Арлина и аз това се чудех за Пиги,не и личи,освен да ни лъже

Прекрасна новина! 

Много ми е криво, но утре ще разбера със сигурност какво е положението, след консултацията с доки. Мислех, че всичко ми е наред, след като нямам оплаквания, но уви не е така. Добре, че се реших сега да отида на преглед, а не примерно след година. ОТ Шейново ли съм гепила нещо, така и не разбрах.
Да вие жив и здрав и много,много да ви радва.
Прекрасни неща шиеш,а аз изобщо нямам нерви за такива занимания и съм общо-взето с две леви ръце
и дори остана време да попиша
.

Аз прах количката на терасата с една гъбичка и в един съд сложих течен препарат за цветно пране и така...
Много хубави снимчици.
Аз имам и замразена кърма, но ще ми стигне само за 1ден, а и бебо ще вземе да свикне от шише и после дали ще се върне отново на гърда...
Хубавото е, че се изолира в умерени количества, може би е в ранен стадий на развитие, дали да поизчакам лечението. Утре съм на лекар и ще питам. 

Малкия много прилича на батко си 

Не съм хепи от тръгването на работа, защото има-няма работа трябва да се ходи и не си разполагаш с времето, но ще се уча да свиквам. Слава Богу, че май вече да ходя с дънки не е толкова осъдително, но въпреки това не мога да го правя всеки ден.
парола:12345m Последните са от събота-неделя и се е облякла по последна виладжийска мода: ботуши за дъжд с бански 
И изчакахме един приятел да ни донесе един спрей който се впръсква и издува гумата, колкото да се приберем. Гума не мислехме, че има, защото нашата е с 5 болта,а повечето са 4-ки. Когато Калин тръгва да развива гумата, ново 6...секретният болт няма отвиване, изяла се резбата и не ще.
Мъчиха какво ли не и как ли не, но не успяха да я развъртят. Лошото е, че не само болта, ами и секретният ключ е отишъл по дяволите. Калин успя да развие болтовете на предните гуми и не успя само на другата задна гума, което също е лошо, защото е алуминиева джанта и болта е вътре, та как ще го оправя идея нямам. Но до там да стигнем. И така, дойде нашият приятел и носи гума с 5 болта, нооо няма махане на гумата-къръщина ви казвам от класа. Оставихме колата на паркинга на Макдо и Калин днес ще ходи с инструменти и да маха гумата, да слага друга и да си прибере колата. 

Добре, че не бяхме сами, ами и на Калин приятел беше с нас, та му помага.

аз ще изчакам с моите поне 1-2 дни 

Нали и без това се канехте да вземете нова кола
Честито ви фото! Чакаме снимки 
не коремът,а другите красоти бе душа.Пък и от другите снимки няма да върнем 
Успешно преборва гадините,от опит знам