Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (9)

• 12 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Силвъри, съболезнования за баба ти!  Hug

# 211
  • София
Напълно е възможно,аз гледам да избягвам пържени храни,но като ми се прияде точно това ... Blush

# 212
И аз искам да се включа в албумчето,нооо нямам паролата.... Sad дали някои ще ми я прати?

# 213
Силвъри,много съжелявам за баба ти!
Аз пак да помоля за паролата,че не съм я получила,поистрих съобщенията.

# 214
  • София
Здравейте Simple Smile
За KFC говорите. Аз вчера хапнах в McDonald's Rolling Eyes....не бих яла KFC защото сам имала проблеми със стомаха след това.
silvery съболезнования за баба ти. Като сме почнали за бабите, на моята и поставиха диагноза рак на кожата онзи ден Cry. Тя много силен характер, преживявала го е вече и хич не и пука. Отиде да си оправя някакви неща на село и октомври идва в София да се лекува. Вместо нея да я успокояват и да и вдъхват надежда мен трябваше да ме успокояват Sad. Всичко ще бъде наред
Хайде качвайте снимки да гледаме  jumpuu

# 215
Аз се опитах да кача но нещо не ми се получи! Confused

# 216
  • София
Да,и аз чакам снимки,но нещо никой не качва... Crossing Arms

Момичета,гледам януарките вече обсъждат колички,кошчета...Аз нямам никаква идея как и по какви критерии да си избера! ooooh!
Гледам колички и написаните екстри ,но не знам кое е важно.Освен това има комбинирани,с летен кош,със зимен кош,с не знам какво си.На нас ще ни трябва ли зимен кош или тези,които имат легнало положение стават(и чувалче май трябва)? И тези за кола? Онзи ден в Джъмбо гледах,но нищо не ми хареса,а и ми се видяха огромни и твърди.Честно казано искам да купя оптималното,а не столче за новородено примерно и после като умалее друго...С количката също.Споделете мнение,че нямам никакъв опит. Blush

# 217
Аз вече качих мои снимки,но по-късно ще кача и на бебо че сега отивам на погача на едно сладко момченце,ще съм му ористница Heart Eyes....а що се отнася до количките,аз ще си поръчам от чужбина защото са 3 пъти по-евтини същите модели,от тези в БГ. чао от мен за сега....  Grinning

# 218
Момичета, аз щях да ви предложа да си направим албумче, в което да качаваме и общите ни снимки с бъдещите татковци  txtloves

# 219
  • Burgas
Аз вече качих мои снимки,но по-късно ще кача и на бебо че сега отивам на погача на едно сладко момченце,ще съм му ористница Heart Eyes....а що се отнася до количките,аз ще си поръчам от чужбина защото са 3 пъти по-евтини същите модели,от тези в БГ. чао от мен за сега....  Grinning
От къде точно мислиш да поръчаш количка,чрез познати ли и къде точно мога да видя цените,че и мен са ме налегнали едни такива мисли.

# 220
Здравейте, момичета! Simple Smile

Да помоля и аз някой да ми прати паролата за албумчето... Ехографски снимки нямам на компа, но ще кача мои и на таткото. Не е лошо да добием визуална представа една за друга. Wink Аз днес съм като парцал и само се излежавам. Довечера съм на концерт на Слави, направо не знам как ще стана от леглото. Vabeni, пробвах капките Pinosol. Имам подобрение, благодаря ти.   bouquet
Silvery, съжалявам за баба ти...  Cry Star, дано при твоята всичко се оправи.  Hug  Аз лично не мога да си представя да загубя моята любима баба, тя ми е най-добрият приятел... Sad
Вчера ходихме да гледаме G-Force 3D в мол-а и се "отбихме" в McDonald's. Simple Smile После минах и през Хиполенд да огледам колички, кошчета, столчета... Само че, честно казано, и аз не знам точно по какви критерии да се ориентирам и само си зяпам. Все си казвам, че има време... Нямам търпение да започне истинското пазаруване.  Sunglasses

# 221
iskam da vi popitam kade se pora4vat koli4k ot 4ujbina?kak stava?naistina v bg sa dosta skapi4ki Confused

# 222
Привет момичета и от мен. Измина още една работна и натоварена седмица, едвам успях да си почина през тези два дни, а утре пак на работа smile3514. Така бързо минава времето, а вие сте толкова бързи и сръчни. Радвам се за всяка от вас с хубавите новини Stuck Out Tongue и съчувствам на онези с лошите Sad. Но такъв е животът.

Също се интересувам от къде мога да си поръчам количка от чужбина и въобще каква количка newsm78?
Между другото, тези два дни спря да ми се гади, и си мисля, дали всичко е ОК или сама си създавам притеснения. А на консултация съм чак на 17ти...

# 223
rumi_m аз също гледах в нета разни колички от чуждестранни сайтове,но никога нищо не съм си поръчвала от чужбина:)
Ако имаш опит,сподели каква е процедурата Wink

# 224
  • Burgas
И на мен преди 2-3дена не ми се гадеше,но вчера и днес съм като парцал,гади ми се,лежи ми се постоянно,нещо взех и да кихам дано не съм настинала.
От чуждестранни сайтове съм поръчвала дрехи и обувки,но колички...трябва да се разровя да видя дали си заслужва.

Общи условия

Активация на акаунт