Ронка пиши какво си избра за подарък.

Вижте какво намерих http://www.youtube.com/watch?v=8Y1htXFtIMs&feature=related

Понякога се замислям, че като беше бебче Алекс ми се искаше повече време да спнка и по-малко да е буден
, ако сега се вьрне времето бих си го гушкала постоянно
Много голямо пьтешествие сте си направили 

и днес му казах или да сяда и да яде с нас или да излиза пред вратата /даже и му я отворих и го изгоних навьн, но той реши сьс сьлзи и сополи да седне на масата/ Само краставици и диня иска да яде това дете /да не пропусна и бонбони и шоколад
/
още не искам да го доглеждам докрай клипчето 
Та в случая децата не си даваха играчката ние какво да направим,дядото се разсърди чак 

Този вирус го тормози почти 3 седмици. Голям кошмар преживяхме. Не влязох в болницата, но ходихме в един детски център където по 2 пъти на ден му вливаха системи и му слагаха инжекции. Беше се обезводнил - не можеше да стои прав, залиташе и почти само спеше. Отслабна страшно много. Гадното разстройство не спираше. Но вече е добре
Успяхме и РД да отпразнуваме, макар и със голямо закъснение. Като имам време ще ви пусна снимки.

ще има подготовка, искат бая неща то чаршафи то дрехи одеала,те сега почват де 

Все още не ми се повръща,ама съм много гладна и ще си препека филийки,че умирам от глад.Със Зоя в 9 месец ме беше пипнал такъв вирус,само че и с повръщане и беше ужасно
При нас пак екшън