Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 596
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Cambridge, UK
здравейте   bouquet
някоя бъдеща мама скоро да е ходила да слушат тоновете на бебо?
интересуваме каква е цената?
и да питам още нещо до Вита има ли паркинг?
благодаря!

# 61
За отделен паркинг на болницата- мисля, че няма.
Аз спирам където намеря, но досега не съм се въртяла, като в моя квартал  Crazy
Цената на тоновете са 12 лв. по бележка, но аз съм с платен пакет там, който включва някакво намаление, та може и да са една идея по-скъпи.

# 62
Паркинг няма наистина, много е зле положението със спирането на колите, а й улицата на която е Вита е затворена  в едната посока!
Аз ходих два пъти на запис на тоновете в събота и неделя, не са ми искали пари, аз бях пациентка на д-р Богословова, която само изражда там, но иначе не работи там!

# 63
За запис на тонове не са ми искали пари.Аз бях платила за ЖК там.Правили са ми около 5-6 пъти записи.Незнам за какви пакети става въпрос ,които дават намаления.

# 64
  • София
За запис на тонове не са ми искали пари.Аз бях платила за ЖК там.Правили са ми около 5-6 пъти записи.Незнам за какви пакети става въпрос ,които дават намаления.
Ами именно същият пакет е с намаление, този, за който и ти си платила.  Peace Не помня колко процента е намалението, но имаше разлика от цената да си платиш еднократен преглед и да си платиш пакет ЖК.

# 65
Ника,благодарско. Разбрах,  за какво иде реч Embarassed.То навсякъде е така като ползваш пакети,ама аз докато включа за какво говориш,реших че има и някакви други намаления Simple Smile от които не съм се възползвала.

# 66
А да питам мнения за доктор Хаджийски има ли? Той е близък на моя колежка ама аз все пак да попитам Simple Smile

С теб Маймунски се засичаме по различните теми Grinning
Моя колежка роди преди около година при него и беше доволна-имаше май и някакви  проблеми (не с бебето)
Аз съм на ЖК там при д-р Славкова (няма такъв човек:)))))) и ще раждам там. Записала съм се на отворените врати на 18.09 за да разгледам, въпреки че почти всичките ми познати са раждали там и са ми разказвали какво ли не Grinning

# 67
Хаха здравей пак Simple Smile То аз още се колебая между Славкова и Хаджийски, просто Хаджийски е роднина на моя приятелка и няма да имам проблем със записването, ама незнам де, като си взема картона с изследванията и ще го реша Simple Smile

# 68
  • Cambridge, UK
lulu77, ние последния път като ходихме на ЖК при Славкова я помолихме да ни разходи, за да видим условията в родилното и тя ни качи и ни показа всичко - стаята, родилното, бебенцата, къде се прави тоалета и т.н.

# 69
lulu77, ние последния път като ходихме на ЖК при Славкова я помолихме да ни разходи, за да видим условията в родилното и тя ни качи и ни показа всичко - стаята, родилното, бебенцата, къде се прави тоалета и т.н.

Славкова ми предложи още преди месец и нещо, но не искам да я занимавам-при нея не се чака с часове (или поне на мен не ми се е налагало), но не искам да и отнемам от времето за прегледи. Ще отида в петък, после е и часът ми при нея, така че ако имам въпроси тя ще ми отговори.
 Grinning

# 70
Здравейте,

Искам да попитам нещо друго - с какво обличат бебето по време на престоя в болницата? Трябва ли да има някакви дрешки и одеалце освен комплекта за изписване?
Аз ходих, когато имаше ден на отворените врати, но не се отвори тема за това, а и аз не се сетих да питам.

Благодаря!

# 71
  • София
Обличат ги и ги завиват с техни дрешки и одеалца. Не е нужно да носиш комплекта за изписване при постъпването, после някой може да ти го донесе.

# 72
tyler, не ти трябва нищо за бебето, докато е в болницата, както и почти нищо за теб, освен тоалетни принадлежности и твоите си неща от първа необходимост. Имам предвид, че нощници, хавлии,тоалетни хартии и прочие неща, които трябва да си носиш в държавните болници, във Вита си ги осигуряват.

maymunski , за д-р Хаджийски мога да кажа само хубави неща. Аз раждах във Вита преди 20 дни, при друг лекар, който не е от болницата, само води раждания там чат-пат. Хаджийски, когото не познавах дотогава, дойде да ме види преди операцията, да ме успокои, след това ме наглеждаше всеки ден. На финала ми даде мобилния си телефон, за всеки случай, ако нещо се наложи. Преди 2 дни получих криза - болки и прочие, чудех се към коя болница да тичам, защото не се знаеше какво е. На финала реших да му звънна на него, той веднага ме извика в болницата, прегледа ме подробно, въобще се погрижи нещата да са ОК. Пак казвам, нито ме знае коя съм, нито каква съм. Много разбран и точен човек!

# 73
Благодаря за отговорите на Vrabezza и на Ника Simple Smile

# 74
На мен също ми предстои раждане във Вита. Искам да попитам какво се взима за персонала за изписването?
Знам, че те осигурявали торта и разни други неща, но незнам аз какво да нося  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт