Юли 2006 - Тема 87

• 12 916
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Кой ще пуска темичка ,ако минем до 20 страница newsm78

Арлина и аз това се чудех за Пиги,не и личи,освен да ни лъже Thinking

това да е проблема много сме .ще я пуснем

# 271
Браво на Дю! newsm44 Прекрасна новина! Hug
Дю, добре дошла в отбора на мъжките мами!
Бързичко да се възстановяваш, много гушки на малкия бонбон и на кака Гери!

Хехе, ама ти все на 21-ви ги раждаш малчовците! Явно това ти е щастливото число! Hug

Ели, и според мен Пиги нещо ни баламосва, май май тя е най- голямата сестра и само ни мотае! Thinking
Пиги, в Бедрок градче ли сте били, къде се намира всъщност? Simple Smile
Иска, как е Валерката? Praynig Hug

Дани утре се прибира от морето, аз го чакам с нетърпение, въпреки че вече посвикнах да сме разделени. Но на него хич не му пука, че не е с нас, не ни търси и като го питам, иска ли да се прибира, ми казва:"Не, като ни свърши почивката, тогава" Shocked ще се разочарова, като разбере, че утре свършва. Laughing Но пак заминаваме за Рила, комплект със сестра ми и Яна, та няма да скучае.

Аз имам едни терзания, така съм се ошашкала, микробиологичните изследвания хич не са ми добри и май ще се наложи да пия АБ, което ще рече, че трябва да спра да кърмя.  Sad Много ми е криво, но утре ще разбера със сигурност какво е положението, след консултацията с доки. Мислех, че всичко ми е наред, след като нямам оплаквания, но уви не е така. Добре, че се реших сега да отида на преглед, а не примерно след година. ОТ Шейново ли съм гепила нещо, така и не разбрах. Confused

# 272
Дю,честито бебче Константин HugДа вие жив и здрав и много,много да ви радва.
Ели,много е трудно да се включиш по НОИ,защото още отсега примерно е вече заето за зимата. И наистина се иска поне последните 6 месеца да нямаш прекъсване на осигуровките NaughtyПрекрасни неща шиеш,а аз изобщо нямам нерви за такива занимания и съм общо-взето с две леви ръце Embarassed
Аз се размазах от мързел два дена...Вчера с приятелка на плаж, днес на кафенце и по магазините на шопинг.Вече съм решила да е така,защото иначе като го няма Алекс се хващам да чистя и се пребивам вместо да почина. Confused
Наде,дай инфо за някой хубав филм,че и тази седмица ,докато Алекс не започне градина съм мома-англичанка Mr. GreenДнес гледах "Слънцето над Тоскана" с Даян Лейн и е страхотен за любителите на романтични филми.Много у хубав пак с нея и "Нощи в Роданте".Такъв рев му дръпнах,не е истина Cry

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 20:03 от Tizija

# 273
  • През девет земи в десета
Пфууу,ей сега привършвам с отредената ми за днес работа  Whistling и дори остана време да попиша Grinning .

Дю,честит бебчо Константин,да ти е жив и здрав,много радост да ти носи!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ели,на 7-8 снимка сме двете с Цветка,ама нещо не схванах въпроса,мъжО ги снима такива серийни,а аз пък не подбирам какво качвам,щото маркирам всичките поред на номерата. А що се отнася до шивашките ти умения направо се чудя 'що си се хабила да работиш за чужди хора,като можеш да си докарваш добри пари и да си имаш собствен бизнес с това,което шиеш.

Нанни,това е една безнзиностанция до гр.Омуртаг,откога ѝ бях хвърлила око да я снимам и да пийнем по кафе,ама пусто Цвети все спи,точно когато минаваме оттам,е този път реших да я събудя Mr. Green

Арлина,като гледам,време не остана,така,че стягай багажите ,а крака ми май е по-добре или пък просто спрях да му обръщам внимание.Доволна съм,че поне колело мога да карам вече,а за втора операция поне на този етап не искам и да чувам Hug

Ронка,как сте с Емата,докъде стигнахте с апартаменто-търсенето?

Лети,аз пък толкова давах зор да се прибираме в София,сега как ми е мъчно за морето и за плажапочивай си пълноценно,работата няма да избяга.А до любимата ми Варна ходихме няколко пъти,ама пусто като не съм си записала телефона ти..... Crossing Arms

Оооо и да се похваля,ходихме на концерт на група Любе в Каварна,част от снимките са от там,Цветето ми беше много послушно и страхотно се изкефи,което ме навежда на мисълта,че вече ще можем по-честичко да си позволяваме такива екстри.За сега все още нямаме баби,желаещи да я гледат с преспиване,но карай,аз и на малко съм доволна.

# 274
  • Варна
Ей сега си влизам вкъщи,и хоп тука да видя какво правите Crazy

Сигурна бях че ще има новини от Дю.
Да ти е живо и здраво момченцето ,Дю! Добре дошла в отбора на мъжките майки!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Не съм ви чела,като се пооправя ще вляза да ви видя.Нямаме вода...има авария..ще си седим миризливи Sick

# 275
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Дю, честита рожба!Нека е здраво  детенце, а на теб-бързо възстановяване!

Пиги, изглеждаш прекрасно! Никога не бих могла да предположа, че си родила 3 деца! Възхищавам ти се, не само на външния вид, но и на всички умения и знания, на които сме станали свидетели!

Nanny, дано не е нищо сериозно!

# 276
# 277
Арлина дай снимки да видим и твоите красоти де  Whistling Аз прах количката на терасата с една гъбичка и в един съд сложих течен препарат за цветно пране и така...

Нани питай първо дали не може да ти изпишат нещо съвместимо с кърменето преди да се шашкаш.Аз с Гали съм пила Аугментин,кърмих си го.Педиатърката ми го изписа.

Пиги тая група сефте я чувам  Thinking Много хубави снимчици.

Отиваме да четем книжки с Гали,той без книжки не заспива  Heart Eyes

# 278
Уф, Рени, имам Антибиограма към изследването. Към повечето съвместими с кърменето АБ тоя бацил е резистентен. Изброени са само 3-4 към които е чувствителен, но дали са противопоказни при кърмене, незная /то кой не е/. Thinking Аз имам и замразена кърма, но ще ми стигне само за 1ден, а и бебо ще вземе да свикне от шише и после дали ще се върне отново на гърда...  newsm78 Хубавото е, че се изолира в умерени количества, може би е в ранен стадий на развитие, дали да поизчакам лечението. Утре съм на лекар и ще питам. Tired

Ето малко снимчици на моите юнаци: http://jkukov.snimka.bg/family/nasheto-semeyistvo.50556.14353303

Лека...

# 279
Oх,Рени...какви красоти бре! Rolling EyesНе се бъзикай така,направо съм огромнаааааааа ConfusedНе съм се снимала отдавна,то едва ли и в кадър ще вляза,но ще се щракна тези дни преди да родя. Wink
Нани:много лошо с тези гъби,дано да изпишат нещо съвместимо с кърменето.Пък за всеки случай освен да намериш от някъде една помпа и да почнеш да цедиш и във фризера,за запаси да има.Аз имам някакво течение,ама микробиологията ми е чиста и не ми изписаха нищо.Явно ще си го влача до след раждането,неприятно е все пак Rolling Eyes
А момчетата са страхотни!!! HugМалкия много прилича на батко си Wink
Тиция:днес докато Зоя спеше си пуснахме да гледаме Рок радио,сега го дават по кината,мнооооого ми хареса.Английски е филма,дано си падаш по подобни филми,той е от създателите на Наистина любов Peace
Ронка,къде изчезна? Thinking

# 280
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, МИЛА ДЮ  Hug ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ  Hug  Hug  Hug

# 281
  • софия
Дю, честито бебче! Да ти е жив и здрав, да ти носи много радост и малко грижи! Бързо възстановяване ти желая на теб!

За мен започва последна седмица вкъщи  Sad Не съм хепи от тръгването на работа, защото има-няма работа трябва да се ходи и не си разполагаш с времето, но ще се уча да свиквам. Слава Богу, че май вече да ходя с дънки не е толкова осъдително, но въпреки това не мога да го правя всеки ден.

Ето малко снимки на Мина smile3509 парола:12345m Последните са от събота-неделя и се е облякла по последна виладжийска мода: ботуши за дъжд с бански Simple Smile
Хубава и слънчева седмица момичета! Мен ме мързи и за сега няма да излизаме никъде. Зверчето гледа Фанкик  (Франклин), а аз ще се помотая. Следобяд, като се наспи, ще излезем да посвърша някои неща.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 11:03 от zvanche

# 282
Здравейте, тук съм аз, но как...
Направо съм скапана. Вчера ходихме до Андора, слязохме до столицата, всичко беше прекрасно, големи красоти видяхме, направих супер пазар. Вече си имам фотоапарат и няма по-щастлива от мен(шегичка, Дю в момента е най-щестлива от всички ни). На отиване малко преди столицата спукахме гума, сменихме и продължихме. На връщане обаче, малко преди Тулуза на 70км. пак гума-същата по същият начин! Shocked А там търсихме къде да си купим нова, но пусто в неделя нищо от тези услуги не работеше. Понеже е предна гума, сменихме я със задната и карахме почти по джанта 10км. докато влезем в населено място. Добре, че имаше МАкдоналдс, та взехме на детето да яде, че прирева от глад, а аз не носех нищо. Blush И изчакахме един приятел да ни донесе един спрей който се впръсква и издува гумата, колкото да се приберем. Гума не мислехме, че има, защото нашата е с 5 болта,а повечето са 4-ки. Когато Калин тръгва да развива гумата, ново 6...секретният болт няма отвиване, изяла се резбата и не ще. ooooh! Мъчиха какво ли не и как ли не, но не успяха да я развъртят. Лошото е, че не само болта, ами и секретният ключ е отишъл по дяволите. Калин успя да развие болтовете на предните гуми и не успя само на другата задна гума, което също е лошо, защото е алуминиева джанта и болта е вътре, та как ще го оправя идея нямам. Но до там да стигнем. И така, дойде нашият приятел и носи гума с 5 болта, нооо няма махане на гумата-къръщина ви казвам от класа. Оставихме колата на паркинга на Макдо и Калин днес ще ходи с инструменти и да маха гумата, да слага друга и да си прибере колата.
А цялото нещо стана, защото явно предницата се е разбила от едно качване на бордюр тип островче, направо върху него скочихме в събота в един подземен гараж. Калин кара и се занимава с Ема, аз викам "внимавай", но вече бяхме горе на черешата. И от разбиването на предницата колата носи на една страна и гумите се изтъркват. И пак добре, защото спада постепенно, а не гръмва да понесе колата, че в тези завои не ми се мисли какво е можело да стане. ooooh!
Ние се радваме, че сме живи и здрави, пък бараката или ще се оправя или за нова кола трябва да мислим. Whistling
Та така, благополучно се прибрахме в 1ч. Crazy Добре, че не бяхме сами, ами и на Калин приятел беше с нас, та му помага.

Това бяха нашите вчерани преживявания. Не съм ви чела, и това ще направя при първа възможност.
Който ме изчете е герой и ще го черпя една студена бира.
Като казах пиене...тази нощ сънувах Боза, така ми се пие, ама пусто тук няма.

# 283
Давай бирата Ронка!  Party

Големи премеждия,но важното е че на вас няма нищо,пък колата се оправя Peace

Арлина покажи снимки на красотите които си ушила това има май впредвид Рени,а пък и теб наснимай..

Изписаха нашето бебе,от входа редно ли е веднага да се ходи,нашата свеки отиде хората още не са си влезнали тя отиде с подаръците #Crazy Thinking Crossing Armsаз ще изчакам с моите поне 1-2 дни Crossing Arms
да си почине жената от хора ,да се съвземе да си свикне с бебето тогава Crossing Arms

# 284
Ронка големи премеждия  ooooh! Нали и без това се канехте да вземете нова кола  Wink Честито ви фото! Чакаме снимки  Whistling

Арлинче  Joy не коремът,а другите красоти бе душа.Пък и от другите снимки няма да върнем  Joy

Нани,гадна работа.Имам идея как проблемът ти да се реши без АБ.Класически хомеопат  Peace Успешно преборва гадините,от опит знам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт