Щастливо детство и много здраве и пожелавам!Арлина пази се
Много гаден е този вирус!
Абе какво е това Морбили сега в Добрич 
Но това не означава че трябва да пием какво да е лекарсво без да ни е предписано от хомеопат
Самолечението не е за препоръчване.Лекарствата са строго индивидуални!

Нищо не помага ни нар,ни дренки,ни лимони и нишесте.Днес съм по лекари,стискайте палци да ми издържи стомаха и да няма инциденти,че.... 
С нея на глава не се излиза,уж сега ще пробват в Москва,ама ще видим.Иначе майка ми ми каза,че свекърва и и водила някакъв екстрасенс тези дни,ама какво е станало,не зная подробности.
Измъчи се, милата.
Дано се навие на лечение в чужбина. Мъжът й не успява ли да я навие?

После си направих и карта,на която ще ми превеждат майчинските и понапазарих за вкъщи.Доста работа посвърших днес.Утре смятам да се подстрижа и да понакупя някой неща за бебо и за мен.

Забелязала съм,че при почивки с деца,особенно при рязка смяна на климата децата винаги се разболяват и почивката на родителите се превръща в кошмар.Хубаво че вече сте добре.
Аз само агитирам за нормално раждане и за кърмене,ама понякога не зависи от никой само от природата и съдбата,нашата позната иска секцио и това е,всички раждали секцио
ама не знаят хората, форуми не посещават 
тук наши съседи се запознали на 13 дата,ожениха се на 13 и родиха бебето на 13 секцио естествено, аз не го разбирам,може да съм чалната 
Не че се забързах да ставам пак в майчинство, но ми е интересно?