За кърменето аз не броя по колко пъти,но мисля,че е повече от 7 пъти,че все ми се струва,че е гладен и жаден и постоянно предлагам.
и целувки
на всички които ми отговориха и ме насочиха. 
) и аз се бях насочила към Фишер Прайс и Чико, но сега вече благодарение на теб знам че ще е Чико
А ти защо не ползваш пак Чико-то, след като мислиш че е по-забавна?
така че ще го поръчвам от сайта на симонови
дано да стане поръчката че имам горчив опит с поръчване на неща от бг сайтове (клетката за пренасяне на котето ни поръчах от един бг сайт и не стига че ми донесоха вместо бордо син цвят, ами ми взеха и двойно повече пари за доставката
) Еви е много сладка в шезлонга, нацелувай я сладурката
от мен.
че се отнесе още преди да сме излезли даже 
че Пухчо тъкмо заспинка
, а и пране имам да простирам
Нормално е и да изтече гной дори на няколко пъти.Това го знам от неонатоложката ми и от свекърва ми/педиатър/.
Да са ти живи и здрави двете кукли искам снимчици че много хубави ги раждаш 

Да те предупредя че мелодията е само една и я издава кученцето което виси!Но вибрацията е много нежна и унасяща.Аз го взех не само заради шезлонга но защото става и на столче и люлка.Мисля после там да я храня,въпреки че имам и стол за хранене,но ми се струва че на това ще ми е по-удобно но ще видим има време.
Я дай малко подробности как се организира подобно мероприатие, че и идея си нямам как се прави в днешни дни
Пък и в София не може да го няма в някой голям детски магазин... въпросът е кой
някакви идеи да не карам мъжа ми да ги обикаля всичките
Как се държа момата
И аз като Галчето искам подробности, че ние планираме кръщене септември след морето
Галка 82, относно шезлонга - виждала съм го в магазин Комсед зад Билла на България, в Хиполенд и в бейбимол в магазин Арон Люлин. Дани го намерите и бебо да му се радва
Ние окончателно сме на 5 кратно хранене, но поне дозата е около 150-160 и се надявам да и стига. Лека вечер от нас и много поспаливи бебета
Нормално е и да изтече гной дори на няколко пъти.Това го знам от неонатоложката ми и от свекърва ми/педиатър/.

да я нацелуваш по дупето от леля й Роси
Пък и в София не може да го няма в някой голям детски магазин... въпросът е кой
някакви идеи да не карам мъжа ми да ги обикаля всичките Препоръчани теми