Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 581
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • София, жк. Борово
Момичета, кои от вас ще ходят на отворените врати във Вита другия петък (28-ми)? Би било забавно да се запознаем... 55

# 31
Момичета, кои от вас ще ходят на отворените врати във Вита другия петък (28-ми)? Би било забавно да се запознаем... 55

От колко часа е?
Аз се чудя дали не ми е рано, утре влизам в 20-та седмица newsm78

# 32

Ние с мъжо ще ходим. От цялата болница само родилното не съм виждала.
Ще се радвам да се запознаем. С теб май се "срещаме" и в отчетните   Wink

# 33
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
аз ако успея да приключа с издаването на болничния лист в ДКЦ-то ще дойда също със съпруга ми.

Katinche, май беше от 2 следобед - не съм сигурна, моля за потвърждение Simple Smile

# 34
  • София, жк. Борово
Да, от 14 ч., във фоайето. Peace

# 35
  • София
Катинче, така и така се следиш там - ако кажеш на лекарката си, няма ли да извика някоя акушерка и да те разведе из новото отделение? И аз бях ходила на отворените им врати, като казах на лекаря си, само дето не ми се скара, че не съм му се обадила, да ме разведял той  Laughing

# 36
Била съм при Славкова и не съм доволна - макар и един път, но направи гаф. Но Кълвачева е страхотна- рядко се срещат такива лекари и сигурно има защо да се чака толкова, а при другите винаги да има свободни часове  Wink .А относно пререждането- въпрос на преценка на лекаря е- ако е само за получаване на резултати при второто идване минаваш така, защото е само набързо за 2-3 мин., за да се коментират резултатите  Simple Smile . Има много хора при нея и и прави чест, че работи така здраво и не отказва да записва още хора, аз не бих могла да издържам на такова темпо всеки ден.

# 37
Катинче, така и така се следиш там - ако кажеш на лекарката си, няма ли да извика някоя акушерка и да те разведе из новото отделение? И аз бях ходила на отворените им врати, като казах на лекаря си, само дето не ми се скара, че не съм му се обадила, да ме разведял той  Laughing

Мда...не исках да се натрапвам, а имам и доста въпроси, въпреки че вече съм раждала там Simple Smile

# 38
Била съм при Славкова и не съм доволна - макар и един път, но направи гаф. Но Кълвачева е страхотна- рядко се срещат такива лекари и сигурно има защо да се чака толкова, а при другите винаги да има свободни часове  Wink .А относно пререждането- въпрос на преценка на лекаря е- ако е само за получаване на резултати при второто идване минаваш така, защото е само набързо за 2-3 мин., за да се коментират резултатите  Simple Smile . Има много хора при нея и и прави чест, че работи така здраво и не отказва да записва още хора, аз не бих могла да издържам на такова темпо всеки ден.

Напълно съм съгласна! Peace

# 39
  • София
Запис да следя. Не съм решила окончателно къде ще раждам.
Допълвам се - сина ми роден там през 2006 и всичко мина чудесно.

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 22:54 от Ника

# 40
Здравейте мили мами Simple Smile Прочетох много внимателно цялата тема и добрите ви печатления от Вита.
Бих искала да ви помоля за мнение за Д-р Славкова. Ходя при нея на ЖК, но не намерих много коментари за нея.Ще бъда благодарна ако някоя от вас изкаже впечатления.

Здравей,
Цялата ми бременност я проследи д-р Славкова и тя ви направи операцията. родих със секцио, при това непланирано, защото ми изтекоха водите 10 дни преди термина, тъй като малкия до последния момент не се обърна и беше седалищно разположен. Случайно попаднах при нея, но определено мога да кажа, че съм голяма късметлийка, че точно тя ми се падна. Не съм виждала по внимателен и загрижен човек от нея, да не говорим, че през цялото време ми обясняваше всичко много изчерпателно. Аз наистина не съм имала никакви проблеми, но успокоението че си достатъчно информиран според мен е много важно. Другото което също за мен имаше голямо значение е нейната лъчезарност и положително отношение като цяло, което допълнително ме зареждаше, а определено вярвам, че това също влияе на бебчо.

Да не пропусна кажа, че родих на 7 януари,

# 41
Продължавам за Славкова, защото ми заби компютъра.

Допълнително съм я препоръчвала на приятелки като гинеколог, които също споделят моето мнение, че са много доволни от нея.

Бих искала да споделя също, че независимо от многото си пациенти, по време на престоя ми в болницата всеки ден идваше да ме прегледа дори в 8 9 часа вечерта като аз не съм имала нито усложнения нито оплаквания.

# 42
здравеите.мами.записвам се да следя темата.Кажете нещо за д-р Богословова

# 43
maminka0418 , аз раждах при нея във Вита!Страшно съм доволна, много добър избор ще направиш ако се спреш на нея!
Родих на 23-ти април, до последно уж трябваше да съм нормално раждане, но в последствие се оказа, че ще е по-добре секцио!Бебето не слизаше по-надолу, имах неспокойни записи на тоновете и много ми играеше кръвното!В последните дни се реши, че ще раждам на 24-ти, но така стана, че Богословова ме прати да ме приемат във Вита на 23-ти, заради по-горе описаните причини, нямаше свободни часове за секцио на 23-ти, но въпреки това се наложи да раждам почти по спешност!Никакъв проблем!Веднага тя си свика екип, всички бяха на линия в 21.00 часа вечерта!Нямаше мрън-мрън или някакво недоволство!Всички бяха много учтиви, спокойни, внимателни!Богословова ми следеше бременността от 4-я месец, първо в Шейново, после в частния й кабинет!Много съм доволна от нея!Бях много спокойна и й имах пълно доверие!Много съм им благоадрна за всички грижи и внимание!И най-важното- за мен е най-добрия специалист в тази област!Познавам още няколко жени, раждали при нея и мнението им е същото!Свекърва ми е родила по-малката си дъщеря също при нея, сега тя е на 18 години, пак родена секцио, и още тогава Богословова си е била истински лекар на място!Иначе Богословова е голям противник на секциото и го прави само ако наистина има причина затова!Аз нямах никакви проблеми с раната, възстанових се много бързо!Тя идваше да ме вижда няколко пъти в болницата, а когато нямаше възможност пращаше д-р Илиева от Вита, която е нейна ученичка!Живот и здраве второто бебе - пак при нея, но този път и на ЖК ще се запиша при нея!Успех и леко раждане!
Извинете за дългия пост!

# 44
  • на последния етаж
Аз искам да ви попитам каква е практиката във Вита - бебета да са отделно или при майките си? И дали ако помоля да не дохранват бебето с АМ или да му дават вода наистина ще е така...?

Общи условия

Активация на акаунт