Ети, честит празник на Гоги. Много да е добричьк и послушен, да радва мама и тати и да се гордеете с него
Спомням си че бяхте споменавали за някакви силни хапчета ли, глобули ли, дето от няколко пьти използване и гадинките изчезват за дьлго време 

изнервени сте, не е лесно почти сами в друга държава, бебе и малко дете. Напълно те разбирам, но се опитайте да не се карате, че все пак сте си двамата опора 

И не мога да го понасям моя,много ме дразни.Даже като дойде да ме целуне,пак ме дразни.Онзи ден му викам: Не мога да те гледам бре!,а той си мисли,че майтап си правя и ми се хили насреща
Пък и сега сме налко назад с паричките и съвсем се вкисвам и ми е черен.Още даже едни гащи не съм си купила за раждането,нищо не ми е готово.Кога ще пазаря се чудя,то не остана.Иначе днес изкарах всечки дрешки за бебо от Зоя и племенницата и ги сортирах.Сега ще ги изпера и изгладя и по шкафовете.Трябва и преносимите кошари да видя как ще почистя,мисля със син спирт да ги мина

) вчера като буреносен облак бях. Взех си заплатата и парите които съм изкарала за 1 месец работа, заминаха всичките за 1 ден, по банки, Енерго, ВиК, лайна.....