Дано пък стане така, че бебка да се обърне и да тръгне по естественният си път,дано..! Че да не те режат... Успех и го изгони това шубе, няма страшно, е не е лесно и в двата варианта, но се забравя, нали знаеш! 
Каката е с хрема и не иска хубав да издухва нослето и подкашляме и ... Давам и лук с мед за зачервено гърло и капя в нослето с клеева тинктура 5 капки в 10 мл. физиологичен разтвор, дано имаме резултат.
бяхме днес на консултация: Ели е 4370 гр., 52 см. качили сме 1240 гр. Обаче сантиметрите нещо мисля, че в родилното са ни ги объркали или личната не ги мери правилно, незнам. излиза, че е пораснала само с един см. а видимо не изглежда така... Но мисля, че това няма голямо значение, продължаваме си в същият дух - само на кърмичка сме! Поставиха и ваксината днес, бебка плачка, плачка, но мама я успокои с гуш-гуш. Кака я галеше и казваше, "Ели, не плачи, няма страшно"
Сега става, че нещо нямам настроение и аз. Лек ден на всички!

.
Как ще го направя този номер с двамата,просто не знам,надявам се мама да ми помогне!
Здрава и много обичана
страхотни са.
. Ели нещо е киселичка доста днес, аз не съм спала, и картинката е чудесна. Дани постоянно мрънка за нещо, Ели проплаква и се кисели и незнам коя по напред да успокоявам, а и и омръзна вкъщи на Даная, но няма как да я изведа... Бушува ей тук из къщи... Не иска да духа нослето и по зле става, как не разбира това дете, на инат все прави и това ме изцежда до край... Поне ако си духаше нослето нямаше да е така сега, а сега и се свличат назад секретите и почва да прикашля... Приказка е в къщи!
Хехе, непознато начинание за мен, само се каня и все отлагам за следващия месец. Не съм наред, знам.

Свекърва ми я съкратиха преди дни и нещо взе да ми се доработва и на мен...Въпреки, че вкъщи не са доволни от това...
Освен това Нешка Робева е една от личностите, която уважавам и харесвам безкрайно много 
Само аз ли не съм гледала, то с тези деца.... Или кърмя или Дани оправям.