Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 16

• 45 452
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Confused поръчката ми от ММ Директ се губи по трасето...пратена от саита-не получена от алмуз.....гадно Cry
и прословутите сиви ботушки от некст вече трети път ги поръчват,а те не идват Rolling Eyes а са налични на саита Cry

И при мен е така  Sad , нищо от поръчката ми от 12.08 не е пристигнало ,имам няколко артикула от Некст и маратонки и раница от М&М Директ  Sad Сега ще чакам следващия курс на 6.09 от Англия.
 Whistling

# 706
  • СОФИЯ
veni4ka7 това  http://ioni1.snimka.bg/hobby/next.360515.14172101   е много хубаво. Можеш ли да ми кажеш дънките дали имат отвътре ластик за регулиране на колана. Ти кой размер си взела?

# 707
# 708
  поръчката ми от ММ Директ се губи по трасето...пратена от саита-не получена от алмуз.....гадно Crying or Very sad
и прословутите сиви ботушки от некст вече трети път ги поръчват,а те не идват Rolling Eyes а са налични на саита Crying or Very sad

ЩЕ ПУСКАМ ПАК ОТ МАРКС И СПЕНСЪР!!!които иска!!!!!да си поделим 3,5 паунда!!!има уникални нови неща Love Blush Mr. Green
някои има ли инфо балеринки на некст 8н и 9н с колко см стелка са? и балеринки М и Спенсър отговарят ли на номерата на некст?
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet мерсииии

и подобни блузки 3-4г или 2-3г ако мойе размери,и широчки ли са? Rolling Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/10/2

# 709
Confused поръчката ми от ММ Директ се губи по трасето...пратена от саита-не получена от алмуз.....гадно Cry
и прословутите сиви ботушки от некст вече трети път ги поръчват,а те не идват Rolling Eyes а са налични на саита Cry

ЩЕ ПУСКАМ ПАК ОТ МАРКС И СПЕНСЪР!!!които иска!!!!!да си поделим 3,5 паунда!!!има уникални нови неща Heart Eyes Blush Mr. Green
някои има ли инфо балеринки на некст 8н и 9н с колко см стелка са? и балеринки М и Спенсър отговарят ли на номерата на некст?
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet мерсииии

и подобни блузки 3-4г или 2-3г ако мойе размери,и широчки ли са? Rolling Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/10/2

desimiu,имаме от балеринките на Next и 8 и 9 .Дължина на стелка на номер 8 е 15,8см.,на номер 9 е 16,8см.От блузите нямам тези,които си показала,но пък имам други за 2-3г. и за 3-4г.Ако искаш ще измеря,но утре,че сега детето спи.

# 710
Mоите неща са пристигнали от Алмуз  Mr. Green и се надявам в събота да ми ги доставят.

# 711
desimiu M&S вече имат директна доставка до БГ Peace
Има отделна тема и ще пускат обща поръчка Hug

# 712
# 713
# 714
Здравейте,

някой успявал ли е да поръча от Next чрез Емпреса?  Thinking

# 715
Здравейте,

някой успявал ли е да поръча от Next чрез Емпреса?  Thinking

Не може да се поръчва чрез Емпреса ,защото не приемат БГ карти.Регистрацията на картата и адреса на доставка трябва да съвпадат ,иначе не може да се плати  Peace

# 716
  • Ямбол
И аз искам да попитам за размерите панталоните на Некст - отговарят ли на размерите дадени в сайта? Моята госпожица е на 2год и два месеца, но е височка ( 94см е вече ) и се колебая дали да поръчам размер 2-3 години или 3-4.  newsm78

# 717
И аз искам да попитам за размерите панталоните на Некст - отговарят ли на размерите дадени в сайта? Моята госпожица е на 2год и два месеца, но е височка ( 94см е вече ) и се колебая дали да поръчам размер 2-3 години или 3-4.  newsm78

2-3 е за вас и то ще си имате аванс. Не взимай 3-4 огромни ще са. Simple Smile

# 718
  • София

2-3 е за вас и то ще си имате аванс. Не взимай 3-4 огромни ще са. Simple Smile

И аз съм на това мнение.

# 719
момичета кажете ми нещо за номерата на дамските обувки на некст, интересува ме дали си отговарят номерата защото нося голям номер обувки и искам да пробвам дали ще ми стават  newsm78 благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт