първо и аз на патерички да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДЗ и Бебе Дунди. Да сте здрави, да сте красиви, да сте обичани! Щастие за семействата ви!
БазелShocked Направо голямо момиче си имаш!Моето момче расте, а аз живея със спомените от миналаа среща за вашите и когато пуснете някоя снимка, направо се изумявам колко са порастнали. Страхотно е момичето ти! Живо и здраво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тържеството на Спаси бе повече от прекрасно. Направо толкова щастлива и екзалтирана бях, че независимо от преумората по подготовката му и разни други ангажименти, след като свърши с таткото си бърборихме до 2.00 ч и разглежахме многобройните хубави подаръци. Тортата беше с актуалния Франклин. Събраха се около 15 дечица с родителите си. Имаше куклен театър, приятни семейни игри, похапване, тортен ритуал. Времето беше страхотно и децата потичаха на воля боси по тревата.
Ще пусна снимки по-късно.

# 118
irinii, Да ти е живо и здраво голямото момче!  Embarassed Май само аз пропуснах да му честитя Рожденния ден!  Embarassed Сега с нетърпение чакам снимки, ти винаги организираш страхотни тържества, с такова впечатление съм останала... Страхотна си... Hug

# 119
Момичета,почерпете се за нашия рожден ден  party023 newsm38 nbirthday cheers cook,днес моето голямо момче става на 3 години!Страшно много се вълнувам,толкова бързо изминаха тези чудесни години,в които той е с мен!След малко започва и празненството,а аз вече нямам търпение!

Общи условия

Активация на акаунт