Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (9)

• 12 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро и от мен! То станало обяд, ама аз сега се излюпвам, веднага си направих едно огромно кафе и сядам при вас да го пия.  Само аз ли нямам проблем със съня? На мен все ми се спи, откакто се помня. Laughing

Кристич, и аз не знам какво да ти кажа, може би доктора знае по-добре от нас. След като веднъж си имала отлепване може би попадаш в рискова група, а той е длъжен да се опита да запази бебето живо и здраво, нали това му е работата. Аз бих го послушала, но все пак крайното решение си е твое.

# 181
  • София
Момичета,нещо нашата темичка изостава с мат'рияла !  Mr. Green
Една мама вече предложи,но така си и остана само с предложението за албум,където да споделяме снимки.Какво ще кажете?Предлагам ако има желаещи да е в снимка.бг ?  Wink

# 182
  • София
Аз съм ЗА албумче. Предлагам обаче паролата и потребителското име да се разменят само на лични, защото имаше случаи с други отчетни теми, където външни потребители правеха разни гадости със снимките.

# 183
  • Варна
Привет момичета,

Аз се завърнах сутринта от почивката, много хубаво изкарахме, но свърши мързелуването.
Не съм ви чела но като видях колко сте писали ми стана лошо, после като остане време ще ви чета.

# 184
Аз също съм ЗА албумчето. Ще бъде готино да си споделяме снимки  Wink

# 185
Здравейте момичета , днес денят ми не тръгна много добре. Сутринта звъннах на майка ми да и кажа , че ще и гостуваме както обикновено, но тя ме посрещна с неприятна новина, баба ми си е счупила крака  Sad.
За жалост е на много лошо място, тазобедрената става, а тя е на 97 и едва ли ще издържи операцията.... Цял преди обяд изкарахме в спешното, много ми е мъчно....

Аз също съм ЗА албумчето, нямам претенции къде ще бъде. Вече мога да дам снимки преди и сега  Mr. Green, разликата е очевадна !

# 186
Стар дано баба ти се оправи,въпреки че на техните години е много трудно.Знам как е защото дядо ми беше със счупен таз.
И аз съм За албумче!

# 187
  • София
Стар, дано баба ти се оправи! Имаме такъв случай в нашата градинка - бабата е на 94, два пъти пада по стълбите, единият път си чупи ръката, вторият път си "отлепва" ребрата. Не знам има ли такова нещо като отлепени ребра, тя така ми го обяснява. Както и да е, ръката и е съвсем наред вече, ребрата я били наболявали.
Това не и пречи да ходи с едни съвсем модерни свежарски обувки и всеки следобяд да идва на кафето и да си пие по едно 3в1.

# 188
Албумчето е готово.
Потребителско име:fevruari2010
Парола:на ЛС

Можете да качвате снимчици Hug

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 16:02 от Харем стил

# 189
  • Бургас
Мимита разбира се,че ще ти ги напиша,само 4е незнам колко ще ти бъде полезно написаното,защото единият лист от изследването остана в лабораторията за БХС.
...

Благодаря ти, ориентирах се общо взето!   bouquet

Имам и някакви BPD и ТТD. BPD било диаметърът на главичката, а TTD мисля, че е трансторакален диаметър, което било напречен гръден диаметър.
Ето и още съкращения, които открих:
CRL (crown-rump length) - това е дължината на бебето от върха на главата до опашката.

BPD (biparietal diameter) - диаметър на главичката на бебето

TAD (transverse abdominal diameter) - диаметър на нивото на коремчето

FL ( femur length) - дължина на бедрото

AC (abdominal circumference) - обиколка на корема

Харемче, благодаря за албумчето!   bouquet И аз ще се постарая скоро да кача снимчици. Но, и аз съм на мнение паролата да се раздава на лични.

# 190
Качих една снимка, от преди около месец и половина е ! Сега зареждам апарата да снимам шкембето  Crazy, ехографски нямам на компютъра.

# 191
  • София
хаха,аз влезнах вече в албумчето! Нацелих паролата. Mr. Green Харемче,благодаря за бързия отговор ! Simple Smile

Качих ехо снимки !!! Айде давайте,че искам и аз гледам бебоци ! Simple Smile

# 192
И аз качих една снимка  Embarassed Малко по-стара е, но нямам нови, на които да съм сама. Тази е от септември м.г.

# 193
  • София
и аз качих скорошни снимки Simple Smile Чудя се за ехо графските, че не се виждат много добре Confused

# 194
  • Плевен
Здравейте. Сега се връщам от Асеновград, купих си всичко. Роклята ми е страхотна и не ми личи корема. Искам да се оплача, че съм пъпчасала бая. И преди си имах мазна и проблемна кожа, но сега са едни дребнички, като обрив, ужасни са просто. Вие имате ли подобни оплаквания? Казаха ми, че ако имам пъпки, значи е момиче заради увеличените женски хормони..., а на мен ми се иска момче, но...да ми е живо и здраво каквото и да е... Чували ли сте такива неща?

Общи условия

Активация на акаунт