Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 147
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА МАМА ЕВА, ДА ТИ  Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И САМО РАДОСТИ ДА НОСИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
Чудесно коледно настроение струи от тук Hug Ние също чакаме с нетърпение дядо Коледа, въпреки, че сме малко болни, но  се надявам до коледа всички да са добре. Първо Ради ми изкара гадния ентеровирус, но за щастие всичко отмина за 2 дни, Дари пък снощи ми вдигна висока Т, помислих, че ще изкара и тя същото, но не,с червено гърло с налепи е и от днес сме на АБ, но поне вече няма Т. Миналата седмица мъжа ми пък го оперираха от херния и много ми се събра, но важното е,че всичко се оправя вече Praynig
Оплаках ви се, Embarassed Утре и на коледа ще сме всички заедно,( в момента мъжа ми е командирован при майка му, че да може да си почива и възстановява) сестра ми ще празнуват с нас, племенницата ми порасна и тя, вече е на 2 год и половина и по нищо не отстъпва на братовчедите Laughing Тримата като се съберат настъпва голяма лудница, но като цяло каката и баткото се държат добре с нея Simple Smile
Ирини, честито и от мен за новото начинание, поздравления!

На всички желая една вълшебна коледа, изпълнена с много настроение,щастие и прекрасни мигове с близките хора!

# 691
Ех, прекрасна новина, Ева! Да ви е жива и здрава малката Криста и много, много радост да ви носи!  Hug
Много красиво име сте избрали.

Amaretto, лек път и весело посрещане на празниците! За кулинарните ти творения думи нямам! Аз с двете леви...

Ренка, къщата е бижу, дори и в този си незавършен вид! Приказна ще е следващата Коледа! И момчетата ти са един път! Прегръдки за всички ви!  Hug

steli-ssd, не позволявам разболяване!  Hug

Кузманка, как е след обгазяването? Ей, това Змеево! Няма да забравя в какъв вид съм виждала природата около полигона и какво ни е разказвал един хижар в Средна гора. Да размине бързо!

Меги, де са бисквитите? Страхотна ски ваканция сте си спретнали, даааа!  Прекрасна да е Будапеща за вас!  Hug

Вени, вече сте заминали, но да ви пожелая и на вас прекрасни коледни мигове! Гуш за великолепната планинарка!  Hug

dennis, посрещнахте ли госта, надявам се! Мерси за милите думи за Мими! Аз се старая, тя е толкова любопитно дете, че ако се занимавах с нея повече, не знам къде щеше да е сега.  Hug

irinii, пубертет е!  Hug

Дони, АлексалDZ, MariaF, Vesito, Hug

Йоанка, оздравявайте! Бързо възстановяване на съпруга ти!  Hug

При нас нищо ново, Дядо Коледа ще донесе желан подарък, но малък, имам още малко време да допълня. А как мразя пазаруване в такива дни, магазините се пръскат по шевовете, разхвърляни, лудница... За Бъдни вечер ще сме си у дома тримата, за Коледа и Нова година - при приятели. Ще готвя традиционни манджи, ще опитам да приготвя содена питка с паричка, колкото за адета. Половинката ще си е у дома два дни и аз съм на върха на щастието. Колко ми трябва.

Ние няма да пътуваме и ако има кой да пише, ще ви следя, но все пак да ви пожелая прекрасно и топло посрещане на празниците с близките и обичани от вас хора! Бъдете благословени!  Hug

# 692
Честита рожба, Ева! Да ви е много здрава, обичана и игрива красавицата Криста! На теб  Hug и бързо възстановяване!
Марлелка, пожелавам ви весело коледно настроение отвъд океана!
Ири, честито първо предаване! Успех със следващите многобройни издания, аз съвсем случайно те зърнах за секунди Hug
Рени, целувки за двамата коледни бандити Heart Eyes
Йоана, много ви се е насъбрало, дано да псрещнете дядо Коледа в блестяща форма Hug Да ви споделя нещо за кашлицата на Ян - преди няколко дни пак почна да кашля, намазах го 2 нощи с акациев мед по гърдите и като с вълшебна пръчка всичко се оправи, въпреки че не вярвах мн на тази медицина Simple Smile
Бяхме на Боровец 2 дни, първи стъпки с Яни на ски, хубаво време и много сняг и збавления, мисля да повторим на Витоша
Ние ще сме по баби и други гостита тези дни, бавно и славно програмата до НГ се запълва, даже ще направим опит с половинката да отидем за един ден сами на ски. Миа за първи път откакто се е родила я оставих в неделя на майка ми, екстра се справиха, голямо момиче си имаме вече.
И да ви кажа голямата новина за нас - още 2 години ще останем в Полша! Дядо Коледа изпълнява едно по едно всичките ни желания
Целувам ви всички

# 693
Ники от понеделник до 4-ти е във ваканция  bowuu Аз също Flutter Мъжа ще почива 2х4 дни .Довечера мама ще дойде, Ники я чака с нетърпение. С тези смени на които работи с Ники не могат да се видят Rolling Eyes  Ще правим питка с него днес Grinning Онзи ден излязохме на снега при -6гр умрях от студ cold ,а Ники се забавляваше много. http://prikachi.com/users/dvv1/247o.jpg
В детската градина като посрещаха Дядо Коледа беше Джудже http://prikachi.com/users/dvv1/252X.jpg  Heart Eyes
Сега сме заети по цял ден с него все нещо ново и различно майсторим  Crazy  Това е чорапа който правихме заедно http://prikachi.com/users/dvv1/244S.jpg

Марлела , и при нас Дядо Коледа ще донесе така желания подарък - Акордеон  Crazy Как му дойде на акъл не знам -но от 3 седмици само това повтаря .Снежанка го купи ,опаковала го е и скрила  Mr. Green + Книжка с пъзели точно тази сега я намерих http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image& … 97&template=2 .Днес за жалост ще ходя по магазините . Не съм готова с подаръците за племенниците  ooooh! 4 на брой  Whistling Догодина тържествено си обещавам ,че тази дейност ще я извърша още ноември месец  Rolling Eyes

yoana77  бързо оздравяване  Hug

Eva78 Още веднъж ЧЕСТИТО .Да ви е жива и здрава  Heart Eyes

irinii Не гледам в събота Нова ТВ заради опосумите.Но тази събота ще го включа заради теб  Hug Гледах снимки  Heart Eyes

Amaretto нужно ли е да казвам ,че ще стоя на входа на Варна да те чакам .И за да те пусна приемам  кутия с бисквитки или къщичка  Mr. Green Twisted Evil       Heart Eyes Hug

За сега толкова от мен  Heart Eyes

Chochy завиждам ви за ските.Мисля ,че е чудесен спорт .Но съм голяма бъзла и няма никога да се пробвам  Crazy На  Ники му харесва за сега Тенис на корт ,ако продължи така да иска като стане на 5г ще го запиша  Peace

# 694
ех че прекрасно предколедно събитие!!! Ева, да е жива и здрава малката ти дъщеря - Криста! Да празнува години наред хубавия си рожден ден дни преди този на Христос, заобиколена от любов, подкрепа и радост! На теб бързо влизане в нормален режим и... повече спокойствие!
Чочи, мерси за съвета за акациевия мед. Ще го имам предвид. спаси от 1 седмица нещо подкашля през деня. Нощем - нищо, така че ако се наложи, ще го приложа и аз. Приятно каране на ски иБРАВО за сбъднатите желания  Hug
Йоана, дано оздравеят бързо децата и татко им да се стабилизира, че да си го прибереш и него  Wink
ДЗHug

Аз снощи също рисувах до откат меденки  ooooh! Сега децата излязоха и ... започвам вечерното меню, че да ми остане малко време и за мен...

По каква рецепта ще правите постната питка за довечера?

# 695
Здравейте!
Аз си ви чета,но нямам много време да пиша!
Eva78 ,честито!Жива и здрава да е Криста,хубав подарък за коледа,нали?
Болничките деца да оздравяват!
Ирини,поздравления!И аз успях да гледам на запис предаването!Успех ти желая и смело напред!
Аз ще правя ето по тази рецепта содена питка: http://www.receptite.com/recepta.php?r=13661 ,на сайта на веселият готвач има много разнообразни рецепти за празниците.Бързо ,лесно ,вкусно! Simple Smile
В навечерието на Бъдни вечер имам едно пожелание към Вас:
"Нека в тихата и свята Коледна нощ
радостта и щастието бъдат с Вас!
Желая Ви здраве и благополучие!
Честит имен ден на Евгения, Жечка, Първан, Първана, Евгени  Simple Smile !
Ние сме добре,не успяхме да се приберем за Коледа в България и ще посрещнем Коледа тримата тук!  Simple Smile
Бягам,че и аз действам в кухнята! Simple Smile

# 696
Светли празници, момичета! Нека здраве, щастие и любов ви преследват навсякъде!

Ева, честита рожба! Много радости да ви носи!

Ирини, честито и на теб! Много успехи в новото поприще!

Чочи, трябва и аз да се пробвам с меда, че все някой кашля вкъщи. С какво покриваш намазаните гърдички? Чувала съм, че не се маже в областта на сърцето. Моля за съвет!

Рени, чудесно се е оформила новата къщичка. Догодина, живот и здраве, ще чакаме коледни поздравления оттам.

Йоана, бързо възстановяване и оздравяване на цялото семейство! Ние също сме болни - вечно като че ли. Аз така и не съм оздравявала, Сашко се оправи след 10 дневно боледуване. Сега пък Дани почва. Не знам до кога...

Весито, честита нова работа и на теб! И ние си мечтаем за септемврийски срещи. Когато кажете януари сме на линия. Ако трябва с маски ще стоим  Wink

# 697
  • Бургас
Честита дъщеря на Ева ! Да расте здрава, щастлива и обичана  Hug  Целувки за прекрасната кака София  Heart Eyes

Пожелавам на всички вълшебни Коледни и Новогодишни празници! Много уют и топлина в сърцата!
Наздраве !

# 698
Привет!

Евка, Честита рожба! Да ви е жива и здрава, много да ви радва, а на кака само хубави могове със сестричката!
Марлелка, миличка, не е от полигона бееее, защо всички мислят така... Мъжът ми работи там, баща ми 20 години работи там и се пенсионира там, майка ми също е работила там... Няма никакво обгазяване което може да дойде от там, сигурна съм... Просто няма от какво да стане! Не, че искам да се правя сега на голяма разбирачка и да защитавам полигона, но просто казвам самата истина, там вътре има такава девствена гора направо, ако имаше обгазявания щеше ли да е такава природата там... Докато баща ми работеше, понеже беше заместник началник и там сме ходили на една хижа вутре в полигона, всяка седмица уикенда бяхме там, беше страхотно, няма да го забравя. По цял ден играехме там, понеже бяхме голяма групичка деца, на чист въздух и красива природа. Разкарвали сме се с часове в гората, чудесно е повярвайте ми!!! Peace

Ставам сега защото след малко ще слагаме масата и да сядаме вече, а куклите ми още спинкат и двете... Party

Желая на всички една вълшебна изпълнена с веселие Коледа и мнООООООООго подаръци...! Hug

# 699
Честито бебе, Ева! Нека да ви е радост и гордост, желая ви търпение и само хубави мигове!

Ирини, изгледах предаването заедно с майка ми. Края толкова ни развълнува, казах и че я обичам, а тя се разплака... Прегърнахме се , пък се целунахме. Радвам се че на празниците тази година сме тук заедно, радвам се, че чрез теб - по един или друг начин, докоснахме една друга... Благодаря ти  Heart Eyes

Искам и аз на ски  Crossing Arms , но заради децата и тази година сме само на шейни...

Мили ми момичета, желая весели празници, пълни къщи с весели детски гласчета и безкрайна обич за вас и семействата! Наздраве!

# 700
Ейййй мили момичета, много ви благодаря на всички за прекрасните пожелания  Hug  Heart Eyes

Това сигурно е най-ревливата коледна нощ в живота ми ... особено след като Софи днес два пъти дойде с татко си (втория път бе сега след як рев за мен) и баща и два часа неможа да я изстърже от тук, накрая като се разплака ...  Cry и каза " аз няма да си ходя защото мама ще плаче за мен..." и направо щях да откача, каза, че не иска дядо коледа, а мама в къщи, можете да си представите предвид и разбичканите хормони аз как съм  Sad

Иначe компа ми донесоха та поне ще си зяпам и ето тук из интернет, е наизуст знам телевизионните сериали по бтж-комеди и фокс!

Кристи  сложиха за 6 4аса на фототерапия в квиозче заради жълтеницата и утре  Praynig дай Боже ще си ходим в къщи при голямото ми бебче, а и мъж ми нещо ми изглежда тъжен, но се държи, само че аз си го познавам   Heart Eyes

Казват че по Коледа стават чудеса, аз само се моля за здраве и на всички вас го пожелавам, много  Praynig Hug

Аз се боря с огромни гърди и кърма която немога да увладея, нещата се повтарят от миналия път, чак съжалявам, че съм толкова упорита и не се отказах още преди пак да го закъсам  Tired

Извинявайте за емоционално-тъжния пост, но крия сълзите от близките си, защото откакто съм влязла на операция та до ден днешен са по уплашени от мен самата и аз съм в ролята на успокояваща  Rolling Eyes

Ирини, да те поздравя и аз те гледах по нова в събота и точно си мислех и чудех дали не си ти , защото не се познаваме на живо, само по снимки ... много ми хареса и се справяш много професионално ... УСПЕХ !

Всички тук споделяте толкова красиви нещица от топлото си семейно огнище и на мен ми става едно хубаво ...мммм  Hug
Момичета много весела Коледа и много да са ни щастливи дечицата, в крайна сметка тук всички ни обединяват именно те и огромната ни любов към тях  Heart Eyes
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И СЕ РАДВАЙТЕ  НА БЕЗБРОЙ ДЕТСКИ УСМИВКИ

До скоро и се надявам утре да ви пиша от вкъщи с двамата ми именници мъж ми и Кристи и любов - София  Praynig Heart Eyes

# 701
Здравейте отново от мен в тази прекрасна нощ,героите вече са уморени и са по леглата в очакване да дойде дядо Коледа и да остави подаръците под елхата Wink
ДЗ, един от подаръците на Ради също е акордеон Mr. Green Впечатлен е много от "музикалната госпожа", както я наричат те,която идва няколко пъти в седмицата и свири на акордеон и те пеят. Mr. Green
Ева, нормално е да се чустваш така и да ти е мъчно за Софи, но съм сигурна,че утре ще бъде най-щасливата ви коледа до сега Simple Smile
Ирини, браво на теб за меденките, искам снимкииии Mr. Green
Чак не смея да се похваля, но децата са вече добре и благодаря на всички за пожеланията!  bouquet
Весела Коледа, много здраве и усмивки за всички!

# 702
Честит празник, момичета! Бъдете благословени!  Hug

# 703
Мили момичета, честита Коледа! Бъдете здрави, красиви и нека желанията се сбъдват!
Ева, много кураж ти изпращам, утре да нацелуваш всички коледно вкъщи! Успех с кърменето, за мен първите 2-3 седмици са трудни, после всичко си го знае майката природа Hug
Ави, за меда - след баня, намазвам фино отпред гърдите с около 1 чаена лъжичка мед /даже и по-малко/, вкл и областта на сърцето, не покривам с нищо, обличам тънък памучен потник и пижама, и в леглото. Първия 1 час след като заспа, кашляше адски и след това почти изчезна кашлицата; втората вечер го намазах за всеки случай. Успех! Дано дядо Коледа донесе много здраве във вашата къща Hug
На всички ви пожелавам весели семейни празници!

# 704
  • София

Весело изкарване на празниците с любимите ви хора!!!

Хайде да почерпя и за здравето на голямото ми момче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт