Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (9)

• 12 748
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, искрени съчувствия за болките на бабите ви - моята любима баба си отиде през март --> а искаше само да види, че имам още едно детенце и новото ми жилище (че от както сме семейство 12 години все сме по квартири).
За сватбите: --> благородно ви завиждам на емоциите. Моята беше през пролетта след "Виденовата зима", бяха 30 човека - само най-близките ни, и .....абе мина "банално" Wink
Да ви разкажа в какъв "филм" се вкарах: бях на Враца, да си видя детето и снощи като ми хрумна, че корема ми е спаднал и не чувствам напрежение в гърдите.....пък и от 10-тина дни не ми се гади.....лелееее....и като реших, че е спряла сърдечната дейност на бебчо.....Как съм спала (по-точно лежала) нощес...не знам. Сутринта с рев кафе и две цигари...После към 12 ми хрумна...(а в 13.20 ми е обратния, за София, влак)  --> такси и нахълтах с рев в АГ отделението на болницата, ами като не мога да се спра да обясня, че искам да ме прегледат...добре, че майка ми беше с мен и обясни за какво става въпрос... (милата - как можах да я подложа на тази истерия, а е с три байпаса).
Е, бебчо си е добре и си подскачаше....., ама аз --> после пак рев...от радост...и така благополучно вече съм в София и утре Майчин дом ме чака за БХС.

# 226
Silvery, приеми моите съболезнования  Flowers Rose !

el_P , много съжалявам, дано се пребори баба ти  Praynig !

Аз знам каква количка ще ползвам, почти 99.9% съм сигурна. Мисля да хвърля все пак едно око , на новите модели излезли на пазара. Ако ще купува от вън, алтернатива е  http://www.ebay.com/ . Друг вариант е чрез близки и познати.
С Рая бутах две колички Quinny -Quinny Freestyle , Speedi SX .
Много съм доволна и от двете, сега ще заложа на втората  Speedi SX .

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 17:39 от star

# 227
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦЕТА! МНООГО НЕЩО СТЕ ИЗПИСАЛИ,НЕ МОГА ДА ВИ ИЗЧЕТА.
Silvery СЪЖАЛЯВАМ ЗА КОНЧИНАТА НА БАБА ТИ,МНОГО Е ЛОШО ДА ЗАГУБИШ БЛИЗЪК ЧОВЕК.
Star ДАНО ТВОЯТА БАБА ОЗДРАВЕЕ БЪРЗО.
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА АЛБУМЧЕТО -ПРАТЕТЕ МИ ПАРОЛАТА И СЕ НАДЯВАМ УТРЕ ДА УСПЕЯ ДА КАЧА СНИМКИ smile3509
ТОВА Е НАКРАТКО ОТ МЕН ,ЛЕКА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЯ .ЧАО

# 228
Привет и от мен , гледам 4е сте иzписали две теми докато бях на морето но zа 4етене и дума не може да става  Mr. Green  надявам се да ви намирам в пьлен сьстав и добра кондиция Flutter
 Аz сьм с нов комп и ве4е ще 4ета по редовно ама кирилиzатора ми е гола вода zа което простете.
 Толкова zа zапис после ще ви по4ета малко да ви видя как сте.

# 229
Момичета,мога да дам по-пълна и по-точна информация утре,като имам точните данни за сайтовете.Моя приятелка си поръча преди месец аз личен опит нямам тъй като сега и аз за първи път ще поръчвам,но знам че става.разликата е ако в бг е 1300 лв от интернет с доставка излиза наи много 500лв.като цените ги давам примерно. Simple Smile

# 230
Аз още не мисля нито за количка,нито за кошарка,нито за дрешки.Само като се сетя,че миналата година накупихме дрешки за изписване,одеялца,чаршавчета абе всичко...а сега така си стоят прибрани в гардероба.Даже се чудя какво да ги правя.От време на време си ги разопаковам,гледам си ги,поплаквам си и пак си ги опаковам.Този път само да се роди,тогава ще му мисля.

# 231
Харемче наистина е голяма трагедия това което сте преживели! Hug
Аз нямам търпение да пазарувам,но наистина е доста рано.Иска ми се вече да е февруари и да гушкаме своите бебчета!

# 232
  • София
Аз количка имам - тази, но в други цветове    
http://www.babyplanetbg.com/index.php?m=320&category=126& … =Nomad&lang=1  
Тя ни е от баткото, но е напълно запазена, защото го отглеждах с 4 колички и тази така и си остана неизползвана активно.
Към нея при неуспешната бременност купихме този кош за новородено, който се щрака директно към шасито. Нашият е черен с жълто покривало     http://www.babyplanetbg.com/index.php?m=320&category=155& … %20Pro&lang=1

и ето тази кошница за кола, която също се щраква директно на шасито и ако бебето например спи в колата няма нужда го разбутваш. Пак е черно и жълто.     http://www.babyplanetbg.com/index.php?m=320&category=155& … %20Pro&lang=1

Имаме и това чувалче, което е направо страхотно - освен, че пази много топло, е абсолютно непромокаемо, което не го вярвах докато не ни заваля един порой.    
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4545

Относно кошовете за новородено или както ги наричат зимни кошове - аз мисля, че са много подходящи за февруарски бебета. Сина ми е роден през ноември, нямаше кош за новородено, цяла зима го увивах като пашкул и дебело облечен и все си мислех, че му е студено, сега поне тази мисъл ми отпада.  Laughing

Отделно имам още две летни колички, другата комбинирана я изхвърлихме наскоро, че беше избеляла вече.

Харемче, разбирам горе-долу какво преживяваш, въпреки, че при мен се случи на съвсем ранен етап и болката е несравнима. И на мен кошницата и коша ми бодяха очите направо, чудех се къде да ги прибера и ги бях опаковала в непрозрачен найлон.  Hug

# 233
Харемче, не мога и да си представя какво си изживяла  Sad Аз днес видях количка за близнаци и ми се насълзиха очите, а пък за теб.. Cry Важното е сега да се чувстваме щастливи и обичани, защото ни предстои нещо прекрасно  Hug.
la vida loca, много си се уплашила явно, за да отидеш в болницата, но е важно, че всичко е завършило добре  Wink
Мен малко ме е страх още да купувам, макар че онзи ден замалко да взема едни много сладки биберони с пчелички. Едва се удържах  Crazy

# 234
  • Варна
И аз тоя път няма да бързам да кпувам, има време. Сега само разглеждам пък като му дойде време живот и здраве ще купуваме.

# 235
  • Burgas
Харемче много кофти,но ще видиш,че този път всичко ще е наред и тези неща които си накупила ще си ги ползваш и ще гушкаш едно малко съкровище.
Аз няма да купувам почти нищо,защото от каката имаме много неща,поне за първо време.Ще купя количка живот и здраве като ни изпишат от родилното.Предварително ще взема само шишета,козметика памперси това е.

# 236
Сложих се и аз в албумчето Grinning,че дори и нашия котаран Пухтър-исках да ви го покажа,че много си го обичаме!

# 237
  • София
Аз ще купувам като узная пола със сигурност - това ще е към 21 г.с. на ФМ вероятно. Въпреки, че от баткото имам разкошни дрехи, а и от близнаците на брат ми всичко ще остане за мен.
Ако е момиче ще трябват разни розови чаршафи и одеалца, нови шишета, друго направо не се сещам за момента.

# 238
Момичета, дайте парола! Сега се връщам от вилата и после ще ви чета подробно. Simple Smile

# 239
Мацки,в общия албум пишете в описание на снимката кой кой е за ориентир Hug

Общи условия

Активация на акаунт