Юли 2006 - Тема 87

• 12 919
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честит първи рожден ден на Соня!   bouquet Щастливо детство и много здраве и пожелавам!
Арлина пази се Hug Много гаден е този вирус!

# 91
  • Варна
Честит Първи Рожден ден на Соня!Да е много здрава и палава!!!

Арлинче,пази се мила. Hug Абе какво е това Морбили сега в Добрич Shocked Shocked Shocked
Кога е обявена заразата.Ама като епидемия ли са го обявили или? Офффффффф

Анет,дано никога вече,да не ми се случва подобно нещо.Да са ти здравички децата.  bouquet

Бъдете здрави и всички вие милички ,и семействата ви Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
Ели всички хомеопатични действат антигъбично.Както казва моята Ферфи гъбите бягат от тях  Wink Но това не означава че трябва да пием какво да е лекарсво без да ни е предписано от хомеопат  Naughty Самолечението не е за препоръчване.Лекарствата са строго индивидуални!

Ронка честито покупки   Wink

Арлина бързо да оздравяваш,дано да не хване и Зоя  Tired

# 93
Aз съм все още така,дрискаща SadНищо не помага ни нар,ни дренки,ни лимони и нишесте.Днес съм по лекари,стискайте палци да ми издържи стомаха и да няма инциденти,че.... Sick

Ето за морбилито:
http://www.puls.bg/health/news/news_2466.html

http://news-releases.eu/fresh/%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1% … 1%80%D0%B1%D0%B8/

Благодяря на всички за пожеланията за Соня.Тя е добре,расте и скоро ще проходи.Бабите и гледачката още я гледат,абе какво да ви кажа...докато не тръгне на градина това дете,аз така мисля,че ще останат нещата.Но не съм я виждала скоро,че нали все някой е болен,а сега пак няма да мога да отида да и занеса подаръка с това разстройство Rolling Eyes
Сестра ми се дърпа все от разни варианти за лечение в чужбина,да не ги охарчела,моля ви се ooooh!С нея на глава не се излиза,уж сега ще пробват в Москва,ама ще видим.Иначе майка ми ми каза,че свекърва и и водила някакъв екстрасенс тези дни,ама какво е станало,не зная подробности.

# 94
Рени знам аз ама,с това пробвах и мина,просто споделям,на Боарон е,не е от класически хомеопат Peace

ставам че съм решила да прочистя гардеробите и малко прах  Flutter

# 95
Arlina, много време те държи това разстройство бе. ooooh! Измъчи се, милата.
Колкото до Соня...сестра ти си знае най-добре, ние сме само странични наблюдатели, които й стискат палци и се молят всичко да приключи възможно най-скоро. Praynig Дано се навие на лечение в чужбина. Мъжът й не успява ли да я навие?

На мен Дю ми се губи от няколко дни. Хей моме, не зачезвай така, че си ни на мисъл! Hug

# 96
Тука съм, все още 2 в 1. Сестра ми с двете деца пристигнаха в неделя и е лудница у нас. Стягаме се за сватбата в събота. След малко тръгвам на консултация да видим ще издържа ли до тогава.  Mr. Green Чета ви, но много късно вечер и не мога да се включа адекватно в темите. Сега майка излезе с двете малки на разходка, а аз с голямата племеничка заминавам към док.

Арлина, много здраве на малката Соня и късмет на сестра ти!

Hug

# 97
Дю, пиши след прегледа. Peace

# 98
Хей, здравейте! Hug
Много рождени дни изпуснах, честито на всички пораснали! Heart Eyes

Влизам специално да проверя бебоците дали още се крият на топличко....  много ви мислих, ей, ама на Рила се вързахме към чужд нет в градината при боба. Laughing Страшна гледка щях да съм с лаптопа в градината, не че имах време за това. Ние не изкарахме спокойна почивка. Дани лепна някакъв вирус с висока Т, после хрема и кашлица. Кико след няколко дни вдигна еднократно 37,6 Т и след 3-4 дни задна хрема за 2 дни. Имахме безсънни нощи, но сега са добре. В неделя сутринта Данката го пускам на море със сестра ми и племенницата ми, незнам как ще се оправят с него, на Рила не искаше с никой друг да спи освен с мен. Напоследък по много малко взе да хапва, направо крачетата му са като клечки. А на мен пък от тези пътувания и промени кърмата ми намаля страшно. Така беше като заминахме на Рила, след няколко дни се регулира и нощем прокапвах през подплъките, сега пак ' няма никой'. А Кико е свикнал да се нацоква от едната и после ми отказва другата, нищо, че е още гладен. Та се изцеждам и си дояжда от шише. Close   

До скоро, че е лудница вкъщи!  Hug

# 99
Прибрах се, сложихме децата да спят, сега е едно спокойствие, като да не повярваш.

Прегледът мина добре, записвахме само тонове, идеални са. Нямам контракции, чувствам се добре, док каза, че ще изкарам сватбата, само да не рипкам много на хората.  Mr. Green В понеделник съм отново, тогава ще правя и предоперативни изследвания за всеки случай да са ми готови, че нали родих Гергана секцио. Ще давам и кръв и урина и ще видим колко е пораснал бебо. Това е за сега, а аз се надявам, че всичко ще се нареди по план. Утре сутрин ще нося петохлебие и ми останаха още някои неща за купуване и съм готова.

Нани, добре се завърнали! Дано успееш малко и ти да починеш, когато Дано иде на море. А ти не го мисли, ще се оправят с леля.

# 100
Днес ходих при лекаря,който ще раждам,хареса ми.Определихме дата и час за секцио,началото на септември ще е.Вика ме пак на 25.08 да ме погледне.Бебето е 3кг,пак ще е големичко.На ЖК-то ми взеха секрет за микробиология най-после,дадоха ми обенната карта и направлението за болницата.Изписа ми смекта да пия,сега ще видим дали има ефект.Докато се прибера направо щях да се  SickПосле си направих и карта,на която ще ми превеждат майчинските и понапазарих за вкъщи.Доста работа посвърших днес.Утре смятам да се подстрижа и да понакупя някой неща за бебо и за мен.
Да ви кажа сега ми стана още по-притеснено,като си имам дата Sick Rolling Eyes

# 101
Мъжът й не успява ли да я навие?

Ми много е твърдоглава и инатеста,какво да ти кажа ooooh!

Нани:добре дошла HugЗабелязала съм,че при почивки с деца,особенно при рязка смяна на климата децата винаги се разболяват и почивката на родителите се превръща в кошмар.Хубаво че вече сте добре.

Дю:дано издържиш до сватбата,радвам се че си добре.

# 102
Арлина, радвам се, че всичко с бебка е наред.

Дю, ти нормално ли искаш да родиш?

Нанни, липсвахте много. Пиши на скайп когато можеш. Hug

Аз досега спах....ама таква жега настана тук, че не се живее. Цялата съм вир вода. Сега ще влизам да се къпя и сменям чаршафите...то всичко е влажно. Сякаш хипопотам е спал. Мислех днес да изляза и да накупя необходимото за болницата, но не се показвам в горещините.
Лелел, немога да го помръдна моето дете от леглото. Много спинка бре...довечера какво ще я правя идея нямам. Simple Smile

# 103
Ронка, много искам да родя нормално. Надявам се в понеделникда се разберем с док. Ако ли пък не, искам поне бебо да тръгне сам да излиза и ако се наложи, тогава да ме режат. Но каквото - такова.

Лека нощ!  Hug

# 104
Дю,кажи за това петохлебие  newsm78 Thinking
  А ти защо ражда секцио първото, имаше ли показания?И сега как така реши нормално? newsm78Аз само агитирам за нормално раждане и за кърмене,ама понякога не зависи от никой само от природата и съдбата,нашата позната иска секцио и това е,всички раждали секцио Shocked,викам само аз ли се пънах Embarassed Crazy ама не знаят хората, форуми не посещават Whistling

на мен ми е много гадно това да си определиш дата за резване и да го изкарат,(дано не се сърди някой) но на мен ми е чудно,не трябва ли бебето,съдбата природата да го реши това с датата Thinking тук наши съседи се запознали на 13 дата,ожениха се на 13 и родиха бебето на 13 секцио естествено, аз не го разбирам,може да съм чалната #Crazy
(Единствено когато има показания за секцио и се определи дата тогава -ДА(малко се съгласявам) но от самолюбие,от любима дата,от лиготия не го приемам

Момичета ,току що писах до ГЕРБ,по точно да експертната комисия по правосъдието,да видим дали ще стане нещо с моя случай,съмнявам се но бях длъжна да опитам,нещо се раздвижиха нещата в тази държава и моя ме подсети че сега е момента да пробвам,вече ще е за последно,писна ми,ще си чакам 20 лв когато благоволи да се подиграе с мен и това ще е,писна ми

Арлина сега как стоят нещата с майчинство къде подаваш документи,трябва да работиш нали? newsm78Не че се забързах да ставам  пак в майчинство, но ми е интересно?

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 10:26 от Eli83

Общи условия

Активация на акаунт