Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 145
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА САШКОВЦИТЕ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ!(макар и на патерици...)  bouquet

# 91
  • Бургас
Здравейте,
днес моето прекрасно момиче стана на 3 г.  Heart Eyes Споделям радостта си вас, защото през цялото това време сме били заедно , въпреки че не пиша много много...Но винаги ви чета и се радвам за малките и големите успехи на вас и децата ви  Wink

# 92
ЧРД на порасналата принцеса Мими, много здраве и щастливи мигове с мама, татко и братчето   bouquet

ЧИД на Сашко   bouquet (пууу, дори не съм се разбрала, че тогава е сашовден  Blush )

Алексал, стискаме ти палци, каквото дойде за РД на Мишето Wink

Ние приготвяме изследвания и в понеделник дружно на градина с брат си. Вече знае, че малката градина е за бебета, а той е "гоам" и ще ходи в голямата градина  Laughing Много не му се притеснявам за сега, защото е такъв саможивец, оправен и самостоятелен, че по-скоро се притеснявам другите дечица да не страдат от него  Confused

еййй, от обяд го пиша това, забравих кво друго щях да щракам  Sunglasses

Heart Eyes

# 93
  • София
Айде честит рожден ден на Мими, Дари и Ради Simple Smile
Ей, броя дните до другата седмица, когато и Хриси тръгва на градина. Нещо избиването на зъбите на малкия и вечните мрънканици на Хриси за нещо ми идват вповече...Пусти хормони, така яко ме тресат още, че не знам. Иначе и той иска вече да ходи при дечицата на Гоямата гадина...

# 94
Благодаря за поздравите, Доника! Hug Купонът сега привършва, героите са уморени и вече спят Laughing Честито на всички рожденници, които изтървах тези дни.Черпя ви,бебетата ни вече са големиии,ей 3 години кога минаха не разбрах

# 95
Chestit r.d. na Mariq, Dari Radi i Gabriela!      

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 21:55 от Amaretto

# 96
Добро, утроооооооо! Wink

Честити рожденници - Мими, Ради и Дари и Габи!

Момичета наистина неусетно минаха вече 3 годинки... И ние трескаво се подготвяме за градинка, рожден ден и бяхме до скоро болнички и с антибиотик я лекувах, защото исках да съм игурна, че ще оздравее и няма да се проточат нещата, а то вече изпихме снощи последната доза АБ и сироп за кашличка и през ноща и то не от тази нощ ми похърква, прикашля... Май не трябва да изневерявам на хомеопатията, уж с АБ по бързо минава каквото и да е, а то ето ще тръгваме на градина, а ссме болни, ужас, ужас, ужас. И немога да разбера какво е това прихъркване, на частно я водих освен на личната педиатърка, и другия лекар дето ходихме е детски специалист, обаче нищо не стана ето на. Имам чувството, че се задържха донякъде нещата и сега пак на ново с нова сила... И ако сега я заведа на личната например, пак ще изпише АБ, тоест това ще стане 2-ри за месеца и накъде повече отрова може да поеме едно дете незнам. Казвам ви Стара Загора уж е голям град, а немога да случа на лекар, единствено хомеопатичката, която и тя както всички понякога не улучва правилното лечение и сменяме само лекарствата и нещата доста се проточвам. Когато ги оцелим ни минава за 3-4 дена каквото и да е или седмица най-много, обаче ако се наложи да сменяме отиде 2 седмици...
Съжелявам, че ви занимавам, с болестте ни, вие сте развълнувани, празнувате рожденни дни, а аз сякаш някак си нямам настроение за нищо. Снощи пак ми прилуша, бях с кръвно 80 на 60, едвам дишах, а на 28-ми сега като бях на консултация при тази дето ходя по здравната каса, ми каза нормално е да ти става лошо, кръвното ти е ниско и дъра бъра, нищо свястно не каза, даже не ми го премери колко е. ooooh! какво да говоря! Сега на 8-ми имам час при тази която ме изражда с Даная и сега си ходя при нея на частния кабинет, тя ми го мери, обстоен преглед, разговор как съм, как се чувствам и изобщо вниманието е друго... Какъв такъв народ станахме, всеки те гледа в ръцете, какво ще подадеш иначе никой не те бръсне за 5 стотинки, егати племето гадно сме... ще ме извините но масово сме си така!

Много се извинявам, ако съм ви натоварила, просто споделям... А, какви подаръчета сте подготвили на децата и натези които вече минаха какво са подарявали? Аз на моята принцеска се чудя какво да и взема? Тя искаше тротинетка, и купихме обаче началото на август, казахме и, че е за рожденния ден и я купихме по рано, защото нашия е на 18-ти септември и не се знае какво ще е времето до тогава, може да се развали и да неможе да и се порадва навън да си я покара. Обаче сега според мен не върви да не и подарим нищо точно на датата когато ще е и празненството и мисля, че ще и взема кукла с биберон... Много искала бебе и сега даже съм и дала едно нейно шише, което и бяха подарили като беше бебе и  с него е награбила една кукла и я храни все, вози я в количката, завива я с едно одеалце и е измъкнала от някъде (Мисля, че като се върна от Разлог го донесе) и общо взето е много грижовна.
Вчера мерихме едни обувчици които и бях взимала пролетта за да знам кои ще и стават и кои не и те не и станаха и като си дойде баща и от рабора тя каза: "Тате, тези обувки не ми стават, но ще ги подаря на бебето"! И за други неща е така...събрала е една торбичка с малки играчки, тя така си реши и ги е прибрала в един шкаф и ги пазела за бебето. Много е грижовна, обаче ще видим когато се появи на бял свят бебето и когато се срещнат в къщи двете...

Боже, май прекалих с писането.... Сори! Лек ден на всички! Hug

# 97
Привет, момичета!

Вясвам се само да поздравя малките рожденици Ради, Дари, Мими, Габи и Игличето! Да поздравя и мамите и татковците им и да пожелая на семействата най-хубавите преживявания от тук насетне. Бъдете щастливи! Прегръдки!

Веси, да е живо и здраво името на твоето момиче!  Hug
Кузманка, всичко ще е наред!  Hug
Аlexal, стискам палци!
Фиби, нищо няма да кажа за снимките, излишно е. 
Ева, съжалявам за така стеклите се обстоятелства! След буря изгрява слънце, вярвам в това!  Hug
Меги, Дони, Ренка, прегръдки за вас и момчетата!  Hug
Chochy, и за вас + поздрави на Полша. Последната ми учителка беше полякиня - Оливия. Simple Smile

Пропускам сигурно някого, не е нарочно!  Hug

Нашето семейство пак е в дупка с изпотрошени коли, боледувания, объркани режими, катерици в стената... няма да продължавам. Да сте здрави!

# 98
4.r.d. na nashata priqtelka Igi, mnooogo usmivki!  Marlelka, i vsi4ki, kojto imat nujda pregry6tam vi!

# 99
Честито на рожденниците  Hug  bouquet

# 100
НА ГОЛЯМА ПАТЕРИЦА ДВОЙНО ЧЕСТИТО НА НАШИТЕ МИЛИ БЛИЗНАЦИ В ТЕМАТА ДАРИ И РАДИ!
ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И СПЛОТЕНИ, МЕЧТАТЕЛНИ И УСМИХНАТИ ДЪЛЪГ ДЪЛЪГ ЖИВОТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИЛАТА НИ ИГИ! ДА Е ВСЕ ПО-ГОЛЯМА ДРУЖКА НА МАМА. МНГО ЗДРАВА И РОДЕНА С КЪСМЕТ!

Марлелита, както се казваше в стария виц:"Защо така с дружбата?!" Мъчно ми е да прочета, че се в дупка  Sad Много ми се иска да се дължи не го на сатурновата дупка на Мими. На първо място - да сте здрави. Другото някак ще го оправите - само любов да има! Имаш гуш и от мен!

Ние сме добре. От понеделник Спаси тръгна на градина. Някак с неохота, но като прекрачи прага и бързо се пренастройва. От седмица подготвям и рождения му  ден. А той милият всеки ден ме пита дали "днес е денят?" Ще съберем у дома 15-тина приятелчета и съм замислила хубава програма. Ще пусна снимки.

Сега поздравявам астралните ни близнаци на Митето на Сесилия и Габи на Валентин.

Много ясно си спомням всичко около раждането ми.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спомням си по часове и предходния ден.Първото раждане си е първо... така да знаят тези, на които им предстои второ.   Толкова желан, така нетърпливо чакан е този мой първороден син. Благодаря на вас за споделените майчински емоции ПРЕЗ ТЕЗИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ.  Heart Eyes
Пийнете по едно питие за негово здраве!

# 101
.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 22:32 от Amaretto

# 102
Амаретка, дано бързо се оправи юнака Hug
Марлелка, да излизате веднага от дупката Hug
И тъи като утре няма да успея: ЧРД, Спаси! Бъди здраво и силно момче с много мечти и приятели! И грижовен батко на принцеса Джи!
Ирини, вие нали щяхте да ходите на сватба във Франция?
Хайде цунки на вс

# 103
Спаси,честит рожден ден ,мило дете!Да бъдеш жив и здрав ти пожелавам и най-голяма радост и гордост на мама и тати!

Марлела,не се притеснявай,винаги след такива периоди се случват много хубави неща,така че горе главата,ще мине,най-важното е да сме здрави! Hug

При нас -нищо ново,стоя и чакам,е не се застоявам особено вкъщи,че покрай дечко това е невъзможно,но пък изживявам пълноценно последните си дни на бремеността,въпреки че болежките се увеличават с всеки изминал ден.Сега се чудя само,ще издържа ли до рождения ден на Мишето или не newsm78 Mr. Green

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СПАСИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВЕСЕЛ,УСМИХНАТ,МНОГО ИГРИ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
ИРИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЧАКАМЕ СНИМКИ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт