Юли 2006 - Тема 87

• 13 120
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • Костинброд
Момичета, сега се сетих да ви питам за нещо, което мен ме тормози от мноооого време- слагате ли още памперс нощем?
Аз Вики не мога да я отуча от нощното пикане, пробвах няколко пъти, будя я по 2-3 пъти, пишка и въпреки това и в кревата пишка поне още 2 пъти. Знае, че е без пампер, но не се усеща и не може да се събуди, за да ми каже. беше ми писнало да пера по 3 комплекта чаршафи и пижами сутрин и за това започнах хем да си и слагам пак памперс, хем я будя по веднъж и понякога сутрин е сух памперса, понякога като стана към 3ч вече е напишкан.
Как да я отуча?

# 256
  • somewhere over the rainbow
НАН, доста големи фирми откриха последните години офиси в София и поне за програмисти няма безработица - обмисляли ли сте подобна стъпка? Заплатите са повече от добри, ама пък и наемите в София напоследък си ги бива Money
Майра, въпросът да се преместим в София въобще не стои пред нас. Не мога и да си го помисля даже. По ред причини. Peace

Яница, и ние бяхме с памперс допреди 2 месеца. И аз се притеснявах и споделих тук. И изведнъж Даяна сама каза, че не иска - голяма била, само бебетата били с памперси Naughty 2-3 вечери й разправях това и накрая го е осъзнала Grinning Не се буди нощем, на сутринта си пишка. Не сме имали пропуск. Просто явно детето трябва само да осъзнае, че не е редно. Говори й, че ето, вие с татко й не носите пампи, защото сте големи, а еди-кое-си бебе носи, защото е още малко и нищо не разбира. А тя е вече кака, умна е, знае всичко, слага си червило, парфюм... Ей такива Laughing Да направи  разликата сама Peace

# 257
  • Варна
А някой няма ли телефон на Дю? newsm78 Чакам и аз с нетърпение да се похвали Hug
Ели много хубави нещта си ушила. Аз нямам търпение дори една дупка да зашия ooooh!
Яница Тошко от 5-6 м спи без памперс, но се случва понякога да се напишка. Аз никога не съм го будила да става да пиша,против съм. Когато и дойде времето сама ще стиска до сутринта.
Иска стискам палци Валери бързо да се възстанови! Praynig
Днес ходихме с моя мъж да скачаме с бънджи, а ма аз в последния момент се уплаших Embarassed. Имаше и други жени да скачат, но на мен не ми стигна смелостта. Той обаче е много доволен Laughing

# 258
  • През девет земи в десета
Време за писане не остава за това малко снимки!

# 259
  • Костинброд
нан, аз точно това и говоря от доста време и тя е наясно с нещата, но вечер преди лягане задължително пишка на гърнети и след това ми казва: мамо, сложи ми памък, за всеки случай.
Май и аз ще спра да я будя нощем, както пише Анет, пък когато му дойде времето- тогава, важното е, че на обяд не пишка, че в детската щеше да е проблем.

Време за писане не остава за това малко снимки!

Много сте сладки Laughing

# 260
Писах писах и се изтри  Crossing Arms

На Дю телефона го нямам за жалост,дано да е добре тя и бебока,а може да е родила и да ни е забравила от вълнение и радост,дано се обади!

Нан този е по НОИ просто на страницата има цена за други гости,за деца е безплатно по НОИ,Просто го отбелязах че нали първо  пиша после мисля......

Иси какво става с вас,разболяхте ли се  Confused

Това дето съм ушила са олекотено юрганче, възглавничка,чаршаф и калъфка!Не е игра,нито  до търпение,аз съм учила 4 години това и просто като си седна на машината и си ми е приятно,лесно е,само като видиш готовите неща,вече два комплекта направих,а ако трябва да показвам какво съм шила друго, Яница, какво какво,за 3 години майчинство -нищо,такава съм аз,хване ли ме мързела,сега дето се на вих да ги шия за бебоци и ми хареса....иначе преди колко шиех,на мъжа какъв балтон уших,сака,панталони,ризи,много неща,на роднини и така Simple Smile

А- Днес какъв майтап,ще ви разказвам утре че да не тракам вече,купих си етажерка ама ония се набутаха 10 лв като спорят с мен и се правят на много умни Mr. Green

Пиги на 7 и 8 снимка вас ли снимаше или ????? Laughing Grinning   Blush
Да не се засегнеш- пия тука и затова,айде наздраве,че бая снимки има още

# 261
На 21.08 се роди Константин,3 кг и 50 см,Добре сме,наложи се секцио,до вчера лежах в ОАРИЛ,вече съм в родилно!Много съм щастлива!  Това сладко есемесче получих тази сутрин!нашата Дю ни изненада!Имало е защо да липсва!Да са ни живи и здрави с бебока,пожелах и да е с червени бузки  Heart Eyes Много се радвам тука из нас като все едно аз съм родила,ама бая чакахме тези дни да пише Heart Eyes

# 262
Ехааа  newsm44

Дю,честито ти момченце!С размерите на Галко е  Wink
Бързо възстановяване и скоро те чакаме на отчет  Hug

# 263
Дю, честито! Жив и здрав да е Константин за радост на всички ви! На теб бързо възстановяване! Чакаме те с нетърпене да разказваш и да ни покажеш малкото злато! Hug

# 264
  • Варна
Честито бебче Константин! Да расте жив и здрав! На мама Дю пожелавам бързо възстановяване!

# 265
Аууу,отварям тъкмо и то каква новинааааааааааа!

Да им е жив и здрав Константин и много да ги радва!Дю,бързо възстановяване ти желая!  Hug Hug Hug

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 266
Qnitza:добре дошла при нас. HugМного ще се радвам ако се включваш честичко Wink Детенцето ти е прекрастно! Hug
Пиги:направо като те гледам,чак не мога да повярвам,че 3 деца си родила.Изглеждаш чудесно! Hug,а Цвети много е порастнала.Как е кракът ти?
Ели:супер е станало комплектчето.И аз си шия всичко за вкъщи и завеси и чаршафи....За бебето също всичко емое производство. Wink
Като казах бебето,да ви се похваля,че купих вече всичко и съм спокойна.Остана да сваля преносимите кошари и коритото от тавана и да ги изпера някак си.Всичко друго е изпрано и изгладено,а и сака  да си приготвя,че не е стегнат още.Уф,нямам  търпение вече,омъзна ми да съм бременна вече Rolling EyesКорема ми е огромен,едва се помествам.Във вторник съм последно на ЖК и при лекаря,при когото ще раждам.
А за памперса,Зоя си спи още.Понякога е сух,понякога мокър,ама вярвайте ми изобщо на този етап не ми се занимава с махането му.И без това едва ставам от леглото вечер до тоалета,остана и чаршафи да сменям.Когато-тогава.Иначе следобед не се напишква,като спи.В градината имахме само 1 пропуск до сега,сигурно е пила повечко вода преди да легне.

# 267
  • Костинброд
Честито бебче на Дю. желая му да е много здраво, жизнено и щастливо момченце.
Дю, бързо възстановяване ти желая, чакаме ви с Константин с нетърпение.

Аз одеве изпратих малката със свекитата на село, мъжо е на работа и аз сега самииииииичка, ама като знам като си изпия кафето и какво чистене и готвене ме чака...направо ми се реве.
Хайде лек ден, пък следобяд като приключа пак ще пиша.

# 268
Кой ще пуска темичка ,ако минем до 20 страница newsm78

Арлина и аз това се чудех за Пиги,не и личи,освен да ни лъже Thinking

# 269
Ехаааа Дю Честито ви момченце  Heart Eyes Heart Eyes
Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас:
детенцето да ви радва, да ви дава топлина,
само радости от сега, много щастие всеки ден,
и любов от сърце!

А на теб мила Дю бързо възстановяване  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Все забравям покрай мойте проблеми добре дошла на Qnitza и от нас.

Общи условия

Активация на акаунт