Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (9)

• 12 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Merijaan аз имам същия проблем. малки пъпчици навсякъде като обрив. Особено по врата Confused

# 196
Merijaan, не мисля, че пъпките имат връзка с пола. При предната бременност имах страхотна кожа , нокти и коса. Приятелка с проблемна кожа, беше в много лошо състояния, пъпка до пъпка  Confused, роди момче. След раждането обаче кожата и така се изчисти, и петънце не остана, казва , че от дете не е била с толкова равен тен и чисто лице !

puhtar , Ника , благодаря ви, много ми се исска да вярвам, че ще се оправи бабето  Praynig. Тя е такава константа в живота ми, от няколко години си представям отпразнуването на 100ния и рожден ден  Heart Eyes! Дано !

# 197
Браво Мимита, разгадахме тайните им символи smile3501
Може ли някой да ми прати паролата за албумчето:)))

# 198
  • Плевен
star, не искам да те притеснявам, но дядо ми си пукна тазовата кост, уж не беше сериозно, но трябваше да почива, от тогава се олежа, боли го непрекъснато и сега ходи с бастун, а беше доста подвижен дядка. Сега се смали, прегърби се и изобщо не е същия, въпреки че минаха доста години от инцидента. Искаха да го оперират, но после се отказаха, не си спомням защо.Искрено се надявам баба ти да се оправи, но...годините не са й малко. Постарайте се да не се депресира, уплаши и предаде.

# 199
  • София
И аз имам проблемна кожа, когато бременеех със сина ми бях като дете - така се изчисти, че и на мен не ми се вярваше. Сега първите седмици беше станала пак ужасна, откакто пия Дуфастона има видимо подобрение.

Мери, радвам се, че си си накупила всичко, ще бъдеш страхона булка!

# 200
И аз имам по-тъмни петна по лицето. Мисля, че е нормално. Казват, че ако имаш петна, ще е момче. Снаха ми имаше петна и имат момченце. Аз си вярвам, не само заради петната де, че ще е момък. Дано да не греша  newsm03

# 201
Извинявам се,може ли и на мен някой да ми прати паролата за албумчето newsm 78....благодаря предварително Grinning

# 202
  • София
Добро утро, мацки!
Аз ли тази сутрин съм дежурна в темата?  Laughing
Снощи бяхме на пицария и явно нещо храната не беше наред, защото всички вкъщи сме с разстройство.  Mr. Green А беше вкусно, м*ма му стара. Mr. Green

# 203
Добро утро !

Ника, да бях дошла с вас, имам нужда от пречистване  Crazy!

Отивам да си направя кафе, второто за този месец  Laughing!

# 204
Добро утро и от мен!Няколко дни нямаше Sick ама тази сутрин пак...
Стар и аз като теб си направих кафенце пък ще видим Grinning
Може ли и аз да помоля за паролата?

# 205
Добро утро, момичета!
puhar, нямаш място в кутията и не можах да ти изпратя паролата  Wink.
Ника ние снощи ходихме да гледаме Ice Age 3 и хапнахме на KFC и тази сутрин съм с болки в стомаха  Close Хем хапнах само салата  Sad
И аз отивам да си направя кафенце

# 206
  • София
Аз я пратих на Пух паролата.
Ами да ви кажа, явно в тази криза съвсем са оредяли клиентите навсякъде и продуктите залежават. Още като отидохме ни се видя странно в събота вечер да има запълнени само 2-3 маси, но и през ум не ни мина, че може да ядем нещо старо.
За мен и мъжа ми не ме е яд, но за детето ми стана много мъчно, защото от доста време вече е без памперс, а през нощта не е успял да се удържи.

# 207
  Добро утро и от мен! и привет на новите мами Hug

Позагубих се тези дни,но имахме много неприятно събитие-погребахме любимата ми баба  Cry вчера, такава мъка ми е сега...
Star силно се надявам с твоята баба всичко да се оправи

Момичета къде да търся албумчето  newsm78 и паролата може ли някой да ми я прати,благодаря ви предварително
 Айде връщам се да ви изчета подробно,че само по диагонала минах

# 208
  • София
Добро утро и от мен. Flutter

Аз днес поспах до към 9 ч. ,но май спането до към 12-13 ч. е завинаги изгубено... Mr. Green Ноо,явно тялото ми ме подготвя да свикна с  понататъшното недоспиване. Whistling

Да се оплача и аз,че и ние вчера ядохме КФС( крънч с пържени картофки  Blush ) и ме заболя и мен като Радост корема.Но може да е просто от пърженото. newsm78

Гледам,че само 3-4 мами сме си пуснали снимки в албума ! Дано повече се престрашат днес,че да се опознаем. Simple Smile

# 209
И аз си мисля, че може да е от пърженото или мазнината да не е била сменяна, защото си откраднах 3 пикантни крилца от на мъжото  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт