МАЙче гука и нарежда и в играчките се вглежда. Тема №12

• 12 221
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Galia1982 за активна гимнастика мога да ти препоръчам две едната е тази която ползвам сега с бебето http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2709 , другата която ползвах с каката е тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 4/products_id/838 . Тази на Чико според мен е по интересна за бебета.
За кърменето аз не броя по колко пъти,но мисля,че е повече от 7 пъти,че все ми се струва,че е гладен и жаден и постоянно предлагам.

# 166
Тази на Чико и ние я имаме. Но още само й слуша мелодийките и се впечатлява от лампичките Laughing

# 167
Благодаря ви много Май-чета много гуш  Hug и целувки   bouquet на всички които ми отговориха и ме насочиха.

Специални целувки за Оля  за помощта за инфакола ти си изброила всички аптеки в София бе мила благодаря ти   love001

Just_Vania благодаря ти за акт. гимнастика (и за разясненията за събирането на кърма  Hug) и аз се бях насочила към Фишер Прайс и Чико, но сега вече благодарение на теб знам че ще е Чико  Peace А ти защо не ползваш пак Чико-то, след като мислиш че е по-забавна?

Росита навих татито ни за шезлонг като твоя и даже сега съм го експедирала на покупки до пигис хаус, но уви преди малко ми звънна да ми каже че го нямат там този точно  Sad така че ще го поръчвам от сайта на симонови  Peace дано да стане поръчката че имам горчив опит с поръчване на неща от бг сайтове (клетката за пренасяне на котето ни поръчах от един бг сайт и не стига че ми донесоха вместо бордо син цвят, ами ми взеха и двойно повече пари за доставката  #2gunfire) Еви е много сладка в шезлонга, нацелувай я сладурката  smile3504 от мен.

А да ви се похваля вчера лелята на Теди (мойта сестричка) му идва на гости и му донесе енда много сладка дрънкалка за количката с едни топченца и плюшени меченца и днес сутринта мъника толкова я хареса като ги подхвана мечетата да ги удря за краката и хваща за муцунките те се въртят и топчетата дрънкат ли дрънкат едно приспивно такова  smile3507 че се отнесе още преди да сме излезли даже  newsm44

Е, хайде да ходя да гладя 1ironing че Пухчо тъкмо заспинка Sleeping , а и пране имам да простирам  hang

# 168
Здравейте момичета!
Да ви питам нещо, че съм се притеснила дали е нормално: от няколко дни белегът от ваксината на рамото на Михаил (тази, която слагат в родилното още, мисля, че е против туберкулоза) започна да се подува и днес вече е доста подут и вътре като че ли има течност (като гной). Нормално ли е това, знаете ли? Все пак са минали вече почти 3 месеца, не е ли малко късно за реакция към ваксината?

# 169
  • Велико Търново
Здравейте момичета!
Да ви питам нещо, че съм се притеснила дали е нормално: от няколко дни белегът от ваксината на рамото на Михаил (тази, която слагат в родилното още, мисля, че е против туберкулоза) започна да се подува и днес вече е доста подут и вътре като че ли има течност (като гной). Нормално ли е това, знаете ли? Все пак са минали вече почти 3 месеца, не е ли малко късно за реакция към ваксината?

Нормално е.Това означава,че организъма е реагирал PeaceНормално е и да изтече гной дори на няколко пъти.Това го знам от неонатоложката ми и от свекърва ми/педиатър/.

Да ви се похваля имам си християнче Мина.Кръстница и стана моята приятелка от Лондон и всичко мина по план и съм супер доволна Grinning

# 170
siska79 честито християнче! Чакаме снимки  Wink
Galia1982 тази на Чико реших,че ми заема излишно място и я продадох в продавалника и след няколко месеца забременях.... Simple Smile

# 171
  • гр.Стара Загора
Сиси честита кръщенка  bishopДа са ти живи и здрави двете кукли искам снимчици че много хубави ги раждаш  Hug
Mushinka нормално е и на Евелин и беше така преди 2 седмици и я водих при педито и той ми каза това което е писала Сиси  Peace
Гале радвам се че съм ти била от полза от сайта го поръчах доставиха ми го след 2 или 3 дни.Но за спането в него не мога да ти гарантирам че ще е повече от 2 или 3 часа всяко бебенце е различно и тези неща им действат по различен начин  newsm78
Евелин отначало само си стоеше там и се радваше на играчките но като й се приспиваше почваше да мрънка и я местих в кошарата ,но после си свикна и сега си спи там доста  PeaceДа те предупредя че мелодията е само една и я издава кученцето което виси!Но вибрацията е много нежна и унасяща.Аз го взех не само заради шезлонга но защото става и на столче и люлка.Мисля после там да я храня,въпреки че имам и стол за хранене,но ми се струва че на това ще ми е по-удобно но ще видим има време.
Хайде унесох се изчезваме с татито в мола на шопинг  smile3534

# 172
Честито християнче Сиска   bouquet Я дай малко подробности как се организира подобно мероприатие, че и идея си нямам как се прави в днешни дни  Laughing

Отказах се от сайта на симонови.бг да поръчвам преди да попитам някоя мама поръчвала ли е от там. Боя се да не ми дойде шезлонга на парченца  #Crazy Пък и в София не може да го няма в някой голям детски магазин... въпросът е кой  Thinking някакви идеи да не карам мъжа ми да ги обикаля всичките  Mr. Green

# 173
Сиска, честито кръщение.   bouquet Как се държа момата Grinning И аз като Галчето искам подробности, че ние планираме кръщене септември след морето Simple Smile Галка 82, относно шезлонга  - виждала съм го в магазин Комсед зад Билла на България, в Хиполенд и в бейбимол в магазин Арон Люлин. Дани го намерите и бебо да му се радва Grinning Ние окончателно сме на 5 кратно хранене, но поне дозата е около 150-160 и се надявам да и стига. Лека вечер от нас и много поспаливи бебета Heart Eyes

# 174
Сиска, Росита Hug
Благодаря ви за бързите отговори. Значи всичко е наред Grinning

# 175
Здравейте момичета!

Нормално е.Това означава,че организъма е реагирал PeaceНормално е и да изтече гной дори на няколко пъти.Това го знам от неонатоложката ми и от свекърва ми/педиатър/.

Да ви се похваля имам си християнче Мина.Кръстница и стана моята приятелка от Лондон и всичко мина по план и съм супер доволна Grinning
4естито Сиска,да сте живи и здрави Hug
Ами на нас нищо пък не ни стана...това зна4и ли,4е не е реагирал на ваксината?
И ако е така,какво следва оттук натам newsm78
Сиска,питам,защото на 19.08 сме на консултация и ми се иска да съм запозната пове4е по този въпрос,4е нашата лекарка не ми вдъхва много доверие и все гледа някак да замаже ....неможем да се разберем с нея...
Ако нямаш нищо против да те ползвам Rolling Eyes Нали си със свеки педиатър...  Grinning

Аз пък да се опла4а,от няколко дена Крис отказва да яде.Изяжда по около 60/70мл. ,при интервал от едното до другото ядене на 3/4 часа...Нормално ли е това....в на4алото си мислех,4е е от топлото,но в нас не е,когато навън е жега сме на климатик...
Запо4нах да се притеснявам ве4е...

# 176
  • гр.Стара Загора
maeva0959 на моята комшийка детенцето е на 9 месеца но БЦЖ не се е получило и педиатъра й каза че като стане на 1 годинка ще му направят манту т.е. с игла на ръчичката 3 драскотинки и ако не се получило пак ще го боцнат в раменцето!
Но не се притеснявай няма нищо страшно и за всеки случай се консултирай с лекар Hug
kazablanka_v  къде се загубихте със Жанетка липсвате ни  Hug Hug Hug да я нацелуваш по дупето от леля й Роси  hahaha Joy hahaha

# 177
  • София/Варна
Сиска, да ти е живо и здраво християнчето и с Бога напред!

Утре ще има ли среща в Южния? Аз мисля да ида там около 9ч и да храним патетата и гълъбите.

# 178
Аз пък да се опла4а,от няколко дена Крис отказва да яде.Изяжда по около 60/70мл. ,при интервал от едното до другото ядене на 3/4 часа...Нормално ли е това....в на4алото си мислех,4е е от топлото,но в нас не е,когато навън е жега сме на климатик...
Запо4нах да се притеснявам ве4е...
Да, ние от петък сме така. Аз реших че е заради новите опаковки  на АМ- на фризовом и фризолак сме. Защото уж опаковките нови, съдържанието същото, а млякото различно-и на цвят и на мирис, вероятно и на вкус. Педито препоръча Аптамил, но историята продължава. newsm78

# 179
  • София
Отказах се от сайта на симонови.бг да поръчвам преди да попитам някоя мама поръчвала ли е от там. Боя се да не ми дойде шезлонга на парченца  #Crazy Пък и в София не може да го няма в някой голям детски магазин... въпросът е кой  Thinking някакви идеи да не карам мъжа ми да ги обикаля всичките  Mr. Green
Галя, ние си купихме същия шезлонг от Хиполенда в Скай Сити, върши страхотна работа, наистина!

Vaiza, още не сме, но утре ще звънна на хомеопата да го питам дали мога да започна да давам лекарството - то се казва стафилококциум 15то разреждане, защото напоследък Яна много сумти с носле, особено нощно време много се мъчи милата. На нас още не са ни били Пентаксима и бих искала да се оправи нослето преди ваксината, макар нашата педиатърка да казва, че нямало проблем и ме "успокои", че ще си носи стафилокока и ще сумти с носа до 1 годинка!? Тя отрича лечението му, защото твърди, че почти всички хора са носители на този вирус и че ще го пипне отново след излекуването му...

Общи условия

Активация на акаунт