да се извиня за отсъствието първо.. нищо не съм изпуснала ама все не ми е до писане .. мислено си общувам с вас като прочета и особено често се усмихма..
Бяхме на ски предната седмица изкарахме си страхотно, покарахме, починахме разтоварихме. Сега сме по задачки , организация на празниците .. страхотна чисто нова украса си спретнахме в къщи ... толкова е топло и уютно, а и този сняг навсякъде .. много ми е романтично и коледно като на Рени, даже коледни песни си пускаме с къщи.. вчера цял ден бяхме без ТВ заради снега и беше още по- хубаво.. Ходихме на кино .. Аватар, е няма такъв филм задълже да го гледате , много ми хареса , наистина революция в киното..
Лаци е последно време здрав да чукна на дърво, вече доста се заиграва с разни неща и изчезва за дълго в стаята си .. то са нинджи, гормити.. разиграва си разни сюжети.. пълен е с идеи. коледа ще караме в къщи, ще е първата ни коледа у дома и ще съберем родата.. нова година - будапеща , ако не ни мине котка път .. в пълен състав т.е. с лаци
Денис, много ми хареса това на Арен и Лаци често с повод и без казва " Мамо или такто , обичам те " много ми е сладък .. пораснаха си децата .. ей големи хора са вече...
Ави, съжалявам да чуя , че сте болни, надявам се студа да замрази всичките ви бацили и да посрещнете празниците здрави и щастливи...за вас също в новия дом за първи път
Мария , на патерици да си жива и здрава, много обичана и обгрижвана .. съжалява , че не дойдох, Амаретка ми каза, но точно се връщахме от ските предния ден и имахме организация.. иначе нали аз драпах да се видим, особено и теб имаме честта толкова рядко.. но уви.. дано да успеем преди да заминеш до кога си тук...
ей ще си направим ли следколедно парти тази година.. може да се съберем повечко .. Чочи ако също си е още тук.. Ще предложа за обсъждане 10-ти януари - неделя...
Доника , не си лоша майка ... не се оправдавай така си преценила, аз също Лаци ще си го пускам на градина , просто имам разни неща за вършене в тези дни , а той си е свекнал да си ходи... чак пък лоша майка , еле па на двама..я па !
Марлела, аз потя се не потя.. къща нема да излезе ама изпекох джинджър бисквитки вчера по рецепта на Амаретка и ще ги снимам да се поФала .. много красиви ми станаха , въпреки ,че не съм се старала много с уграсата набодох им М&М бАмбонки и заспаха... хехех Лаци поне ги оценява по достойнство хехехе
За Ирини , нашата гордост от мен също най - сърдечни поздрави , стоя невероятно спокойна все едно винаги това е правила .. евала мац!
За неразбралите Станция нова - Най- добрата майка !!!..
Ох радвам се , че се разписах , хубаво ми е тук с вас.. все ми остава малко време...
Топла и уютна Коледа ви желая и до скив ..

Харесва ми да има сняг и зимна обстановка, обаче някак си като изгрее слънчицето и настроението ми се преповдига... 

Още свиквам, малко ми е тежичко, но това се надявам да се промени!
не съм разбрала и викам, бе това момиче защо ми го е пратило това, без дори да го отворя и да разбера какво е. Помислих си, че си се объркла...
Джинджи е в период непознат от майчинския ми опит за последните 3 години - инатлива, тръшкаща се,въргаляща се по пода и тропаща с крачета - за почти всичко!!!