Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 150
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Приветки момичета...
да се извиня за отсъствието първо.. нищо не съм изпуснала ама все не ми е до писане .. мислено си общувам с вас като прочета и особено често се усмихма..
Бяхме на ски предната седмица изкарахме си страхотно, покарахме, починахме разтоварихме. Сега сме по задачки , организация на празниците .. страхотна чисто нова украса си спретнахме в къщи ... толкова е топло и уютно, а и този сняг навсякъде .. много ми е романтично и коледно като на Рени, даже коледни песни си пускаме с къщи.. вчера цял ден бяхме без ТВ заради снега и беше още по- хубаво.. Ходихме на кино .. Аватар, е няма такъв филм задълже да го гледате , много ми хареса , наистина революция в киното..
Лаци е последно време здрав да чукна на дърво, вече доста се заиграва с разни неща и изчезва за дълго в стаята си .. то са нинджи, гормити.. разиграва си разни сюжети.. пълен е с идеи. коледа ще караме в къщи, ще е първата ни коледа у дома и ще съберем родата.. нова година - будапеща , ако не ни мине котка път .. в пълен състав т.е. с лаци
Денис, много ми хареса това на Арен и Лаци често с повод и без казва " Мамо или такто , обичам те " много ми е сладък .. пораснаха си децата .. ей големи хора са вече...
Ави, съжалявам да чуя , че сте болни, надявам се студа да замрази всичките ви бацили и да посрещнете празниците здрави и щастливи...за вас също в новия дом за първи път
Мария , на патерици да си жива и здрава, много обичана и обгрижвана .. съжалява , че не дойдох, Амаретка ми каза, но точно се връщахме от ските предния ден и имахме организация.. иначе нали аз драпах да се видим, особено и теб имаме честта толкова рядко.. но уви.. дано да успеем преди да заминеш до кога си тук...
ей ще си направим ли следколедно парти тази година.. може да се съберем повечко .. Чочи ако също си е още тук.. Ще предложа за обсъждане 10-ти януари - неделя...
Доника , не си лоша майка ... не се оправдавай така си преценила, аз също Лаци ще си го пускам на градина , просто имам разни неща за вършене в тези дни , а той си е свекнал да си ходи... чак пък лоша майка , еле па на двама..я па !
Марлела, аз потя се не потя.. къща нема да излезе ама изпекох джинджър бисквитки вчера по рецепта на Амаретка и ще ги снимам да се поФала .. много красиви ми станаха , въпреки ,че не съм се старала много с уграсата набодох им М&М бАмбонки и заспаха... хехех Лаци поне ги оценява по достойнство хехехе
За Ирини , нашата гордост от мен също най - сърдечни поздрави , стоя невероятно спокойна все едно винаги това е правила .. евала мац!
За неразбралите Станция нова - Най- добрата майка !!!..
Ох радвам се , че се разписах , хубаво ми е тук с вас.. все ми остава малко време...
Топла и уютна Коледа ви желая и до скив ..

# 676
Нямам време да коментирам всичко,но после ще се включа,но не мога да се въздържа да кажа:Браво,IRINII,ти си нашата гордост,беше страхотна,според мен малко си личеше притеснението ти,чисто в емоционален план,но това направи предаването невероятно!Още веднъж ,поздравления! Hug

# 677
Благодаря ви, момичета, за честитките и пожеланията.  Hug Всеки ден за мен сега е празник да съм сред семейството. А снегът е сбъднато желание.
 Ние сме вече във Враца и си хортуваме на топло и снежно приказно красиво. Децата извеждаме за кратко с шейни, а голямата пързалка на Балкана сме оставили за след Коледа...
Весели празници на всички  Heart Eyes

# 678
Ехей, изчезнахте някъде всички.

Рени, къщата изглежда приказна в този сняг. Пожелавам ви успешно довършване и весело нанасяне догодина.  bouquet

Меги, пак не сте се спрели виждам. В Будапеща е красиво много, ще ви хареса.  Hug

Ави, оздравявайте.  Heart Eyes Hug Hug. Това с неизвеждането не е добре. Децата имат нужда от въздух. И ние излизаме, болни или не. Сега в студа с грейката й е екстра, изобщо не се оплаква, че й е студено.
Иначе Игли кашля ужасяващо, но засега е само кашлица. Забелязвам, че от противоалергичните, които й изписаха се облекчава, но това означава ли, че има алергия не знам.  newsm78
Алексал, Кузманка гуш за малките. Минчо ти е голям умник, Лили. Ще те купи и ще те продаде.  Heart Eyes  bouquet

Алина  Hug пиши по-често как сте. Весито и ти.   bouquet

Вчера гледах и аз Ирини в Станция нова. Искам да я поздравя за естественото и чаровно присъствие. Страхотна си Ири, а и камерата те обича.  bouquet  bouquet. Стискаме ти палци цялото семейство и чакам с нетърпение другите издания на "Най-добрата майка". Hug Hug

Утре тръгваме за Бургазейро при баби и дядовци.
Моето момиче е било великолепна планинарка. Сама е теглила шейната нагоре. Правила снежен човек. Изобщо играта в снега е била луда.
Върна се с червени бузи и доста добър апетит. Само тази кашлица ни мори, но няма да й се даваме.

Хубав ден на всички.

Меги, нас на 10-ти ни няма. Ако искате може следващия уикенд на 16-17-ти да се видим. Нали си знаете, че искам много да ви видя всички. Умираме двете с Игли за септемврийски срещи. Ако пък не - ще гледам снимки и ще завиждам. Blush

# 679
Ехинцааа,
Ренка,много хубава къщурката  Heart Eyes Искам да я видя и догодина с украса,мебели и вас вътре и поне една кандидат сестричка на теъи ти двама юнаци.Борчето ви чака  Grinning
Марлелка,талантливо ти е детето обърни му внимание .Художничка  Hug
Венуш,целувки на Игличето  Heart Eyes Да няма студова алергия,по симптоми на това ми прилича,че имам.
Ирини и от тук Успех!
Ева,дали се сдоби с малкото беболинче  Heart Eyes
Ави Hug вече сме ок.Вие?
Алексал,много ме расмива Мишето  Heart Eyes.Сладун
mama_meggie опасни скиори сте   bouquet Много ги харесвам теъи непринудени "обичам те"
Весето,пиши ни по често  Heart Eyes Честита нова работа.Каква е ?
Алина покажи ни малко снимки на порасналите дечица   bouquet
Ние 4ти ден не можем да посрещнем сестра ми от Италия.На ръба на отчаянието сме  Confused Голям студ скова транспорта в Европа.И снощи отмениха полета.

# 680
Привет...

Ей показа се днес това слънце тук при нас...  Simple Smile Харесва ми да има сняг и зимна обстановка, обаче някак си като изгрее слънчицето и настроението ми се преповдига...  Whistling

Благодаря на всички ви за загриженоста момичета. Ние сме по добре вече, само дето Ели днес е доста неспокойничка, явно днес са ни по силни коликите, защото милото все се присвива и се успокоява на гърдичката... Но като цяло сме си добре! Peace

Обаче ей ще ме побъркате от любопитство... Кажете къде мога да гледам предаването с Иринии, защото написах в гугъла но ми излиза една статия, а в Ви бокса немога нещо да го намеря  newsm78. Ще ме спукате от чакане, много искам да я гледам... Heart Eyes

Сега ставам да си почина и аз малко, докато дечицата спинкат... Simple Smile

П.С. Евка 78 просто се загуби... И това ме навява на мисълта, че дядо Коледа вече е донесъл сестричката на Софи!!!  Hug

# 681
  • Sofia
Благодаря ви мили приятелки за пожеланията, знаех си че не сте ме забравили  Hug

Денис, новата ми работа е в КПМГ, офис координатор съм  Wink Още свиквам, малко ми е тежичко, но това се надявам да се промени!

Ще се старая да пиша по- често, а и честно казано срещите ми с вас ми липсват ужасно  Embarassed

# 682
Здравейтеееееееееееее

Доника ти хубаво си ми го пратила, ама аз с простата си кърмаческа глава  Joy не съм разбрала и викам, бе това момиче защо ми го е пратило това, без дори да го отворя и да разбера какво е. Помислих си, че си се объркла... Laughing Луда работа! Peace

# 683
ехооо

Само да ви пожелая топла и уютна Коледа и Дядо Коледа да изпълни писмата на дечицата, а защо не и вашите  Laughing

# 684
  • Пловдив
Приветки на всички!
Днес времето е много приятно за разходка и шопинг, а аз чак преди малко приключих работа и поседнах с чаша кафе на рс-то. С пазаруването на подаръците приключих още миналата седмица и в общи линии утре ми остава само да се приведа в приличен вид и да спретна една питка.

Rени, прекрасна картичка на двамата юнаци! А с къщата сте доста напреднали - браво на вас! Догодина снежна Коледа в новия дом ви пожелавам!
dennis, и ние чакаме роднини и приятели от чужбина, които днес все пак успяха да си пристигнат, а баща ми в неделя едва се прибра от Франция....Ужасно е с тези транспортни проблеми по празниците! Надявам се,че сестра ти вече си е при вас! Hug
Удивляват ме разсъжденията на Арен, много е зрял за възрастта си!
venush, бързо оздравяване  и на вас! Стенли от вчера взе да подсмърча, дано да се закрепим и да не се разболее!
MariaF , добре дошли и честит РД на едни големиии патерици! Весело прекарване в БГ! Rolling Eyes
 mama_meggie , как се справя Лаци със ските...Чудя се дали да запиша Стенли на ски за 1 седмица с дъщеричката на кумовете ни. Тя е по-голяма, та се чудя дали не ни е рано.... newsm78 Благодаря за отзивите за Аватар, запланувала съм кино в програмката за празниците!
Ирини, и аз гледах предаването и през цялото време си мислих че ужасно ми е познато това лице, но не мога да се сетя от къде.... Rolling Eyes поздравления за новото поприще. Много идеен и вълнуващ замисъл! Ще гледам с удоволствие всяка събота! Изглеждаше прекрасно!

Желая ви страхотно предпразнично настроение и  весели празници!

# 685
Добър ден, дами!
Не мога да "сколасам" и да се включа, за да ви пожелая Много топли и уютни коледни празници!!! Да получите незабравими емоционални подаръци и, както обичам да пожелавам напоследък - по повечко от най-изчерпаемите ни ресурси в земния ни път - здраве и време.

Големи детективи сте  Laughing Най-добрата майка е едно от новите ми начинания и наистина ще се радвам много ако с времето стана по-добра водеща, а предаването бъде интересно за една хубава аудитория, каквато са хората, реагиращи на тема МАЙКА. Със сигурност всяка то вас тук има принос за отношението, което съм формирала към тази най-женска и хубава роля в живота. И ви благодаря. /също така и за окуражителните думи за пилотното стегнирано първо издание  Wink/

Веси, винаги се радвам на включванията ти... пък били те и 1 -2 пъти в годината. Все се надявам да се засечем случайно в някой Мол и да пием кафе "както едно време"  Wink Успех в KPMG  Simple Smile Различна среда, различни хора - промяната винаги е за добро  Hug

Забравям вече кой, какво... то накуп трудно се чете и помни толкова инфо.
Ние сме добре. В тих оочакване на Коледните вълшебства. Спаси е на самолетна вълна. Не си спомням дали ви писах за подаръците му - самолет от серията Geotrax  на Fisher Prise.  На 25-ти сутрина ще му го донесе  дядо Коледа, който от толкова приказки за него - вече и аз чакам с нетърпение  Crazy Джинджи е в период непознат от майчинския ми опит за последните 3 години - инатлива, тръшкаща се,въргаляща се по пода и тропаща с крачета - за почти всичко!!!  Rolling Eyes На моменти ме обхваща лека тревога - дали това не е същност характерът, "с който човек се ражда"... После пийвам чаша вода и ... си казвам - бебешки пубертет... и продължавам да чакам да отмине някога преез следващата година и половина.

На 24-ти ще сме за пърив път сами 4-мата  Grinning , а от следващия ден започват туровете по роднините  Simple Smile

Това е засега!
Целувки и... всичко хубаво!  Heart Eyes

# 686

Да пожелая и аз Весела Коледа на всички! Утре пътуваме и не знам дали ще мога да се включа на празника.
 Аз също успях да приключа с подаръците миналата седмица, а тази седмица и с кейкоправенето, меденки, къщичка и коледни сладки. Снощи едно джудже ми пошушна, че пред елхата пред блока ще мине дядо Коледа, и аз успях да му връча подаръци за децата и те много се зарадваха.
 Ири, така и не ми се зареди цялото предаване, но от това което видях мисля, че представянето ти е великолепно.
 Целувам ви всички малки и големи, мили приятели! Отново ще пристъпим в Новата година с нови мечти и надежди, нека се сбъднат всичките!

# 687
momicheta pisha ot tela si i zatova e latinica sorry! V ponedelnik se poqvi na bql svqt malkata sladka Krista, 3050 gr i 49 sm! Oshte sme v bolnicata i budni vecher shte q izkarame tuk, mnogo mi lipsva Sofia i utehata mi e Kristi! Vesela koleda na vsichki i mnogo zdrave i radost v domovete vi, celuvki ot nas!

# 688
Да ви е жива и здрава  Hug  bouquet Heart Eyes

# 689
  • София
Честит ти коледен подарък, Ева. Да е жива и здрава малката Криста Hug

Общи условия

Активация на акаунт