Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 141
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Добра вечер, септемврийски момичета!

Честити да са празниците на прекрасните ни дечица!  bouquet
ЧРД на Арен и Рая и честито ни християнче Мия!
На всички тях желая забавления и приключения без край...

Ние заредихме чакрите, събрахме спомени и впечатления и вече сме си у дома, щото както казва самата Йоана "там е най-хубаво".  Heart Eyes И като стана дума за нея, искам да си похваля голямото момиче - истинска туристка. Почти без оплаквания изкара всичките ни преходи по планини и чукари, които никак не бяха лесни и кратки. И така половината време бяхме на Рила, другата половина на Родопите. Видяхме Скакавишкия водопад, част от Седемте рилски езера, природни забележителности и тракийски светилища. Брахме билки, пускахме хвърчила и ходихме боси по тревата. На 19-ти посетихме мястото на което се събират последователите на Учителя Дънов и само се удивих на уникално красивото място, което са избрали за срещата си. Не можахме да видим танца им - в бели одежди и цигулкова музика, но видяхме тях - усмихнати и в хармония ... със себе си и с природата. А страхотното селище край с. Мостово и вкусните родопски гозби ще си спомням дълго, ако не отидя скоро пак.

Моите разкази винаги са придружени и с визуална представа, затова ето малко снимки с хвърчила, красива природа и усмивки...

http://fibi4ka.snimka.bg/mountain/rila-rodopi-2009.414108.14383772

Чао и до скоро! Hug

# 76
Добро, утро!!!

Имахме кошмарна нощ и сега ставаме, даже Данайка още спинка! През ноща както си спеще започна да кашля една лаеща кашлица (ларингиална, аз вече съм спец) и започна чак да не и стига въздуха, а после беше последвано от повръщане, защото се давеше, давеше и накрая повърна. Заведохме я в 02:00ч. на спешен кабинет, доктора сънен, едвам гледа чак, пита какво и има и аз му обеснявам какво се е случило, той ме  гледа един такъв с неприазъм и само се подсмихва представяте ли си? Чудя се тук в Стара Загора, защо го има този спешен кабинет, като за децата има само един детски специалист който дава дежурство и шанса като отидеш да го хванеш точно него е 1 на 1000. А, тези другите лекари "вътршни болести" мисля ,че са повечето, защото до сега на табелките им така съм виждала, че пише... един не се е справил адекватно с дете, честно... А, ние веднъж сме били така  възпален ларингс и той като се надуе може да се получи сериозно задушаване и детето да не може да си поеме въздух. Та този лекар само я прегледа , а най-важното, гърлото не ни видя... Мъжът ми го попита няма ли да и погледне гърлото, а той отговори "Ако повърне вие ли ще и държите съд", представяте ли си??? #2gunfire Нямам думи, що за държава е това, вече се питам, що за хора сме, що за нация, що за здравна система имаме и то не е само тя де, нямам думи просто...

Фибичка, снимките са страхотни, просто красотата е неописуема. Когато ходим на такива места ми се напълва душичката, както се казва. А, за малката туриста - бурни аплодисменти! Страхотна е! Hug За Дъновистите и аз съм чувала... Моята шефка е запалена туристка, няма вече местенце в България което да не са пребродили. Та тя разказва веднъж на работа за Дъновистите и показваше снимки, как танцуват в кръг и правят там разни движения, бяха ги снимали и от далече, от високо, изгледа беше страхотен!

Ставам, че патенцето ми се събуди... Чао на всички!

п.с. Това съобщение се опитвам да го публикувам още от 10 часа, обаче се оказа, че нямам интернет и чак сега дойде, най-накрая...

# 77
Днес и моето момиче пораства с още една година  Heart Eyes
Приемете виртуална почерпка за всички наши приятелчета  Hug

# 78
Честит рожден ден,мило дете!Бъди все така лъчезарна и усмихната и радвай мама и татко!На bebe_dundi,пожелавам хиляди положителни емоции и красиви мигове с двете принцески!

# 79
  • София
Честит рожден ден, Стефи!!! Честито на патерица и на Арен и Рая Simple Smile

Аз отново съм с 2 момчета. Хриси си е изкарал добре на село, дори каза, че пак ще иде...Има доста клипчета от изживяванията му на село, които трябва да кача - да видите как се гонят прасета, овце и др...Сигурно животните вече са си отдъхнали, че го няма, защото горките са били подложени на постоянен тормоз Mr. Green
Сега се гледаме с двамата разбойници. Готвим се за рождения ден и за детската градина Simple Smile
Алексал, мъничко ти остана, стискам палци Hug
Фиби, не е нужно пак да казва, как благородно ти завидях и се размечтах за планината.
Кузманка, бързо оздравяване на Дани...
Аз ставам, че Хриси реши, че брат му е спал достатъчно Simple Smile

# 80
ЧРД на сладкото Стефи, да расте здравичка и да радва много мама и татко   bouquet

Фиб, нямам думи след снимките, големи красоти, затръгваме ли някой ден по планините непременно ще те потърся за съвет  Hug

Доника, не се и съмняваме, че животинките ще си починат сега  Laughing

# 81
  • София
4estit 3-ti rojden den na Stefi na bebe_dundi! Mnogo veseli igri s malkata sestri4ka, i da e zdrava, umna i dobri4ka!

# 82
Малко позакъсняла но от цялото си сърце Стес, Бебе Дунди да са ви живи и здрави прекрасните принцеси , очарователни и наистина вълшебни момиченца имате , много много радоста да ви носят и да растат весели и щастливи...

Фиб, благородва завист ме обзема за туризма ви , ние си останахме с мераците в последно време .. много обичах преди ма нещо се застояли в това отношение.. Йоанка е невероятна туристка, да ви е жива и здрава , страхотна е ,  и вече толкова много е видяла за скромната си възраст, поздравления за смелостта да ходите заедно наистина е прекрасно , снимките са невероятни... Много много още да ходите и поне виртуално да ни радвате.. !!!

Алексал, стискаме ти палци , и на теб сега ти се пече яйце ама дано всичко протече по възможно най- подходящия ред и като се обърнещ да се радваш, че точно така се е подредило ..

Стесче, Райка е истинка чаровница, покажи ни снимки и от тържеството когато ги свалиш сигурно е принцеска .. сладуранката

На нас от утре ни започват тежки програми, рожденни дни, гости , организации... много ходене напред назад, от днез започнах да зазимявам, че като свърши екшъна тук почти ведната ще си тръгнема и ще е за последно.... планирам го за 3-ти даже вече имам час за фризьор, че съм като плажна фея с цъфнали коси до петите.. хеххехе Лаци е бесен за трима , колкото повече има с кой да играе точкова по- бесен става , днес няколко пъти ме ядоса яко, но иначе сме си дружки и си прекаваме прекасно с него .. в по- голямата част от времето хихих.. и нашия "първи учебен ден " предстои и като се има предвид, че Лаци не иска да ходи и пред мен има сериозна задача.. поне своите тревоги превъзмогнах миналата година...
Ееее момичета лятото е към своя край, а септимври месец е доста тежък и натоварен месец... влизаме във водовъртежа ..
Целувам ви , стискам палци на бремелинките и до скоро......

# 83
Цопппп, ето ни и нас,

Влизам набързо да ви изчета и да драсна някой ред, че каква лудница ни е завъртяла  Crazy

Честит рожден ден на малката голяма фея на бебе дунди и на всички дечица, на патерици, които сме пропуснали да поздравим! Да са много здрави и весели, щастливо и незабравимо детство и безоблачно за мама и тати!

Ние изкарахме еднооооо доста дъъъълго море, та чак не ми се вярваше но ми се доприбира и ми прилипсва София!

Малката ми бонбонка Софи минава и тя през някакви тежки и доста изпитателни за нашите нерви и търпение периоди!!!
На моменти несъумявам да сдържа гнева си и понеже аз не викам, дърпам уши и в много краен случай стигам до някое ръкополагане по дупето   ooooh!.... но да си призная и това не помага  Shocked!
Всичко е "НЕ" винаги е наопаки, плаче за всичко, раздава плесници наляво и на дясно ... смеейки се и приемайки го на шега  #Crazy Прави на пук на всичко, гледа ме в очите и се смее ... правйки точно това което знае, че не трябва абе .... направо в тези мигове все едно не е моето дете ... винаги съм разчитала на разума, на това че всичко във възпитанието става само с много добро и много любов, тя винаги е била доста развита и разумна .... абе лудница ... сигурно това е тази прословута възраст на бунта и себеутвърждаването или т.н. "бебешки пубертет" ..... знам, че и това ще мине, като прословутите "ревливи периоди" и т.н. но да ви призная ме обърква и все мисля и чета за детското възпитание, но на моменти духовните правила на Чопра не ми помагат много newsm78

Иначе при нас като цяло кофти периода в който бяхме влезли ме прави много тъжна ... може би за пръв път в живота си толкова тъжна ... само грижи около близките ми, ведрите и весели нрави някак са подтиснати от грижи, моят златен мъж изживява най-тежкия си до момента период в живота си, така или иначе не успяха да спасят свекърва ми и тя ни напусна  Sad
В този ред на мисли и куп филосовски размисли ... за смисъла на живота, за това как всеки ден трябва да сме щастливи и да се радваме на най-малките неща в ежедневието си и да се радваме и наслаждаваме на всеки миг с нашите близки и обичани хора  ....

И за съжаление всичко просто съвпадна с втората ми бременност, ноооо  все гледам да си повтарям колко важно е това сега за мен и как заради бебчето трябва да съм щастлива и по-спокойна.
Иначе новината е че и второто ни детенце ще е момиченце .... и ние с мъжа ми сме много щастливи и вече си го чакаме с нетърпение  Heart Eyes Много рита и е голяма палавница, а и доста ме стяга корема, но като усетя по често стягане полягвам и почивам и пия помните магнезии и но шпа и така, абе нормалните бремелински грижи!

А и Фиби страхотни снимки и носталгия по моето детство ме наляга разглеждаки ги! Аз също съм голям любител на туризма и планините, но последните три години опитите ми за туризъм със Софи се свеждаха до 3-5 часово носене на ръце от мен и баща и .... и засега решихме че ще се задоволим само с излети и леки разходки! Браво на Йоана страхотна е явно доста ходи детето ... мойта госпожица не издържа такива сериозни преходи ...

Меги и вашите морски преживявания са богати на емоции и динамика и няма как малкия ти сладур да предпочита детската градина на фона на тези емоции, но както ти каза поне твоите тревоги се превъзмогнала  Wink

В този ред на мисли и мен ме тресе тревога и хиляди въпроси около скорошното ни отиване в детската градина  Embarassed
София е доста сложна и капризна към храната, още на обед заспива с мен и пие мляко, смуче биберон, дали няма да е болезнено за нея и раздялата с детегледачката и, която е вече година и седем месеца с нея поне по половин ден (изключая почивките), най вероятно ще е най-малката в детската защото тя октомври става на три годинки, а и може и да не са много децата като нея които за пръв път отиват на детска и остават там сами без никой близък около себе си .... дали ще ме извикат ако плаче и страда, дали ще и обърнат специално внимание и ще и помогнат да се адаптира .... оооо главата ми бръмва от тези въпроси  ooooh! Знам че за вас тези трявоги са добре познати, а и вече имате повечето опит ... приемам съвети ...

Уххх май се улях айде да ходя да се опъвам и да дам поле за изява на малката ми футболистка, докато голямата спинка сгушена при тати и мама  Heart Eyes
Айде лека нощ и пак ще намина ... до скоро Hug

# 84
Привет..!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФИ! ДА СИ ЗДРАВИЧКА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНА И ПОСЛУШНА!

# 85
Честити рожденни дни на 4етирите принцеси мамар и на патерици, както ина големия Арен и Ванко Heart Eyes Съдбата да е на ваша страна с радост здраве и успешна година!!!  bouquet

Ние още сме на морето но септември ни зове все по активно.

Ева 78 разбирам как се чувствстваш, че и нас ни е тръпно как ще потръгне.
Маме Меги, звучиш оптимистично за новия сезон. Лаци май е много буен вече Flutter ?
Цунки от нас че са гладни юнаците>

# 86
Chestit rojden den na Raq i Stefi, rastete zdravi i shtastlivi za radost na vsi4ki!          

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 21:41 от Amaretto

# 87
Евка78, аз съм също като теб и за яслата така се тревожих и сега за градинката.. За яслата се оказа, че много бързичко свикнахме, макар, че първите дни беше някакъв пълен шок за нея въпреки, че сме говорили половин година преди това, за това как ще отиде на ясла, колко е хубавко там , има много дечица с които ще станат приятели и ще се забавляват, обаче като дойде денят и като си я взех след два часа престой там беше изпаднала в нещо като нервна криза... Повярвай ми това ще мине и ще замине и ти и тя  ще го забравите и после със сигурност много ще и хареса, особенно, че става дума за градинка, там нещата и заниманията са по различни от тези в яслата, така, че желая успех на всички и на себе си дори, за всички малки нови ученици леко тръгване и много забави и игри в детската градинка!!! Praynig

Мен също ме стяга много корема понякога, направо дори има режеща болка на моменти освен това и това виене на свят ме измъчва, не смея да мръдна никъде сама освен ей тук до блока на площадката и на магазина (добре, че имаме Билла до нас), че там има повече неща. Вечер като се прибере мъжо, ако излезем с колата и така, едно еднообразие... Иска ми се вече да идва момента и срещата ни с новият член на семейството, с малката ни "мини" госпожичка  Grinning. Сега идва рожден ден на Даная, на тати, октомври живот и здраве и на мен, големи празненства, голямо чудо ще е пак, само да сме живи и здрави! Даная незнам защо и от къде го е измислила, обаче казва, че искала за рожденият си ден "БЯЛА ТОРТА"... Това от къде го е измъдрила незнам, и сега ще изпълняваме желания.

Момичета ставам, че правя една баница и сега ще я слагам да се пече!!! Hug Лек следобед на всички!

# 88
Привет, момичета!

Днес е Александров ден. Влизам да ви почерпя за здравето на двамата ми Сашковци и да поздравя всички наши адаши и адашки! Да са живи и здрави!

Честит рожден ден и на Василенка на Марианка, която съвсем ни забрави! Да поздравя и във форума на патерици Арен, Рая, Стефи и Вики! Да растат весели и щастливи!

Ние сме във вихъра си! Сашко вилнее, правихме прощъпалник на Дани, който си избра топка и термометър. Междувременно се сдобихме и с ново возило. Мислим да прекараме първата половина на септември на южното Черноморие. Фиби, този път непременно ще ти се обадя!

Няма да имам интернет скоро! Поздрави и целувки на всички!

# 89
Хей,много празници идват!
Честит имен ден на Сашко на патерица!Да е жив и здрав,да радва мама и татко и да каже на мама ,че иска сестричка Mr. Green

Честит рожден ден на Venush,с пожелание за много сбъднати мечти... Hug

За нас-няма нищо ново,стягам ученика,предстои ни рожден ден,а аз се чудя дали ще устискам до неделя,най-много да му подарим бебче!Вече болежките ми стават все повече и доста ми натежава,дори елементарните домакински задължения ме изморяват Tiredно вижда му се края.Поздрави от нас,за всички вас... Hug

Общи условия

Активация на акаунт