Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 16

• 45 449
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Момичета Simple Smile, може ли да ми препоръчате някое хубаво спортно-пухено яке за зимата за мен. Аз нищо не мога да намеря Crazy.

# 721
  • Ямбол
Благодаря ви Ехмея и sparkk    bouquet

# 722
от кои дати получавате порьчки от римини?

# 723
  • Варна
Началото на август.

# 724
Момичета, имам следния проблем. Харесах легло за дреб от ebay, което искам да пратят на Емпреса в UK след плащането. PayPal-ския ми адрес е с БГ адрес и не ми позволява промяна на държавата. Продавачът не приема плащане по банка или с кредитна карта. Как се процедира в подобни ситуации?

Предварително благодаря   bouquet

# 725
момичета кажете ми нещо за номерата на дамските обувки на некст, интересува ме дали си отговарят номерата защото нося голям номер обувки и искам да пробвам дали ще ми стават  newsm78 благодаря ви
Аз си поръчах едни сандали.Нося 40-ти номер и ми станаха идеално.Дано всичките им обувки си отговарят на номера.

# 726
Момичета, имам следния проблем. Харесах легло за дреб от ebay, което искам да пратят на Емпреса в UK след плащането. PayPal-ския ми адрес е с БГ адрес и не ми позволява промяна на държавата. Продавачът не приема плащане по банка или с кредитна карта. Как се процедира в подобни ситуации?

Предварително благодаря   bouquet

Та аз не разбрах какво точно те притеснява????
Ако е това че 1 ти е регистрационния адрес а друг за доставка....като тръгнеш да плащаш ти излиза опция от падащо меню...Change adrresses  или нещо подобно и там даваш адреса на Е...но трябва да го инаш добавян в адресната книга.
Ако не вече в пей пал акаунта имаш опция "Съобщение до селара" и там пишеш адреса. Peace

# 727
Влизам, за да ви почерпя макар и вируално за първия рожден ден на дъщеря ми!

Много съм щастлива, че я има:

И само да вметна, че ако поръчвате по-тежки предмети е по-добре да използвате други превозвачи, а не емпреса.

Нормалната цена при конкурентите им е 1 лира на килограм. При по-обемни предмети може да се договорите и за по-малко. За някаква твърда сума.

# 728
mmagyca, благодаря!

Знам, че мога да си сменям ареса, когато пазарувам от различни сайтове и това не ми прецаква плащането с кредитната карта и получаването на стоката. Но с PayPal е по-особено.

Ще пробвам  Peace

# 729
Stryper, да ви е живо и здраво детенцето, много да ви радва и да ви слушка  Wink

Относно транспортирането на по-тежки товари, кои фирми в UK са проверено лояни и коректни за доставки до BG?

# 730
Stryper , да ти е жива и здрава принцесата!
Lipstik, ти май си на финалната права, леко раждане!

За обувките на Некст се каня да споделя...аз купих само 1 чифт сандали за дъщеря ми и съм ужасно много разочарована. Освен че леко не си отговаряха на размера се скъсаха за 2 седмици, ама буквално. Освен това след тези 2 седмици изглеждаха сякаш са носени от 3 поколения. Shocked
За себе си знам, че повече няма да взема техни обувки.
На малкия разбойник взех обувки на Кларк за 15 лири, няма да коментирам нито качеството, нито цената. Wink

# 731
Stryper,   bouquet

Ехмея, аз също съм адски недоволна от 3те чифта сандали, които малката има от Некст. Wink

# 732
Аз взех 2 модела от сандалите и съм 50:50 доволна... hahaha

Stryper
 Щастливо детство на куклата и от мен!

# 733
Stryper ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА!  bouquet

Ехмея Благодаря! Добре,че сподели за детските сандали,че тъкмо се чудех дали да не поръчам обувки на малката от там,но ще пропусна.

# 734
За сандали аз най-обичам Timberland. Имаме и на Next - не са лоши, но предпочитам другата марка.

Чакам chocha да стартира с фирма за превози от Англия до България. Стискам им палци всичко да е наред.

Това са другите 2-ма превозвачи, които са проверени. Явно пътуват много и е по-добре да се разберете на английските им телефони.
Аз пращам нещата си при Тодор, защото пътува до София. Може да се разчита. Ако си от Пловдив, ще е по-удобен Евгени. Тъй като пътува през 7-10 дена.

Евгени Меров emerov@yahoo.com
Телефони в Англия: 0044208 368 7992 / 004478 3235 6000
60 friern barnet lane London N113NA
Склад в Пловдив yл.Павел Калпакчиев N 47
Teл.+359 877 644 624

Тодор Дончев  tdtodordonchev@googlemail.com 00447515454541 0885679493

Втория е в Пазарджик. И двамата приемат пратки от ибей, но при Евгени имаше миним от 15 лири за 1 курс. Пътува през 7 до 10 дена (казва, че е всяка неделя).
А Тодор пътува по-рядко - в момента е през 2-3 седмици.
Цената и на двамата е 1 лира.

Забравих да напиша, че не успях да поръчам от Марк и Спенсър с Виза Електрон. Прие ми поръчката и преди да я изпратят са се опитали да си вземат парите, но не са успяли. Получих имейл. Сега смених картата с кредитна - дано да изпратят поръчката.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 22:19 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт