Честита рожба на Eva78! Това е най-чудесния коледен подарък! Бързо изписване и прекрасна Коледа!

yoana77, бързо излекуване и никакви болести вече по празниците!
Sesiliq, чудесно е че писа! Липсваше ни!

DZ , много е сладък Ники! И ние имаме музикални желания тази Коледа! Стенли си пожела пингвин с китара в писмото до Дядо Коледа в градината....Аз като чух ...
) и китара.Chochy , и аз трябва да го пробвам този народен лек! Страхотна програмка сте си спретнали!
Марлела, да ти призная твоето настроение така се доближава до моето...... Прекрасна е рисунката на Мими. Додо рисува само разни сюреалистични творби...
Намерихте ли ново жилище?!ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! Да ви е живо и здраво името!
А сега да се пооплача че имахме много неприятна Бъдни вечер! Стенли цяла нощ вдигаше висока температура - до 39,6 гр. и почти не сме мигнали. Накрая към 6ч успяхме да стабилизараме положението и да поспим! Надявам се днес вече Додо да е по-добре, антибиотика да започне да действа и малкия разбойник да успее да си разгледа подаръците,които го чакат под елхата!
Весели празници на всички!

, да се похвалят и те!
Честито, да родиш едно здраво и прекрасно бебенце и всички да сте живи и здрави!
. Черпя виртуално за нашата месечинка...
А, щях да пиша, че дядо Коледа донесе много хубави подаръци. На ДАная едни гримове и цял ден се мажем с тях, ама цял ден, едно кошче с бебе, една топка, парички, кукла, една детска дамска чантичка пълна с бонбони и др. Надявам се всички да са получили прекрасни подаръци!
но има време да разгледаме всичко. Аз като всяка година правих традиционните коледни сладки ,който ще раздаваме на близки и приятели .
.

Малко ме изнервя нейното поведение, защото аз се старая много да и обръщам вниманието както и преди, но тя сега го иска нон стоп, но все пак с татко и я учим че трябва и да се съобразява с новия член на семейството ... абе предполагам, че е нормано и всички минават през това, ще влезем в час!