Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата
А и е празника на Варна

Като се качи човек на височко /на джип/, после хич не му се слиза в ниското 
Плюс излизащи четири зъба наведнъж /слава Богу, един остана/ , та покрай тях и аз съм станала ужасна 

Каръшка вечер. Първо мен ме ужили една пчела (незнайно от къде е влезнала и лазеше по пода). Аз съм я настъпала и така изревах от болка, че изкарах акъла и на мъжо и на детето, но направо ми прималя от болка. Това мина и замина... тръгваме да си лягаме и Данайка отидоха с тати да се преобличат и ги слушам, че си играят на спалнята, тя скача на нея а баща и я закача, то това им е вечната игра всяка божа вечер... И по едно време, слушам, че баща и каза "Мале какво направи Дани", отивам на Даная цялата уста в кръв, ама като извор извира направо тази кръв, не спира... А, тя както си скача, пада и се удря в главата на баща си и той не е оаквал за да я хване и си удря устата. Пипам долните зъбки предните, защото от там тече кръвта, клатят се... Направо лошо ми стана, слагахме тампони да спре кръвта, после се успокоиха нещата и заспа. На сутринта като тана, пипах зъбките, не се клатят, но явно я наболяват, защото не иска да гриска, а иска аз да и давам да и чупя и да и давам, като яде нещо. Зъболекаря каза, че са разкъсани меки връзки при удара и затова е текла толкова кръв и сега ще се оправят, ще заздравеят. Сега са и малко синички от долу зъбките, четирите предни долни. Голям кошмар беше. Днес бяхме на прощъпулник на нашите кумове на детенцето и Данайка сама си яде от питката, значи вече не я боли толкова, а и вчера вечерта гризка пак сма, не ме кара да и чупя... Боже, само ако я бехте видели, на какво приличаше, цялото легло в кръв, тениската и... Думи нямам... Добре, че пак с малко се разминахме, че не паднаха зъбките!

kade da si kaja 4e obi4am i az djipki 

Препоръчани теми