Юли 2006 - Тема 87

• 12 914
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Къде сте всички,а? Никакви ви няма  Thinking

Ронка пиши какво си избра за подарък. Wink

Вижте какво намерих http://www.youtube.com/watch?v=8Y1htXFtIMs&feature=related   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 15:27 от Ренито

# 76
Ей ме на, тук съм.

Рени, избрах си обувки от Манго, парфюм + лосион Еуфория на Келвин Калин, кремче за ръце, спирала, лакче. Та май това е в общи линии. Парфюма много ми харесва и му се точа от много време, ама пусто все не му идваше ред.

Пътят до Андора и обратно беше ужасен. На отиване по магистралата имаше километрично задръстване. ooooh!
В Андора ни заваля ужасен дъжд, градушка....небето се сля със земята. В резултат имаше невероятно задръстване до границата. След това докато стигнем по магистралата също. Много ни е добро детето, и беше спокойна, ако беше някое капризно да сме се видяли в приключение.
Вечерта благополучно отидохме при едни познати на който на 14 юли им се роди детенце. Та да го видим, хапнахме, пийнахме...занесохме и ние разни неща, но те бяха приготвили всичко.
И така, вчера беше дълъг ден, предимно в пътуване. Изминахме 500км. аз се чувствах добре. Само на връщане от нашите познати се поизморих зад волана. Те живеят на 65 км. от нас, докато си закарам и 2 момчета от компанията по домовете...Така де, не се оплаквам, бебока риташе вчера цял ден, не се спря. Crazy

Олеее много се улях в писане. И за Ема щях да пиша, но след малко, като кача 2 снимчици да я видите как се забавлява...

# 77
  • някъде
Честит рожден  ден на St.g! Много щастие, кьсмет и усмивки  bouquet
Ренка, много хубаво клипче, направо ми се прииска едно бебче- ама този пьт момиченце Wink Понякога се замислям, че като беше бебче Алекс ми се искаше повече време да спнка и по-малко да е буден Tired, ако сега се вьрне времето бих си го гушкала постоянно Heart Eyes
Ронка, страхотни подарьци си получила Hug Много голямо пьтешествие сте си направили Laughing
Днес ходихме в градската градина и Алекс видя едно момченце в пясьчника и клекна да си играе до него.Поиска ми лопатка, но не носих нищо при мен и той се обьрна кьм майката на детето и попита може ли и за него лопатка, при което тя каза - Не може, да не я изгубиме, че след малко си трьгваме Shocked ooooh!
ето и малко снимки   http://www.album.bg/alekspetkov/images/16484871/94901

# 78
Maлиии диди много лоша майка бе  Shocked
Чакам и аз моите да се събудят да отидем  на разходка  Wink

Браво Рони,само така.Жени сме,трябва да се поддържаме,аааааааа  Crossing Arms

Вижте днес какви формички за сладки купих на Гали и моделирахме с тях с пластелин  Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366633&pid=14081531

# 79
  • някъде
Ренка, много ти е сладьк Галко и ми се струва много кротичко и добричко детенце Hug
Няма да ви показвам какво остана от нашия пластелин Mr. Green/едно шарено топче/

Разгледах ти снимките и на една така сладко хапва боб Laughing, та се учудих защо казваш, че не иска да яде!
 По повод неяденето- моят дребоськ последните дни като дойде време за обяд или вечеря ми вдига крьвното на 200 ooooh! и днес му казах или да сяда и да яде с нас или да излиза пред вратата /даже и му я отворих и го изгоних навьн, но той реши сьс сьлзи и сополи да седне на масата/ Само краставици и диня иска да яде това дете /да не пропусна и бонбони и шоколад ooooh!/

# 80
Рени в интересни клипчета се заглеждаш,в интерес на истината го спрях когато  шаващото влезна Shocked Laughing Heart Eyes Grinning #Crazy още не искам да го доглеждам докрай клипчето  Wink
 Mr. Green

Диди по повод майката дето не дава лопатката,тука такива неща сме чувалиии,днес последно пресно пресничко,бяхме в детската градина зад блока, и идват баба с дядо и внуче,наконтени,облечени,внучето с биберона в уста и ходи поиска да се пусне на пързалката но нашите деца бяха я засипали с пясък,аз съответно станах да я чистя но се отказаха,после то детенце иска да види едно конче на наши приятели ама те не дават,дърпат си го,крият си го и дядото ядосан каза:ееееее чак от Берлин да дойдеш и да не ти дават да се пързулнеш и да им видиш кончето!и се фръцнаха и си тръгнаха newsm78 #CrazyТа в случая децата не си даваха играчката ние какво да направим,дядото се разсърди чак ooooh!
  А сега си спомням че пък един друг татко се разсърди че Юл не даде солетки на детето му,ми не щя и тва е,аз и викам Юл почерпи ,тя не и ги крие,той като се ядоса,айде като не ти дават тръгвай,да си ходим,ние ще си купим,после като излизаха пак,детето идва при нас,той му вика аайде идвай ,тук нямаш работа,ама тя Юл да не разбира,обяснявам и ама ooooh! Thinking

Ние и днес сме на РД отиваме да се обличаме,после ще ви пусна подаръците да видите опаковани де Whistling

# 81
  • някъде
Анет, виждам че четеш темата, кажи как е Тошко?

# 82
  • Варна
Честит Рожден Ден мила Рони! Бъди много щастлива и обичана!
Поизчезнах за малко, че бяхме на море. Изкарахме си чудесно. Децата се забавляваха, а аз успях да си почина истински Laughing Сега имам много багаж за оправяне, но по-късно ще се включа в темичките Hug
Диди благодаря че попита Hug Този вирус го тормози почти 3 седмици. Голям кошмар преживяхме. Не влязох в болницата, но ходихме в един детски център където по 2 пъти на ден му вливаха системи и му слагаха инжекции. Беше се обезводнил - не можеше да стои прав, залиташе и почти само спеше. Отслабна страшно много. Гадното разстройство не спираше. Но вече е добре Praynig Успяхме и РД да отпразнуваме, макар и със голямо закъснение. Като имам време ще ви пусна снимки.  bouquet

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 17:30 от Анет

# 83
Диди много са малко тия моменти в които сам се впуска да яде,та затова съм и снимала де  Wink
Ей сега го гоня с един крем с бишкоти тука,ама тц искал нак /козунак/  ooooh!
Ааа,дойде да яде сега,ама като нямам нак ко ще прави  Whistling

Ели пиши на лични рецептата за тва с гъбите че ме заинригува  Thinking

# 84
Рени това става страхотно правим го за нова година или големи празници,става малко тежко като ядене че има гъби и др. тежки неща-масло,топено сирене става мммм,ще пусна рецепта в готварския и ще ти дам линка!

Диди ти питаше пък за едни други гадни гъби ще ти пусна на лични едно хомеопатично аз 3 пъти го взех и до там,после може и профилактично да се взима Peace

Момичета и мойто чаве ще тръгва на градинка от септември то не остана Flutter ще има подготовка, искат бая неща то чаршафи то дрехи одеала,те сега почват де Whistling

http://elijuli.multiply.com/photos/album/10/Juli#1 Тук Юли е в Хисар Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 09:49 от Eli83

# 85
Eй ме на и мен. Mr. Green

След 3 часово скитане по магазините с Ема, благополучно си пристигнахме преди 5 мин. Напълних 2 голеееми торби с дрешки от Зара, за бебето и няколко за Ема. Уж намаления, ама явно съм се уляла...олекнах със 100Евроци. Ама нищо, здраве да е, добре се разтоварих и натоварих физически, та ще ми държи ситка дълго.

Ели, много сладка таз Юл. На малък шезлонг ли лежи, или така ми се струва?
Това с гъбите и аз го правя, не сега де. То си е тежко, зимно ядене. Аз слагам топено сирене, сметана, гъби и кис. краставички....мммм. С пилешки филенца също става чудно. Peace

Исках още да пиша, но не мога да мисля...
Лягам да почивам привечер ще ви навестя пак.

# 86
Лепнал ме е май летен вирус ConfusedОт вчера дрискам,днес откакто съм станала сигурно вече са повече от 10 пъти. ooooh!Все още не ми се повръща,ама съм много гладна и ще си препека филийки,че умирам от глад.Със Зоя в 9 месец ме беше пипнал такъв вирус,само че и с повръщане и беше ужасно ConfusedНа всичко отгоре  в Добрич и в Тервел е обявена зараза от Морбили и задължитена имунизация.Ние се водим към Добрич и сега ще ходя до ХЕИ да я бодат.Само че,трябва да е минала седмица от последния прием на антибиотик,а ние го свършихме вчера.Та най- рано в понеделник ще я имунизират.Пък при педи не могат да и намерят картона,твърдят че са ми го дали,а не са,сигурна съм.Сега ще и правят нов,че го искат заедно с имунизационния паспорт.Абе какво да ви кажа ooooh!При нас пак екшън Mr. Green

# 87
Да ви почерпя,че днес племенницата ми става на 1 годинка:

Как лети времето самооооо ooooh!

# 88
Арлина, жива и здрава да е малката Соня! Желаем й безгрижно детство, весели игри и скоро съвсем здрава майчица с която да си се гледкат. Heart Eyes

По този повод, кажи как е сестра ти? Надявам се да е по-добре! Praynig

На теб бързо оздравяване, че е много неприятно в това положение и вируси и др. болести.

# 89
Да ви е жива и здрава малката госпожица много да радва цялото семейство!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Кажи ако искаш нещо как сте,бабите още ли я гледат?

Общи условия

Активация на акаунт