Честити да са празниците на прекрасните ни дечица!

ЧРД на Арен и Рая и честито ни християнче Мия!
На всички тях желая забавления и приключения без край...
Ние заредихме чакрите, събрахме спомени и впечатления и вече сме си у дома, щото както казва самата Йоана "там е най-хубаво".
И като стана дума за нея, искам да си похваля голямото момиче - истинска туристка. Почти без оплаквания изкара всичките ни преходи по планини и чукари, които никак не бяха лесни и кратки. И така половината време бяхме на Рила, другата половина на Родопите. Видяхме Скакавишкия водопад, част от Седемте рилски езера, природни забележителности и тракийски светилища. Брахме билки, пускахме хвърчила и ходихме боси по тревата. На 19-ти посетихме мястото на което се събират последователите на Учителя Дънов и само се удивих на уникално красивото място, което са избрали за срещата си. Не можахме да видим танца им - в бели одежди и цигулкова музика, но видяхме тях - усмихнати и в хармония ... със себе си и с природата. А страхотното селище край с. Мостово и вкусните родопски гозби ще си спомням дълго, ако не отидя скоро пак. Моите разкази винаги са придружени и с визуална представа, затова ето малко снимки с хвърчила, красива природа и усмивки...
http://fibi4ka.snimka.bg/mountain/rila-rodopi-2009.414108.14383772
Чао и до скоро!
Нямам думи, що за държава е това, вече се питам, що за хора сме, що за нация, що за здравна система имаме и то не е само тя де, нямам думи просто...

.... но да си призная и това не помага
Прави на пук на всичко, гледа ме в очите и се смее ... правйки точно това което знае, че не трябва абе .... направо в тези мигове все едно не е моето дете ... винаги съм разчитала на разума, на това че всичко във възпитанието става само с много добро и много любов, тя винаги е била доста развита и разумна .... абе лудница ... сигурно това е тази прословута възраст на бунта и себеутвърждаването или т.н. "бебешки пубертет" ..... знам, че и това ще мине, като прословутите "ревливи периоди" и т.н. но да ви призная ме обърква и все мисля и чета за детското възпитание, но на моменти духовните правила на Чопра не ми помагат много 

?

. Сега идва рожден ден на Даная, на тати, октомври живот и здраве и на мен, големи празненства, голямо чудо ще е пак, само да сме живи и здрави! Даная незнам защо и от къде го е измислила, обаче казва, че искала за рожденият си ден "БЯЛА ТОРТА"... Това от къде го е измъдрила незнам, и сега ще изпълняваме желания.
но вижда му се края.Поздрави от нас,за всички вас...